GDPR

Novosti 2019. Open

Preuređenje prodajnih prostorija tvrtke TIM NOVAK d.o.o.

  • 20.12.2019.
Na obostrano zadovoljstvo kupca i Primat logistike, završili smo sa projektom preuređenja jedne od vodećih tvrtki u opremanju kupaonica i srodnih interijera. Kako bi podržali njihovu misiju poslovanja „ Kvalitetom našeg asortimana i vrhunskom uslugom želimo uljepšati vaš dom“ tom vodiljom smo uredili i njihov poslovni prostor.

Končar – Distributivni i specijalni transformatori d.d.

  • 19.11.2019.
Svakom projektu pristupamo individualno što nam omogućuje prilagodbu svim zahtjevima kupaca te se time istovremeno osigurava optimalni odnos utrošenih sredstava i funkcionalnosti skladišnog prostora i isporučene opreme.

Preuređenje i opremanje Gradske ljekarne u Dubravi

  • 23.10.2019.
S našim dugogodišnjim klijentom Gradska ljekarna Zagreb, završili smo još jedan projekt opremanja nekoliko njihovih prostorija na lokaciji u Dubravi.

Opremili smo Opću bolnicu u Dubrovniku

  • 23.09.2019.
Tradicija liječenja u Dubrovniku datira daleko u prošlost, još u antičko doba. Poštujući tu tradiciju, danas u doba suvremenih dostignuća u razvoju i napretku medicinskih znanosti te vođeni najsuvremenijim zahtjevima medicinske industrije te potrebama bolnice i naravno, ljudima koji provode vrijeme u bolnici, završili smo sa opremanjem Opće bolnice Dubrovnik.

Zaštitite svoje vrijednosti dok ste na odmoru kupnjom sefa (kase).

  • 10.07.2019.
Kod kupovine sefa prvo je pitanje što se želi u njega pohraniti. Ako su to predmeti poput novca, nakita, slike i ostalih vrijednosti preporučujemo protuprovalni certificirani sef (kasu) koji su testirani u priznatim laboratorijima i posjeduju atest. Kao dodatnu opciju može se naručiti da sef bude i vatrootporan te će pružiti zaštitu od požara od 30 do 60 minuta.

Sudjelovali smo na 8. SUPPLY CHAIN SUMMIT u Zagrebu

  • 29.05.2019.
„Razlog sudjelovanja kao sponzor konferenciji Supply chain summit je što smo ovu konferenciju prepoznali kao mogućnost kroz koju možemo prezentirati sebe kao firmu koja između ostalog u svom prodajnom asortimanu nudimo skladišne sustave i opremu za označavanje koji su razvijeni i implementirani kao podrška proizvodnji, planiranju, logistici, sljednosti i skladišnim operacijama.