GDPR

Novosti Open

COCA-COLA HBC Hrvatska d.o.o.

  • 10.05.2013.
Tijekom svibnja 2013. godine uspješno je realiziran projekt tunelskog skladišta (prolazni regali) za našeg dugogodišnjeg partnera.

Vitakraft Hobby program d.o.o. – Paletna regalna konstrukcija

  • 17.12.2012.
Na obostrano zadovoljstvo, nastavili smo našu poslovnu suradnju sa tvrtkom Vitakraft Hobby program d.o.o., koja je ugovorila sa nama projekt izrade, isporuke i montaže regalnog skladišta samonosivog tipa. Osim svoje osnovne namjene skladištenja proizvoda, paletni regali predstavljaju i osnovnu nosivu konstrukciju vanjskih stranica objekta i krova.

V.gimnazija – Garderobni ormari DV

  • 26.09.2011.
Kako bi privatne stvari srednjoškolaca (jakne, cipele, torbe i dr.) ostale tijekom dana na sigurnom mjestu sa V.Gimnazijom ugovorili smo izradu garderobnih ormara po želji i isporuku na njihovoj lokaciji.

Turistički informativni centar Gospić – Opremanje interijera

  • 11.04.2012.
Tvrtka Primat Logistika, kroz svoj poslovni program Opremanja objekata, pružila je Turističkom informativnom centru u Gospiću uslugu kompletnog projektiranja i dizajniranja prostora uz izradu vizualizacije te je centar opremljen opremom prema zahtjevu naručitelja, što uključuje radne stolove, ormare, prijemni pult, uredske stolice i ostali potrebni uredski namještaj.

SYSTEMAIR d.o.o. – Polični regali

  • 17.12.2012.
Sa tvrtkom Systemair d.o.o. ugovorena je izrada, isporuka i montaža skladišnih poličnih regala.

Sveučilište u Splitu – Pokretni regali

  • 15.03.2010.
Nacionalnu i sveučilišnu knjižnicu u Splitu,  najveću znanstvenu i kulturnu investiciju u povijesti grada tvrtka Primat logistika d.o.o. opremala je pokretnim regalima na električni pogon. Opremanje nove, suvremene i funkcionalne zgrade bilo je za nas od iznimnog značaja.