GDPR

Novosti

Filip Trade d.o.o. – Paletni regali

Za tvrtku Filip Trade d.o.o. iz Zagreba, renomiranu tvrtku te jednog od najvećih distributera robe široke potrošnje i dječje opreme u Hrvatskoj, izveli smo paletno skladište koje će investitoru služiti u svrhu pohrane raznih artikala.

Ovakva vrsta paletnog skladišta odlično je rješenje za distribucijsko-skladišne centre koji široki asortiman različitih roba skladište na paletama ili komadno, a našu kvalitetu na hrvatskom tržištu u izvedbi skladišne opreme prepoznala je i ova tvrtka.

Prednost ovog načina skladištenja je direktan pristup svakoj paleti, preglednost paleta, niski investicijski troškovi.

Fleksibilnost regalne konstrukcije očituje se kroz veliki izbor različitih profila elemenata koji pokrivaju različite nosivosti i težine skladišnih jedinica.

Stupovi(stranice) su perforirani čime se postiže podesivost etaža(horizontalni nosači) po visini kod promjene visine paletne jedinice.

Odlikuju se brzom i jednostavnom montažom, te širokim spektrom dodatnih elemenata što omogućuje skladištenje robe na paletama (standardnim, nestandardnim), u box paletama, sanducima, bačvama ili pojedinačno.

Površinska zaštita konstrukcije izvodi se bojanjem (plastifikacijom) ili cinčanjem.

Elementi ovih konstrukcija mogu se koristiti za izgradnju samonosivih skladišnih objekata.

Invidualnim pristupom svakom projektu ostvaruje se optimalni odnos između odabranog rješenja i visine uloženih sredstava.