GDPR

Novosti Open

Zaštitite svoje vrijednosti dok ste na odmoru kupnjom sefa (kase).

  • 10.07.2019.
Kod kupovine sefa prvo je pitanje što se želi u njega pohraniti. Ako su to predmeti poput novca, nakita, slike i ostalih vrijednosti preporučujemo protuprovalni certificirani sef (kasu) koji su testirani u priznatim laboratorijima i posjeduju atest. Kao dodatnu opciju može se naručiti da sef bude i vatrootporan te će pružiti zaštitu od požara od 30 do 60 minuta.

Sudjelovali smo na 8. SUPPLY CHAIN SUMMIT u Zagrebu

  • 29.05.2019.
„Razlog sudjelovanja kao sponzor konferenciji Supply chain summit je što smo ovu konferenciju prepoznali kao mogućnost kroz koju možemo prezentirati sebe kao firmu koja između ostalog u svom prodajnom asortimanu nudimo skladišne sustave i opremu za označavanje koji su razvijeni i implementirani kao podrška proizvodnji, planiranju, logistici, sljednosti i skladišnim operacijama.

Opremili smo stomatološke ordinacije Doma zdravlja Zagreb Centar

  • 23.05.2019.
Svi nekako nastojimo posjećivati ovo mjesto što rjeđe – bezrazložni strah utkan još od djetinjstva

Hrvatska kontrola zračne plovidbe – opremili smo urede i konferencijsku dvoranu

  • 13.05.2019.
Kroz liniju proizvoda i usluga P-line, Primat logistika je nedavno završila projekt opremanja HKZP, Hrvatske kontrole zračne plovidbe, trgovačkog društva u vlasništvu RH.

Posljednje počivalište za kućne ljubimce, Dumovec

  • 29.04.2019.
„Groblje i krematorij za kućne ljubimce civilizacijski su doseg društva i odgovor na suvremeni odnos građana prema životinjama.”

Pogledajte novi web za opremanje objekata P-LINE

  • 08.03.2019.
Primat Logistika, jedna od vodećih hrvatskih tvrtki u projektiranju i opremanju svih vrsta objekata, sa svojom tradicijom dugom gotovo tri desetljeća, kroz liniju proizvoda i usluga P-Line osigurava kontinuitet pružanja visokokvalitetnih rješenja kroz sljedeće proizvode i usluge: