GDPR

Akcije

Akcija

Garderobni dvodijelni ormar

Na akciji: 634,00 kn + PDV (839,00 kn + PDV) Isporuka odmah! Ovaj model garderobnog ormara namijenjen je odlaganju razne opreme i proizvoda. Izrađen je od visoko kvalitetnog čeličnog lima. Zaključavanje se vrši pomoću cilindar brave. U unutrašnjosti garderobnog ormara nalazi se polica s nosačem vješalice.

Garderobni trodijelni ormar

Na akciji: GO trodjelni– 930,00 kn + PDV (1.261,00 kn + PDV) Isporuka odmah! Ovaj model garderobnog ormara namijenjen je odlaganju razne opreme i proizvoda. Izrađen je od visoko kvalitetnog čeličnog lima. Zaključavanje se vrši pomoću cilindar brave. U unutrašnjosti garderobnog ormara nalazi se polica s nosačem vješalice.

Arhivski ormar AO-B

Na akciji: AO B7 – 778,00 kn + PDV (909,00 kn) AO B8 – 947,00 kn + PDV(1269,00 kn) Isporuka odmah! Ovaj arhivski ormar u cijelosti je napravljen od iznimno čvrstog i kvalitetnog čeličnog lima te je zaštićen plastifikacijom. Namijena arhivskog ormara je pohrana velikih količina dokumenata i registratora u uredima i poslovnim prostorima. Dvokrilna vrata zaključavaju se putem cilindar brave. U unutrašnjosti arhivskog ormara nalaze se police koje s donje strane omogućavaju vješanje mapa.
Pohranjuje:
Dokumentaciju

Metalne kutije - RK

Na akciji: RK4 - 76,00 kn + PDV (122,00 kn + PDV) Metalne kutije RK služe kao spremnici za razne vrste robe. Metalne kutije dolaze u različitim veličinama te predstavljaju optimalan izbor za skladištenje i prijevoz robe. Metalne kutije RK napravljene su od vrlo kvalitetnog metala što osigurava sigurnost robe prilikom skladištenja ili transporta.

Višenamjenski metalni ladičar KO-B6

Na akciji: KO-B6 - 995,00 kn + PDV (2.287,00 kn + PDV) Namjena ovog modela ladičara jest odlaganje i čuvanje raznih multimedijskih nosača poput CD-a, DVD-a ili kutija s mikrofilmovima. Višenamjenski ladičar je napravljen od kvalitetnog metala te podržava centralno zaključavanje svih ladica. Ladice sadrže pregrade i naslone koji omogućavaju pregledno odlaganje artikala.
Pohranjuje:
CD, DVD, kutije sa mikrofonima

Garderobni ormar s Klupicom

Na akciji: GO-SK 4 - 1.465,00 kn + PDV (2.225,00 kn + PDV) Ovaj model ormara izrađen od visoko kvalitetnog čeličnog lima svakako će vam vrlo dobro poslužiti. Ormar je površinski zaštićen elektrostatskom plastifikacijom. Zaključavanje se vrši pomoću cilindar brave. U unutrašnjosti garderobnog ormara nalazi se polica s nosačem vješalice.