GDPR

Novosti 2017. Open

Opremanje ureda i konferencijskih dvorana Hrvatske kontrole zračne plovidbe

  • 21.04.2017.
Tvrtka Primat Logistika, u segmentu odjela opremanja objekata, nedavno je završila projekt opremanja ureda i konferencijskih dvorana Hrvatske kontrole zračne plovidbe.

Automatizirani skladišni uređaji

  • 24.03.2017.
Izraz "logistika" se u današnje vrijeme koristi u vrlo širokom značenju, ali u svakom od njih logistika podrazumijeva organizaciju s ciljem ostvarivanja efikasnosti procesa tijeka materijala i informacija.

Ministarstvo unutarnjih poslova – policijska postaja Donji Lapac

  • 10.03.2017.
Tvrtka Primat Logistika, u segmentu odjela opremanja objekata, nedavno je završila projekt opremanja postaje granične policije Donji Lapac.

ROCHE d.o.o. – opremanje skladišnog prostora paletnim regalima

  • 10.03.2017.
Sa jednom od vodećih svjetskih tvrtki koja se bavi istraživanjima na području lijekova i dijagnostike, tvrtkom Roche d.o.o., ugovorili smo opremanje njihovog skladišnog prostora te nam je povjerena isporuka i montaža skladišne opreme (paletnih regala).

JGL d.d. – Opremanje skladišnog prostora regalnom konstrukcijom

  • 10.03.2017.
Naš dugogodišnji poslovni partner, renomirana farmaceutska tvrtka Jadran Galenski Laboratorij d.d. iz Rijeke za potrebe proširenja postojećih skladišnih kapaciteta povjerila nam je opremanje svog novog skladišnog prostora regalnom konstrukcijom.

Medika d.d. - opremanje novog skladišnog prostora

  • 28.02.2017.
Naš dugogodišnji poslovni partner, tvrtka Medika d.d., vodeća i najstarija veledrogerija u Hrvatskoj, za potrebe proširenja postojećih skladišnih kapaciteta povjerila nam je opremanje svog novog skladišnog prostora.