GDPR

Novosti 2016. Open

Hrvatska pošta, Gaženica, Zadar

  • 16.11.2016.
Hrvatska pošta je otvorila novi poštanski ured u Zadru, točnije u Gaženici.

Hrvatske vode

  • 08.11.2016.
Sa tvrtkom Hrvatske vode surađujemo već dugi niz godina na obostrano zadovoljstvo te nam je iznimno drago što je baš nama pripala mogućnost sudjelovanja u projektu opremanja njihovog Glavnog vodnogospodarskog laboratorija u Hruščici.

Hrvatski telekom d.d. - paletno-polično skladište na dvije etaže

  • 22.03.2016.
Poslovnu suradnju sa kupcem Hrvatski telekom d.d. nastavili smo i u smjeru opremanja njihovog skladišnog prostora sa prikladnim arhivskim regalima (policama) namjenjenim za arhiviranje poslovne građe.

Dobrodošli u novo uređenu Gradsku knjižnicu Franjo Marković u Križevcima

  • 10.03.2016.
Sjećate se osjećaja kada ste kao dijete dolazili u knjižnicu sa iskaznicom ispisanom na svoje ime? Osjećaj ponosa, odgovornosti, uzbuđenja……..? Okruženi mnoštvom polica ispunjenih raznim knjigama koje su bile i još jesu neiscrpan izvor znanja i informacija i danas se tamo osjećamo kao u nekom drugom svijetu.

Ergonomski prilagođeno radno mjesto

  • 15.02.2016.
Svakodnevno osluškujući i udovoljavajući potrebama naših kupaca uvrstili smo u asortiman sve više traženi elektro podizni uredski stol.

Osnovna škola Vrbani - garderobni ormari

  • 12.02.2016.
Kako bi dan naših najmlađih prošao u školi u što vedrijem tonu isporučili smo garderobne ormariće u Osnovnu školu Vrbani u prekrasnim šarenim bojama.