GDPR

Novosti

Posljednje počivalište za kućne ljubimce, Dumovec

„Groblje i krematorij za kućne ljubimce civilizacijski su doseg društva i odgovor na suvremeni odnos građana prema životinjama.”

Zagrebačko groblje kućnih ljubimaca na 12.600 četvornih metara jedno je od rijetkih u ovom dijelu Europe. Poštujući potrebu građana koji se od svojih ljubimaca žele oprostiti na dostojanstven način potrudili smo se da mjesto oproštaja tako i izgleda.

Prostorije smo uredili i opremili kompletnim uredskim namještajem od MDF-a (radni stolovi s ladičarima, uredski ormari, višedijelne komode s kliznim vratima, prijemni pult za stranke s radnim mjestima, čajna kuhinja izrađena po mjeri s visećim elementima I pripadajućim kućanskim aparatima).

Sve su prostorije opremljene uredskim i konferencijskim stolicama, vješalicama za odlaganje jakni I kaputa te tabureima s tapeciranim jastucima.

Prostorom prevladava bijela, žuta i siva kombinacija boja (žuta - sreća i kreativnost koja u trenutcima tuge ljude podsjeća na lijepe dane provedene sa svojim kućnim ljubimcem, siva - daje intimnu atmosferu, odaje dojam spokojnosti, mira i tišine dok je bijela boja bila savršena za stvaranje suvremenog izgleda prostora, ona razvedrava interijer i daje mu dojam luksuza.

Potražite na našim stranicama više o opremanju objekata.