GDPR

Akcije

Akcija

Rasprodaja

Na akciji: Rasprodaja oštećenih proizvoda! Detalje o proizvodima možete preuzeti u brošuri niže. 

Sefovi za hotele i apartmane

Na akciji: Isporuka odmah! Sefovi namjenjeni za čuvanje osobnih dokumenata, te manjih vrijednosti gotovine i nakita. Najčešće se koriste u uredskim prostorima, hotelima, apartmanima ili za kućnu upotrebu.

Pleksiglas zaštita/pregrade za radna mjesta Covid mjere

Na akciji: Izrada po mjeri u 2-3 radna dana Pleksiglas zaštita za radna mjesta , pleksiglas pregrade – zaštita kupaca i zaposlenika. Sva montaža i opremanje je sukladno zakonskim propisima i preporukama za suzbijanje Covid mjera.

Arhivski ormar AO-B

Na akciji: AO B7 – 778,00 kn + PDV (909,00 kn) AO B8 – 947,00 kn + PDV(1269,00 kn) Isporuka odmah! Ovaj arhivski ormar u cijelosti je napravljen od iznimno čvrstog i kvalitetnog čeličnog lima te je zaštićen plastifikacijom. Namijena arhivskog ormara je pohrana velikih količina dokumenata i registratora u uredima i poslovnim prostorima. Dvokrilna vrata zaključavaju se putem cilindar brave. U unutrašnjosti arhivskog ormara nalaze se police koje s donje strane omogućavaju vješanje mapa.
Pohranjuje:
Dokumentaciju

Metalni arhivsko skladišni regal

Na akciji: Pocinčani regal = 425,00 kn + PDV (589,00 kn) Plastificirani (bojan sivo) regal = 545,00 kn + PDV (728,00 kn) Isporuka odmah! Pocinčan ili plastificiran (bojan sivo) protiv korozije Vrlo stabilan i čvrst Jednostavna montaža bez vijaka (osim ukrute) Nosivosti od 100-200kg po jednoj polici Visina 2000 mm, širina (uključujući stupove) 1080mm, dubina 420 mm, 5 polica

Garderobni dvodijelni ormar

Na akciji: 634,00 kn + PDV (839,00 kn + PDV) Isporuka odmah! Ovaj model garderobnog ormara namijenjen je odlaganju razne opreme i proizvoda. Izrađen je od visoko kvalitetnog čeličnog lima. Zaključavanje se vrši pomoću cilindar brave. U unutrašnjosti garderobnog ormara nalazi se polica s nosačem vješalice.

Rolo blagajna, model ŠRB 16/1l

Na akciji: ŠRB 16/1 - 1.333,00 kn + PDV (2.127,00 kn + PDV) Ovaj funkcionalni modeli rolo blagajne predviđen je za blagajnička radna mjesta u bankama, mjenjačnicama, poštama i raznim drugim novčarskim institucijama. Namijenjen je za brzo i efikasno novčano poslovanje sa strankama.

Metalne kutije - RK

Na akciji: RK4 - 76,00 kn + PDV (122,00 kn + PDV) Metalne kutije RK služe kao spremnici za razne vrste robe. Metalne kutije dolaze u različitim veličinama te predstavljaju optimalan izbor za skladištenje i prijevoz robe. Metalne kutije RK napravljene su od vrlo kvalitetnog metala što osigurava sigurnost robe prilikom skladištenja ili transporta.

Sigurnosni sef, model SD1, certificiran u stupnju sigurnosti S1 prema normi HRN EN 14450

Na akciji: SD1/S1 - 1.990,00 kn + PDV (4.100,00 kn + PDV) Ovaj model sigurnosnog ormara pruža vrhunsku sigurnost prilikom pohrane raznih vrijednih predmeta i dokumenata.

