GDPR

Asortiman i usluge

Osnovna djelatnost tvrtke je projektiranje, razvoj i proizvodnja logističkih, skladišnih i informatičkih sustava za podršku logističkim postupcima u skladištu i distribuciji te slijednost artikala u proizvodnji i trgovini, kao i arhivska, skladišna, garderobna oprema te opremanje objekata. Naše ciljano tržište su srednje i velike hrvatske tvrtke iz segmenta proizvodnje, trgovine i distribucije.

ARHIVSKA OPREMA

Nudimo iskustvo i opremu koja će pomoći u optimalnom postavljanju organizacije "upravljanja dokumentima". Posjedujemo rješenja za arhiviranje dokumentacije oblika "papir" i dokumentacije na magnetskim medijima (mikrofilm, disketa, CD).

SIGURNOSNA OPREMA

Nudimo usluge savjetovanja, projektiranja i ugrađivanja trezora, sefova, vatrootpornih ormara i sigurnosne opreme imajući na umu sve važeće i relevantne propise. U nuđenu opremu ugrađujemo najkvalitetnije materijale što potvrđujemo posjedovanjem različitih europskih certifikata Vds, ECB-S, SP...

SKLADIŠNA I INDUSTRIJSKA OPREMA

Skladišta, poslovne i radne prostore opremamo poličnim regalima, garderobnim ormarima, alatnim ormarima, radioničkim stolovima....

OPREMANJE OBJEKATA I UREDSKA OPREMA

Sa jasnom definiranom koncepcijom projektiranja idejnih rješenja, izvođenja građevinsko-obrtničkih radova, izradom tipskog i projektiranog namještaja, opremanjem objekata te izvođenjem projekata u mogućnosti smo izvesti projekt po sistemu "ključ u ruke".

SKLADIŠNI SUSTAVI

Prateći svjetske trendove u razvoju logistike nudimo rješenja za sve izazove koji se pojavljuju kod skladištenja i unutarnjeg transporta. Uvažavajući specifične zahtjeve naših korisnika i poštivajući posebnosti različitih sustava (proizvođači, distributivni centri i sl.) te primjenjujući postojeće propise i norme, razvijamo tehnološka rješenja na idejnoj i izvedbenoj razini. Rješenja se kreću od klasičnih, djelomično računalno upravljanih pa sve do potpuno automatiziranih sustava.

Sukladno tome, pokrivamo sve faze postavljanja logističkih sustava:

  •  Savjetovanje i projektiranje
  •  Praćenje i nadzor pri gradnji
  •  Isporuka opreme
  •  Montažu i puštanje u rad
  •  Edukaciju kadrova
  •  Održavanje i modernizaciju

Činjenica da tržištu nudimo rješenja po principu „ključ u ruke“ omogućuje nam vođenje i izvedbu najsloženijih projekata.

UREĐAJI ZA OBILJEŽAVANJE

Dugi niz godina na tržištu smo prisutni sa rješenjima iz područja automatskog etiketiranja. Naši uređaji i sustavi rade u čitavom nizu industrija u regiji. Bilo da se radi o etiketirkama ili PrintApply ("ispiši i zalijepi" uređajima u mogućnosti smo našim korisnicima ponuditi projektiranje, implementaciju i održavanje opreme kao i redovnu isporuku potrošnoga materijala (samoljepljive etikete i riboni).

PLOG INFORMATIČKA RJEŠENJA

Naši informatički sustavi i rješenja u uporabi su u niz vodećih hrvatskih tvrtki. Razvijena su na Microsoft i Oracle razvojnim platformama u dvoslojnoj i troslojnoj argitekturi uz podršku Net tehnologije i Oracle CASE alata te implementirana kao podrška proizvodnji, planiranju, logistici, slijednosti i skladišnim operacijama.

Uviđajući rastuću kompleksnost našeg poslovnog okruženja i zaoštravanje tržišne utakmice dolaskom stranih kompanija, tijekom godina razvili smo vlastiti logistički informatički sustav (engl. Warehouse Management System), koji skladišta pretvara u suvremene logističke centre. Kao tvrtka koja se stalno bavi unapređivanjem svojih proizvoda i usluga, prva smo hrvatska tvrtka koja je razvila i postavila sustav za praćenje logističke slijedivosti roba.

Naročita pozornost posvećena je servisnom odjelu koji je zadužen za redovno održavanje i održavanje po pozivu, servisiranje instalirane opreme i sustava, a organiziran je na način da u najkraćem roku može reagirati na sve zahtjeve klijenata (tržišta).