GDPR

Novosti Open

CARNET je otvorio nove Regionalne obrazovne centre u Hrvatskoj

  • 15.02.2019.
Iznimno nam je zadovoljstvo bilo surađivati s Hrvatskom akademskom i istraživačkom mrežom CARNET s obzirom na to da je njihov projekt  'e-Škole' proglašen jednim od 12 najboljih edukacijskih projekata u svijetu.

PRIMAT-LOGISTIKA d.o.o. provela priznate certifikate

  • 12.02.2019.
Prijavom na projekt , tvrtka PRIMAT-LOGISTIKA d.o.o. je provela sljedeće priznate certifikate ISO 14001:2015 (sustav upravljanja kvalitetom i okolišem) i ISO 45001:2018 (sustav upravljanja zaštitom zdravlja i sigurnošću na radu)

Uredili smo arhivu Primorsko-goranske županije

  • 06.02.2019.
Maksimalno povećajte kapacitet vaše arhive Arhivska rješenja za Vaše povijesne vrijednosti i pravne dokumente koji zaslužuju inteligentna rješenja za pohranu. Pokretnim regalima Compactus maksimalno povećajte kapacitet Vašeg uredskog/arhivskog prostora.

Zagrebačko Gradsko kazalište Komedija odjenuli smo u potpuno novo ruho

  • 11.01.2019.
U kazalištu Komedija s ponosom predstavljamo preuređenu matičnu dvoranu jedne od najznačajnijih umjetničkih institucija u Hrvatskoj.

Pogledajte kako smo preuredili i opremili ljekarnu u Velikoj Gorici

  • 27.10.2018.
Najviše volimo kada neki projekt možemo započeti i završiti do kraja. Svaki projekt započinje s projektiranjem i savjetovanjem, uzimajući u obzir potrebe i želje svakog klijenta. S našim klijentom ljekarne Zagrebačke županije, završili smo uspješan projekt opremanja nekoliko prostorija ljekarne Velikoj Gorici.

Uredili smo prostore Pomorskog fakulteta u Splitu

  • 16.02.2018.
Od kraja 1950-ih godina u Splitu je prisutno visokoškolsko obrazovanje pomoraca. Tada je osnovana prva Viša pomorska škola u Splitu. Danas na fakultetu mnogi mladi ljudi uče znanja i vještine vezane uz more te kako pravilno njime gospodariti. Kako bi profesorima i studentima prostor bio puno ugodniji pomogli smo u opremanju prostora.