GDPR

Novosti Open

Novo lice kulture u Crikvenici

  • 29.01.2018.
Od svojeg osnutka od 1996. godine Centar za kulturu u Crikvenici jedno je od mjesta gdje građani Crikvenice i okolice mogu utažiti svoje kulturne potrebe. Svoje ime centar duguje prvom hrvatskom profesionalnom knjižničaru i prvom sveučilišnom knjižaru – dr. Ivanu Kostrenčiću. 

Gradska knjižnica u Crikvenici zasjala u svojem novom izdanju

  • 08.01.2018.
Ako još nemate svoju člansku iskaznicu, onda ćete nakon ovih fotografija zasigurno požuriti i učlaniti se u novouređenu knjižnicu na koju smo jako ponosni! Naime, početak godine gradska knjižnica u Crikvenici dočekala je u novom ruhu.

Novi uredski namještaj gradske vijećnice u Crikvenici

  • 06.12.2017.
Od prosinca 2017. godine grad Crikvenica dobio je novoopremljenu gradsku vijećnicu. Na ovaj način, građani su bogatiji za još jedan funkcionalan prostor koji će osim za redovite sastanke vijećnika građanima služiti u brojne kulturne svrhe. 

Opremanje bazena u Sveticama

  • 13.11.2017.
Krajem svibnja 2016. godine u zagrebačkim Sveticama otvoren je novi kompleks bazena. Zagreb je tako postao bogatiji za još jedan sportsko-rekreacijski objekt. Doprinos ovom projektu dala je i Primat logistika.

Hrvatska Pošta - Protuprovalni sefovi

  • 30.10.2017.
Tvrtka Primat Logistika isporučila je približno 500 protuprovalnih sefova Hrvatskoj pošti. 

OTP banka - Arhivski pokretni regali i podestna regalna konstrukcija

  • 10.08.2017.
Primat Logistika odradila je projekt po načelu „ključ u ruke“ za OTP banku. Sustav polica se sastoji od dva djela, podestne regalne konstrucije i pokretni arhivski ragali na električni pogon tipa Compactus sa podestom (double decker).