GDPR

Novosti Open

Uredili smo arhivu Primorsko-goranske županije

  • 06.02.2019.
Maksimalno povećajte kapacitet vaše arhive Arhivska rješenja za Vaše povijesne vrijednosti i pravne dokumente koji zaslužuju inteligentna rješenja za pohranu. Pokretnim regalima Compactus maksimalno povećajte kapacitet Vašeg uredskog/arhivskog prostora.

Zagrebačko Gradsko kazalište Komedija odjenuli smo u potpuno novo ruho

  • 11.01.2019.
U kazalištu Komedija s ponosom predstavljamo preuređenu matičnu dvoranu jedne od najznačajnijih umjetničkih institucija u Hrvatskoj.

Pogledajte kako smo preuredili i opremili ljekarnu u Velikoj Gorici

  • 27.10.2018.
Najviše volimo kada neki projekt možemo započeti i završiti do kraja. Svaki projekt započinje s projektiranjem i savjetovanjem, uzimajući u obzir potrebe i želje svakog klijenta. S našim klijentom ljekarne Zagrebačke županije, završili smo uspješan projekt opremanja nekoliko prostorija ljekarne Velikoj Gorici.

Uredili smo prostore Pomorskog fakulteta u Splitu

  • 16.02.2018.
Od kraja 1950-ih godina u Splitu je prisutno visokoškolsko obrazovanje pomoraca. Tada je osnovana prva Viša pomorska škola u Splitu. Danas na fakultetu mnogi mladi ljudi uče znanja i vještine vezane uz more te kako pravilno njime gospodariti. Kako bi profesorima i studentima prostor bio puno ugodniji pomogli smo u opremanju prostora. 

Novo lice kulture u Crikvenici

  • 29.01.2018.
Od svojeg osnutka od 1996. godine Centar za kulturu u Crikvenici jedno je od mjesta gdje građani Crikvenice i okolice mogu utažiti svoje kulturne potrebe. Svoje ime centar duguje prvom hrvatskom profesionalnom knjižničaru i prvom sveučilišnom knjižaru – dr. Ivanu Kostrenčiću. 

Gradska knjižnica u Crikvenici zasjala u svojem novom izdanju

  • 08.01.2018.
Ako još nemate svoju člansku iskaznicu, onda ćete nakon ovih fotografija zasigurno požuriti i učlaniti se u novouređenu knjižnicu na koju smo jako ponosni! Naime, početak godine gradska knjižnica u Crikvenici dočekala je u novom ruhu.