GDPR

Primat logistika

Gradeći svoju strategiju na visokoj kvaliteti proizvoda i usluga, suvremenim tehnologijama te zahvaljujući 27-godišnjem iskustvu u proizvodnji, projektiranju i instaliranju arhivske, skladišne, sigurnosne i industrijske opreme, skladišnih i informatičkih sustava te opremanja objekata tvrtka Primat logistika je danas jedna od vodećih hrvatskih tvrtki.

Stalnim ulaganjem u razvoj ljudskih potencijala i intelektualnog kapitala tvrtke, osiguravamo kontinuitet pružanja visokokvalitetnih rješenja s područja logistike te opremanja objekata.

Veliku korist za naše klijente predstavlja upravo savjetodavna i projektantska pomoć pri svakom projektu, koja u konačnici stvara efikasna rješenja i uštede.

Ponosni smo na naša ostvarenja i vodilje, prema kojima smo i prepoznati, a to su: kvaliteta i vrijednost naših proizvoda te vrhunska izvedba svakog projekta.

U skladu s našom misijom želja nam je nastaviti putem modernizacije ponude, sustavnog rada, inovacija i razvoja te time i podrške razvoju hrvatskog gospodarstva i društva u cjelini.

Vaša PRIMAT LOGISTIKA