GDPR

Novosti 2010. Open

MEDIKA - skladišni sustav

  • 21.05.2010.
Za tvrtku "Medika" u fazi završne montaže i puštanja u funkciju je skladišni sustav u Dugopolju. Osim regalne opreme (polični i paletni regali) u funkciju se pušta transportna linija za kutije (povezuje skladišnu zonu i ekspedit) te vertikalni transporter za paletiziranu robu. 10.04.2009.

VINDIJA - sustav za obilježavanje logističkih pakiranja

  • 21.05.2010.
Ugovorena je izvedba sustava kojim će se obilježavati pakete i palete u proizvodnji tvrtke Vindija. Glavninu opreme čine uređaji tvrtke Logopak za ispis etiketa i automatsko obilježavanje paketa i paleta, koje naša tvrtka već godinama isporučuje, instalira i održava. U sustavu se nalaze i stolni printeri za ispis etiketa kojima se ručno obilježava transportna pakiranja te dodatna oprema kao što su ručni terminali, zidna touch screen računala, linijski čitači crtičnog koda za identifikaciju paketa i dr. Sustavom će se upravljati iz naše pLog*Label aplikacije, a podaci o obilježavanju će se pohranjivati u Oracle bazi podataka. 3.12.2008.

ALSTOM - automatizirani skladišni uređaji

  • 21.05.2010.
Alstom je vodeća svjetska korporacija za proizvodnju energetske opreme. U nastavku uspješne suradnje, za tvornicu u Karlovcu ugovorena je isporuka dvaju automatiziranih skladišnih uređaja model Shuttle (tehnički opis opreme vidi na web stranici) koje će Primat-Logistika pustiti u rad tijekom veljače 2009. godine. Oprema će se koristiti za odlaganje reznih alata koji se koriste u procesu proizvodnje turbinskih lopatica. 

MEDIKA - paletni i polični regali

  • 21.05.2010.
Medika je jedna od vodećih veledrogerija u Hrvatskoj. Za potrebe proširenja postojećih skladišnih kapaciteta povjerena nam je isporuka i montaža skladišne opreme (paletnih i poličnih regala). Time je potvrđena dominacija Primat-Logistike i u ovom segmentu tržišta.     

HRT - automatizirani skladišni uređaj model "Shuttle"

  • 21.05.2010.
Sa našim dugogodišnjim poslovnim partnerom, HRT, ugovorena je isporuka i montaža još jednog automatiziranog uređaja model Shuttle. Investitor će ovaj uređaj koristiti za pohranu audio i video zapisa a projekt je trenutno u realizaciji. 21.08.2008.  

Nin Elektrocommerce - paletno skladište

  • 21.05.2010.
Za Nin Elektrocommerce iz Zadra, renomiranom tvrtkom industrijske proizvodnje i prerade plastičnih masa, izveli smo paletno skladište koje će investitoru služiti u svrhu pohrane sirovina. 14.07.2008.