GDPR

Novosti Open

NARODNE NOVINE - automatizirano skladište

  • 21.05.2010.
Za tvrtku "Narodne novine"  realizirali smo projekt  automatiziranog skladišnog sustava za potrebe novog skladišno distributivnog centra u Zagrebu.

COCA COLA HBC BH d.o.o. - paletni i drive in regali

  • 21.05.2010.
Na tržištu Bosne i Hercegovine ugovoren je projekt opremanja skladišnom opremom (paletnim i drive-in regalima) distributivnih centara tvrtke Coca Cola HBC BH (Sarajevo, Tuzla, Ljubuški, Bihać, Sanski Most i Banja Luka).

IREKS AROMA - WMS sustav

  • 21.05.2010.
U tvrtki "IREKS AROMA" jednom od vodećih proizvođača poboljšivaća i namjenskih mješavina za kruh, pecivo i slastičarstvo, u tijeku je implementacija WMS sustava za upravljanje skladišnim procesima. Ukazujući nam povjerenje, "IREKS AROMA" je samo potvrdila naš status vodeće hrvatske tvrtke u segmentu projektiranja i izvedbe logističkih sustava.     29.04.2009.  

ZVIJEZDA - omatalica paleta

  • 21.05.2010.
U smislu proširenja asortimana naše ponude i približavanju potrebama naših partnera, u "Zvijezdi" je puštena u funkciju omatalica za paletiziranu robu. Time, uz već postojeću ponudu opreme za obilježavanje, možemo tržištu ponuditi cjelovita rješenja kada je u pitanju priprema gotovih proizvoda za uskladištenje ili otpremu kupcima. 24.04.2009.

MEDIKA - skladišni sustav

  • 21.05.2010.
Za tvrtku "Medika" u fazi završne montaže i puštanja u funkciju je skladišni sustav u Dugopolju. Osim regalne opreme (polični i paletni regali) u funkciju se pušta transportna linija za kutije (povezuje skladišnu zonu i ekspedit) te vertikalni transporter za paletiziranu robu. 10.04.2009.

VINDIJA - sustav za obilježavanje logističkih pakiranja

  • 21.05.2010.
Ugovorena je izvedba sustava kojim će se obilježavati pakete i palete u proizvodnji tvrtke Vindija. Glavninu opreme čine uređaji tvrtke Logopak za ispis etiketa i automatsko obilježavanje paketa i paleta, koje naša tvrtka već godinama isporučuje, instalira i održava. U sustavu se nalaze i stolni printeri za ispis etiketa kojima se ručno obilježava transportna pakiranja te dodatna oprema kao što su ručni terminali, zidna touch screen računala, linijski čitači crtičnog koda za identifikaciju paketa i dr. Sustavom će se upravljati iz naše pLog*Label aplikacije, a podaci o obilježavanju će se pohranjivati u Oracle bazi podataka. 3.12.2008.