Multimedijalni izvlačni ormar za CD

Na akciji: 1.870,00 kn + PDV (2.618,00 kn + PDV) Osnovna namjena ovog izvlačnog ormara jest pohrana i čuvanje dokumenata zapisanih na mikrofilmu, audio i video kasetama te na CD-ima. Unutrašnjost je opremljena policama koje su razmještene prema vrsti medija koji će se odlagati. Multimedijalni ormar sastoji se od dva zasebna dijela koji se zaključavaju zasebnom centralnom bravom.
Pohranjuje:
mikrofilm, audio, video, CD

Višenamjenski metalni ladičar KO-B6

Na akciji: KO-B6 - 995,00 kn + PDV (2.287,00 kn + PDV) Namjena ovog modela ladičara jest odlaganje i čuvanje raznih multimedijskih nosača poput CD-a, DVD-a ili kutija s mikrofilmovima. Višenamjenski ladičar je napravljen od kvalitetnog metala te podržava centralno zaključavanje svih ladica. Ladice sadrže pregrade i naslone koji omogućavaju pregledno odlaganje artikala.
Pohranjuje:
CD, DVD, kutije sa mikrofonima

Kartotečni ormar dvostruke širine KOB

Na akciji: KO-B2 890,00 kn + PDV (1.417,00 kn + PDV) Ovaj kartotečni ormar dvostruke širine namijenjen je za odlaganje i čuvanje velikih količina razne dokumentacije koja je smještena u viseće ili stojeće mape A4 formata. Ormar je napravljen od kvalitetnog metala s ladicama koje su smještene na metalne teleskopske klizne vodilice. Ladice kartotečnog ormara moguće je zaključati te su zaštićene od prevrtanja.
Pohranjuje:
u modelima od B2 do B4

Garderobni ormar s Klupicom

Na akciji: GO-SK 4 - 1.465,00 kn + PDV (2.225,00 kn + PDV) Ovaj model ormara izrađen od visoko kvalitetnog čeličnog lima svakako će vam vrlo dobro poslužiti. Ormar je površinski zaštićen elektrostatskom plastifikacijom. Zaključavanje se vrši pomoću cilindar brave. U unutrašnjosti garderobnog ormara nalazi se polica s nosačem vješalice.

Protuprovalno vatrootporni ormar 30 minuta, model TSF

Na akciji: 1909 ključ brava 4.990,00 kn + PDV (9.890,00 kn + PDV) Uredske nezgode, krađe pa čak i požari mogu se dogoditi u bilo kojem uredu ili poslovnom prostoru. Ovaj protuprovalno vatrootporni sef u potpunosti će zaštititi vaše poslovne podatke. Standardna oprema uključuje podesive police te zaključavanje upotrebom ključ brave. Iz dodatne opreme protuprovano vatrootpornog sefa izdvajamo unutarnji trezor i elektroničku bravu.

Metalni ormar sa kosim policama

Na akciji: 1.990,00 kn + PDV (3.905,00 kn + PDV) Namjena ormara Smještaj i čuvanje dokumentacije u uredima i arhivima Osnovne značajke U cijelosti je iznimno izdržljive metalne izvedbe (visoko kvalitetnog čeličnog lima) zaštićen plastifikacijom Izveden je s dvokrilnim vratima koja se zaključavaju pomoću cilindar brave Unutrašnjost je opremljena s kosim policama koje omogućuju preglednost dokumentacije Broj polica: 4 komada Boja: siva

Garderobni ormar GO

Na akciji: GO-dvodijelni-plava vrata 737,00 kn + PDV (989,00 kn + PDV) Ukoliko imate potrebu za garderobnim ormarima koji se mogu slagati u nizu, ovaj model ormara izrađen od visoko kvalitetnog čeličnog lima svakako će vam vrlo dobro poslužiti. Ormar je površinski zaštićen elektrostatskom plastifikacijom. Zaključavanje se vrši pomoću cilindar brave. U unutrašnjosti garderobnog ormara nalazi se polica s nosačem vješalice. Od dodatne opreme izdvajamo izvedbu s nožicama za jednostavnije premještanje.