GDPR

Novosti Open

O.Š. Matka Laginje – Garderobni ormari DV

  • 21.03.2013.
Kako bi privatne stvari školaraca (jakne, cipele, torbe i dr.) ostale tijekom dana na sigurnom mjestu sa Osnovnom školom Matka Laginje ugovorili smo izradu garderobnih ormara po želji i isporuku na njihovoj lokaciji.

MEDIKA d.d. – Paletni & polični regali

  • 15.02.2013.
Naš dugogodišnji poslovni partner, tvrtka Medika d.d., vodeća veledrogerija u Hrvatskoj, za potrebe proširenja postojećih skladišnih kapaciteta povjerila nam je opremanje svog novog skladišnog prostora radnim stolovima, paletnim & poličnim regalima.

JGL d.d. – Sustav označavanja kutijica lijekova ARCA CARDBOARD

  • 22.08.2012.
Ugovorena je suradnja sa renomiranom farmaceutskom tvrtkom Jadran Galenski Laboratorij d.d. iz Rijeke te je sustav u ožujku 2013. godine pušten u funkciju.

Hrvatski telekom d.d. – Izrada, isporuka i montaža paletne, polične i konzolne konstrukcije

  • 06.12.2012.
Hrvatski telekom d.d. je jedna od brojnih hrvatskih tvrtki koja je prepoznala kvalitetu naše tvrtke kao i iskustvo naših stručnjaka.

GRAD GOSPIĆ - Gradska knjižnica

  • 26.03.2013.
Tvrtka Primat Logistika svoju kvalitetu u opremanju objekata još je jednom dokazala i to uređenjem i opremanjem gradske knjižnice Gospić.

AUTO HRVATSKA d.d. – Podestna polična regalna konstrukcija

  • 29.03.2013.
Sa našim dugogodišnjim poslovnim partnerom, tvrtkom Auto Hrvatska d.d. ugovorena je izrada, isporuka i montaža podestne polične regalne konstrukcije, namijenjene skladištenju auto dijelova.