GDPR

Novosti

Sudjelovali smo na 8. SUPPLY CHAIN SUMMIT u Zagrebu

„Razlog sudjelovanja kao sponzor konferenciji Supply chain summit je što smo ovu konferenciju prepoznali kao mogućnost kroz koju možemo prezentirati sebe kao firmu koja između ostalog u svom prodajnom asortimanu nudimo skladišne sustave i opremu za označavanje koji su razvijeni i implementirani kao podrška proizvodnji, planiranju, logistici, sljednosti i skladišnim operacijama.

Supply chain summit je svakako konferencija gdje se možete upoznati s novitetima koji se pojavljuju u logistici i lancu opskrbe te nam je bila čast biti dio svega toga kao jedan od sponzora.

Asortiman proizvoda koji nudimo i koji smo imali prilike prezentirati na Summitu usko je povezan uz potrebe logistike u većini poduzeća koje su bile prisutne na konferenciji s obzirom na to da nudimo  podršku svim granama industrije i distribucije (prehrambena, kemijska, farmaceutska, prerađivačka, građevinska. itd.)“

Zahvalni smo što smo prepoznati na samom Summitu, čime su nam stvorene mogućnosti za početak suradnje sa novim te nastavak uspješne suradnje sa postojećim partnerima.