GDPR

Ormari Open

Garderobni ormar za odlaganje čiste odjeće

Garderobni ormar za odlaganje čiste odjeće

  • Ormari
Ovaj garderobni ormar namijenjen je isključivo za odlaganje čiste i uredno složene odjeće. Ormar je napravljen od vrlo kvalitetnog čeličnog lima te je vanjski dio površinski zaštićen elektrostatskom plastifikacijom. Zaključavanje garderobnog ormara se vrši pomoću cilindar brave, a tu je i master ključ u slučaju ako bilo koji korisnik izgubi svoj ključ.
Garderobni ormar za odlaganje nečiste odjeće

Garderobni ormar za odlaganje nečiste odjeće

  • Ormari
Ovaj garderobni ormar namijenjen je isključivo za odlaganje nečiste odjeće. Ormar je napravljen od vrlo kvalitetnog čeličnog lima te je vanjski dio površinski zaštićen elektrostatskom plastifikacijom. Zaključavanje garderobnog ormara se vrši pomoću cilindar brave, a tu je i master ključ u slučaju ako bilo koji korisnik izgubi svoj ključ.
Garderobni ormar za vatrogasce

Garderobni ormar za vatrogasce

  • Ormari
Ovaj kvalitetni garderobni ormar metalne izvedbe namijenjen je za odlaganje odjeće, obuće i opreme koju koriste vatrogasci. Napravljen je od iznimno kvalitetnog čeličnog lima te je površinski zaštićen elektrostatskom plastifikacijom. Unutrašnjost garderobnog ormara sadrži više polica i vješalica te udovoljava svim potrebama svakog vatrogasca.
Garderobni ormar za policiju

Garderobni ormar za policiju

  • Ormari
Ovaj garderobni ormar namijenjen je za policijske službenike. Vrlo kvalitetni garderobni ormar prigodne plave boje namijenjen je za odlaganje odjeće, obuće i policijske opreme. Ormar je u cijelosti izrađen od visokokvalitetnog čeličnog lima, a vanjski dio je površinski zaštićen elektrostatskom plastifikacijom. Unutrašnjost garderobnog ormara sadrži mnoštvo polica te zaseban pretinac koji se može zaključati.
Ormar s garderobnim pretincem, model OGP

Ormar s garderobnim pretincem, model OGP

  • Ormari
Ovaj multifunkcionalni ormar služi za odlaganje i čuvanje dokumentacije, dok poseban garderobni pretinac pruža mogućnost spremanja odjeće i obuće. Pogodan je za poslovne prostore. Ormar ima dvokrilna vrata, napravljen je od kvalitetnog metala (visoko kvalitetni čelični lim) te je površinski zaštićen elektrostatskom plastifikacijom. Zaključavanje ormara s garderobnim pretincem se vrši cilindar bravom.
Garderobni ormar za čistačice OGP-1

Garderobni ormar za čistačice OGP-1

  • Ormari
Ovaj model garderobnog ormara namijenjen je odlaganju razne opreme i proizvoda koje koriste čistačice u svom poslu. Unutrašnjost ormara ima nosač za vješalice na koje se mogu objesiti metle i četke. Također ima više polica na koje se mogu odložiti kante, lopatice, krpe te razni drugi proizvodi za čišćenje. Garderobni ormar za čistačice je u cijelosti izrađen od visokokvalitetnog čeličnog lima, a vanjski dio je površinski zaštićen elektrostatskom plastifikacijom.
Samostalna vješalica za odlaganje odjeće

Samostalna vješalica za odlaganje odjeće

  • Ormari
Ova samostalna vješalica modernog i elegantnog dizajna namijenjena je za odlaganje odjeće. Atraktivna vješalica napravljena je od vrlo kvalitetnog materijala te će se uklopiti u svaki prostor, privatni ili poslovni. Vanjski dio vješalice je površinski zaštićen elektrostatskom plastifikacijom.
Stalak za vješanje odjeće

Stalak za vješanje odjeće

  • Ormari
Ovaj stalak za vješanje odjeće idealan je za poslovne prostore, trgovine ili industrijska postrojenja. Namijenjen je za odlaganje i pohranu veće količine odjeće. Stalak za vješanje odjeće je jednostavnog i modernog dizajna što znači da se može vrlo lagano uklopiti u sve vrste prostora. Moguća je isporuka stalka s kotačićima ili bez.
Pretinčar za odlaganje osobnih stvari

Pretinčar za odlaganje osobnih stvari

  • Ormari
Ovaj pretinčar namijenjen je za odlaganje i pohranu osobnih stvari. Napravljen je od vrlo kvalitetnog metala (visokokvalitetni čelični lim) te je vanjski dio je površinski zaštićen elektrostatskom plastifikacijom. Zaključavanje pretinčara za odlaganje osobnih stvari se vrši putem cilindar brave. Svakako treba napomenuti da pretinčar dolazi s master ključem u slučaju gubitka korisničkog ključa.