GDPR

Novosti 2010. Open

Sveučilište u Splitu – Pokretni regali

  • 15.03.2010.
Nacionalnu i sveučilišnu knjižnicu u Splitu,  najveću znanstvenu i kulturnu investiciju u povijesti grada tvrtka Primat logistika d.o.o. opremala je pokretnim regalima na električni pogon. Opremanje nove, suvremene i funkcionalne zgrade bilo je za nas od iznimnog značaja.

Novo u ponudi – Spremnik za palete

  • 19.11.2010.
Dragi posjetitelji, prateći potrebe tržišta, Primat logistika je odlučila proširiti paletu proizvoda uvođenjem Spremnika za palete. Spremnik za 15 i 50 paleta jedan je od najefikasnijih načina uskladištena i iskladištenja paleta i to bez uporabe električnog viličara.

NARODNE NOVINE - automatizirano skladište

  • 21.05.2010.
Za tvrtku "Narodne novine"  realizirali smo projekt  automatiziranog skladišnog sustava za potrebe novog skladišno distributivnog centra u Zagrebu.

COCA COLA HBC BH d.o.o. - paletni i drive in regali

  • 21.05.2010.
Na tržištu Bosne i Hercegovine ugovoren je projekt opremanja skladišnom opremom (paletnim i drive-in regalima) distributivnih centara tvrtke Coca Cola HBC BH (Sarajevo, Tuzla, Ljubuški, Bihać, Sanski Most i Banja Luka).

IREKS AROMA - WMS sustav

  • 21.05.2010.
U tvrtki "IREKS AROMA" jednom od vodećih proizvođača poboljšivaća i namjenskih mješavina za kruh, pecivo i slastičarstvo, u tijeku je implementacija WMS sustava za upravljanje skladišnim procesima. Ukazujući nam povjerenje, "IREKS AROMA" je samo potvrdila naš status vodeće hrvatske tvrtke u segmentu projektiranja i izvedbe logističkih sustava.     29.04.2009.  

ZVIJEZDA - omatalica paleta

  • 21.05.2010.
U smislu proširenja asortimana naše ponude i približavanju potrebama naših partnera, u "Zvijezdi" je puštena u funkciju omatalica za paletiziranu robu. Time, uz već postojeću ponudu opreme za obilježavanje, možemo tržištu ponuditi cjelovita rješenja kada je u pitanju priprema gotovih proizvoda za uskladištenje ili otpremu kupcima. 24.04.2009.