Akcije

Akcija VELJAČA

Rolo blagajne, model 14/9, 10/8, 101 i ŠRB 16/1l

Na akciji: 1.489,00 kn + PDV (cijena bez popusta 2.127,00 kn + PDV) Ovi funkcionalni modeli rolo blagajni predviđeni su za blagajnička radna mjesta u bankama, mjenjačnicama, poštama i raznim drugim novčarskim institucijama. Namijenjeni su brzom i efikasnom novčanom poslovanju sa strankama. Rolo blagajne dostupne su u brojnim izvedbama i varijantama što se tiče veličine i unutarnje opreme.

Protuprovalni sef stupnja II, model MILANO

Na akciji: 9.973,00 kn + PDV (cijena bez popusta 12.052,00 kn + PDV) Ovaj model protuprovalnog sefa II. stupnja prema europskoj normi EN 1143-1 namijenjen je za sigurnu pohranu vaših dragocjenosti poput gotovinskog novca, nakita i vrijednih podataka. Iznimno kvalitetna čelična dvostjenska izvedba sefa potpomognuta ključ bravom štiti pohranjene predmete od krađe ili neovlaštenog pristupa.

Kolica za alat sa ladicom

Na akciji: 2.006,00 kn + PDV (cijena bez popusta 2.601,00 kn + PDV) Ova multifunkcionalna kolica za alat s ladicom namijenjena su pohrani i čuvanju raznog alata i radnog pribora. Ova kolica prvenstveno su dizajnirana za upotrebu u radionicama te prilikom vanjskih radova na montaži. Kolica imaju deset ladica, a zaključavanje se obavlja putem master ključa.

Metalne kutije - RK

Na akciji: RK-4 81,00 kn + PDV (cijena bez popusta 122,00 kn + PDV) Metalne kutije RK služe kao spremnici za razne vrste robe. Metalne kutije dolaze u različitim veličinama te predstavljaju optimalan izbor za skladištenje i prijevoz robe. Metalne kutije RK napravljene su od vrlo kvalitetnog metala što osigurava sigurnost robe prilikom skladištenja ili transporta.

Ormar za pohranu laptopa i osobnih stvari

Na akciji: 2.292,00 kn + PDV (cijena bez popusta 3.274,00 kn + PDV) Ovaj garderobni ormar namijenjen je isključivo za pohranu stvari. Ormar je napravljen od vrlo kvalitetnog čeličnog lima te je vanjski dio površinski zaštićen elektrostatskom plastifikacijom. Zaključavanje garderobnog ormara se vrši pomoću cilindar brave, a tu je i master ključ u slučaju ako bilo koji korisnik izgubi svoj ključ.

Arhivski ladičar A3

Na akciji: AL-8: 1.210,00 kn + PDV (cijena bez popusta 1.547,00 kn +PDV) Ovaj specijalizirani arhivski ladičar namijenjen je za pohranu dokumenata veličine A3 formata. Ladičar je napravljen od vrlo kvalitetnog metala. Glavna značajka ovog arhivskog ladičara jest centralno zaključavanje svih ladica. Osnovna namjena ladičara je odlaganje i čuvanje raznih vrsta dokumenata A3 formata.
Pohranjuje:
A3

Hotelski sef MBG 7000

Na akciji: 481,00 kn + PDV (cijena bez popusta 664,00 kn + PDV) Zaštitite manje dragocjenosti vaših hotelskih gostiju ovim kvalitetnim i sigurnim sefom. Sef je u cijelosti napravljen od metalne konstrukcije te je pripremljen za sidrenje u pod ili zid. Od neovlaštenog pristupa pohranjenim predmetima, hotelski sef štiti ključ brava.

Garderobni ormar OGP-K-F

Na akciji: 1.018,00 kn + PDV (cijena bez popusta 1.455,00 kn + PDV) Ovaj model garderobnog ormara namijenjen je odlaganju razne opreme i proizvoda. Unutrašnjost ormara ima nosač za vješalice na koje se mogu objesiti stvari. Također ima više polica na koje se mogu odložiti razne stvari potrebne za rad. Garderobni ormar je u cijelosti izrađen od visokokvalitetnog čeličnog lima, a vanjski dio je površinski zaštićen elektrostatskom plastifikacijom.

Alatni ormar sa 3 ladice

Na akciji: 985,00 kn + PDV (cijena bez popusta 1.407,00 kn + PDV) Ovaj alatni ormar namijenjen je odlaganju i čuvanju alata. Ormar također može biti dio radioničkog stola. Ormar sadrži tri ladice.