GDPR

Novosti 2012. Open

Vitakraft Hobby program d.o.o. – Paletna regalna konstrukcija

  • 17.12.2012.
Na obostrano zadovoljstvo, nastavili smo našu poslovnu suradnju sa tvrtkom Vitakraft Hobby program d.o.o., koja je ugovorila sa nama projekt izrade, isporuke i montaže regalnog skladišta samonosivog tipa. Osim svoje osnovne namjene skladištenja proizvoda, paletni regali predstavljaju i osnovnu nosivu konstrukciju vanjskih stranica objekta i krova.

Turistički informativni centar Gospić – Opremanje interijera

  • 11.04.2012.
Tvrtka Primat Logistika, kroz svoj poslovni program Opremanja objekata, pružila je Turističkom informativnom centru u Gospiću uslugu kompletnog projektiranja i dizajniranja prostora uz izradu vizualizacije te je centar opremljen opremom prema zahtjevu naručitelja, što uključuje radne stolove, ormare, prijemni pult, uredske stolice i ostali potrebni uredski namještaj.

SYSTEMAIR d.o.o. – Polični regali

  • 17.12.2012.
Sa tvrtkom Systemair d.o.o. ugovorena je izrada, isporuka i montaža skladišnih poličnih regala.

JGL d.d. – Sustav označavanja kutijica lijekova ARCA CARDBOARD

  • 22.08.2012.
Ugovorena je suradnja sa renomiranom farmaceutskom tvrtkom Jadran Galenski Laboratorij d.d. iz Rijeke te je sustav u ožujku 2013. godine pušten u funkciju.

Hrvatski telekom d.d. – Izrada, isporuka i montaža paletne, polične i konzolne konstrukcije

  • 06.12.2012.
Hrvatski telekom d.d. je jedna od brojnih hrvatskih tvrtki koja je prepoznala kvalitetu naše tvrtke kao i iskustvo naših stručnjaka.

Filip Trade d.o.o. – Paletni regali

  • 14.11.2012.
Za tvrtku Filip Trade d.o.o. iz Zagreba, renomiranu tvrtku te jednog od najvećih distributera robe široke potrošnje i dječje opreme u Hrvatskoj, izveli smo paletno skladište koje će investitoru služiti u svrhu pohrane raznih artikala.