GDPR

Akcije

Akcija LIPANJ

Rolo blagajne, model 14/9, 10/8, 101 i ŠRB 16/1l

Na akciji: 1.489,00 kn + PDV (cijena bez popusta 2.127,00 kn + PDV) Ovi funkcionalni modeli rolo blagajni predviđeni su za blagajnička radna mjesta u bankama, mjenjačnicama, poštama i raznim drugim novčarskim institucijama. Namijenjeni su brzom i efikasnom novčanom poslovanju sa strankama. Rolo blagajne dostupne su u brojnim izvedbama i varijantama što se tiče veličine i unutarnje opreme.

Protuprovalni sef stupnja II, model MILANO

Na akciji: 9.973,00 kn + PDV (cijena bez popusta 12.052,00 kn + PDV) Ovaj model protuprovalnog sefa II. stupnja prema europskoj normi EN 1143-1 namijenjen je za sigurnu pohranu vaših dragocjenosti poput gotovinskog novca, nakita i vrijednih podataka. Iznimno kvalitetna čelična dvostjenska izvedba sefa potpomognuta ključ bravom štiti pohranjene predmete od krađe ili neovlaštenog pristupa.

Metalne kutije - RK

Na akciji: RK-4 81,00 kn + PDV (cijena bez popusta 122,00 kn + PDV) Metalne kutije RK služe kao spremnici za razne vrste robe. Metalne kutije dolaze u različitim veličinama te predstavljaju optimalan izbor za skladištenje i prijevoz robe. Metalne kutije RK napravljene su od vrlo kvalitetnog metala što osigurava sigurnost robe prilikom skladištenja ili transporta.

Garderobni ormar OGP-K-F

Na akciji: 1.018,00 kn + PDV (cijena bez popusta 1.455,00 kn + PDV) Ovaj model garderobnog ormara namijenjen je odlaganju razne opreme i proizvoda. Unutrašnjost ormara ima nosač za vješalice na koje se mogu objesiti stvari. Također ima više polica na koje se mogu odložiti razne stvari potrebne za rad. Garderobni ormar je u cijelosti izrađen od visokokvalitetnog čeličnog lima, a vanjski dio je površinski zaštićen elektrostatskom plastifikacijom.

Alatni ormar sa 3 ladice

Na akciji: 985,00 kn + PDV (cijena bez popusta 1.407,00 kn + PDV) Ovaj alatni ormar namijenjen je odlaganju i čuvanju alata. Ormar također može biti dio radioničkog stola. Ormar sadrži tri ladice. 

Ormar za pohranu laptopa i osobnih stvari

Na akciji: 2.292,00 kn + PDV (cijena bez popusta 3.274,00 + PDV) Ovaj garderobni ormar namijenjen je isključivo za pohranu stvari. Ormar je napravljen od vrlo kvalitetnog čeličnog lima te je vanjski dio površinski zaštićen elektrostatskom plastifikacijom. Zaključavanje garderobnog ormara se vrši pomoću cilindar brave, a tu je i master ključ u slučaju ako bilo koji korisnik izgubi svoj ključ.