GDPR

Akcije

Akcija SIJEČANJ

Garderobni ormar dvodijelni na nogicama

Na akciji: 694,00 kn + PDV (cijena bez popusta 1.080,00 kn + PDV) Ovaj model garderobnog ormara namijenjen je odlaganju razne opreme i proizvoda. ovaj model ormara izrađen od visoko kvalitetnog čeličnog lima svakako će vam vrlo dobro poslužiti. Zaključavanje se vrši pomoću cilindar brave. U unutrašnjosti garderobnog ormara nalazi se polica s nosačem vješalice. Izvedeni su s nožicama za jednostavnije premještanje.

Protuprovalni sef stupnja II, model MILANO

Na akciji: 8.726,00 kn + PDV (cijena bez popusta 12.052,00 kn + PDV) Ovaj model protuprovalnog sefa II. stupnja prema europskoj normi EN 1143-1 namijenjen je za sigurnu pohranu vaših dragocjenosti poput gotovinskog novca, nakita i vrijednih podataka. Iznimno kvalitetna čelična dvostjenska izvedba sefa potpomognuta ključ bravom štiti pohranjene predmete od krađe ili neovlaštenog pristupa.

Rolo blagajna, model ŠRB 16/1l

Na akciji: ŠRB 16/1 - 1.333,00 kn + PDV (cijena bez popusta 2.127,00 kn + PDV) Ovaj funkcionalni modeli rolo blagajne predviđen je za blagajnička radna mjesta u bankama, mjenjačnicama, poštama i raznim drugim novčarskim institucijama. Namijenjen je za brzo i efikasno novčano poslovanje sa strankama.

Metalne kutije - RK

Na akciji: RK4 - 76,00 kn + PDV (cijena bez popusta 122,00 kn + PDV) Metalne kutije RK služe kao spremnici za razne vrste robe. Metalne kutije dolaze u različitim veličinama te predstavljaju optimalan izbor za skladištenje i prijevoz robe. Metalne kutije RK napravljene su od vrlo kvalitetnog metala što osigurava sigurnost robe prilikom skladištenja ili transporta.

Sigurnosni sef, model SD1, certificiran u stupnju sigurnosti S1 prema normi HRN EN 14450

Na akciji: SD1/S1 - 3.280,00 kn + PDV (cijena bez popusta 4.100,00 kn + PDV) Ovaj model sigurnosnog ormara pruža vrhunsku sigurnost prilikom pohrane raznih vrijednih predmeta i dokumenata.

Multimedijalni izvlačni ormar za CD

Na akciji: 1.870,00 kn + PDV (cijena bez popusta 2.618,00 kn + PDV) Osnovna namjena ovog izvlačnog ormara jest pohrana i čuvanje dokumenata zapisanih na mikrofilmu, audio i video kasetama te na CD-ima. Unutrašnjost je opremljena policama koje su razmještene prema vrsti medija koji će se odlagati. Multimedijalni ormar sastoji se od dva zasebna dijela koji se zaključavaju zasebnom centralnom bravom.
Pohranjuje:
mikrofilm, audio, video, CD

Kartotečni ormar KO-B

Na akciji: KO-B4 - K - 859,00 kn + PDV (cijena bez popusta 1.184,00 kn + PDV) Ovaj funkcionalni kartotečni ormar prvenstveno je namijenjen pohrani razne dokumentacije koja je smještena u viseće ili samostojeće mape A4 formata. Ormar je u cijelosti metalne izvedbe, a ladice su smještene na metalne teleskopske klizne vodilice. Kartotečni ormar je osiguran centralnim zaključavanjem ladica te je zaštićen od prevrtanja.
Pohranjuje:
u modelima od B2 do A6