GDPR

Novosti 2020. Open

Opremanje gradske knjižnice Ivanić-Grad

  • 12.08.2020.
Gradska knjižnica Ivanić-Grad dobila je svoje novo ruho. Dječji odjel knjižnice kao i odjel za odrasle opremili smo sa knjižnim regalima – model Sysco. 

Opremili smo novi Galenski laboratorij i upravnu zgradu Ljekarni Splitsko-dalmatinske županije

  • 02.07.2020.
Otvaranjem ovoga pogona u Dugopolju, Dalmacija je dobila pravu tvornicu lijekova, koju je sa 70 milijuna kuna vlastitih sredstava financirala Ljekarna Splitsko-dalmatinske županije.

Fleksibilni transporter novost u ponudi Primat Logistike!

  • 30.06.2020.
Primat Logistika od danas je obogatila svoju ponudu novim artiklom - FLEKSIBILNI MOBILNI TRANSPORTER na razvlačenje čija je svrha transport paketa unutar skladišta. 

Dizajn kao dodana vrijednost vrhunskom obrazovanju

  • 10.06.2020.
Primat Logistika opremila je i dala novu vrijednost prostora u kojem borave profesori, studenti i ostali zaposlenici Poslovnog veleučilišta Zagreb. Funkcionalnost i dizajn prostora u službi vrhunskog obrazovanja kombinacija je još jednog uspješno završenog projekta opremanja obrazovnih institucija.

Novo lice doma za starije osobe „DOMENICO PERGOLIS“ Rovinj

  • 03.06.2020.
Stalna i sustavna skrb za starije osobe pružanjem kvalitetnih usluga u okvirnu stalnog smještaja, misija je Doma za starije osobe „Domenico Pergolis“ iz Rovinja. Kako bi unaprijedili i povećali vlastite smještajne kapacitete, a time i kvalitetu usluge, Dom za starije osobe „Domenico Pergolis“ kao pouzdanog partnera izabrao je tvrtku Primat logistiku koja je upravo završila opremanje Doma, u kojem će od sada boraviti 155 stalnih korisnika i 24 privremena korisnika dnevnog centra.

Violeta d.o.o. - proizvodnja higijenskih proizvoda

  • 18.02.2020.
  Sa tvrtkom Violeta d.o.o. , koja se bavi proizvodnjom higijenskih proizvoda, ugovorili smo opremanje novog centralnog skladišnog prostora koji se nalazi na lokaciji u Grudama (BIH). Povjerena nam je izrada, dostava i montaža Multi-deep Shuttle System-a - regalna konstrukcija gdje je sustav skladištenja paleta po dubini, u regalnim hodnicima.