GDPR

Dodatna oprema Open

Ručni aplikatori etiketa

Ručni aplikatori etiketa

 • Dodatna oprema
Ručni aplikatori etiketa namijenjeni su za ubrzano ručno lijepljenje deklaracija i drugih samoljepivih naljepnica. Ručne aplikatore etiketa odlikuje učinkovito i jednostavno korištenje. Mogu se primijeniti kod većeg broja uzastopnih operacija ručnog lijepljenja. Moguće je izabrati model aplikatora, koji se razlikuju po širini etikete.
Nice Label Software

Nice Label Software

 • Dodatna oprema
Ovaj softver omogućava dizajniranje etikete na vašem računalu. Također omogućava ispis različitog sadržaja na etiketama (tekst, slika, bar kod, okvir, linija) na bilo kojem pisaču, bez obzira na njegove osobine. Sučelje programa je na hrvatskom i engleskom jeziku.
Vanjski namatač

Vanjski namatač

 • Dodatna oprema
Vanjski namatač služi za vanjsko formiranje role etiketa ili papira. Kako tiskane etikete izlaze iz pisača, vanjski namatač skuplja ih u rolu. To je vrlo zgodan način automatskog skupljanja etiketa koji vam štedi vrijeme prilikom dugog ispisa naljepnica. Vanjski namatač pogonjen je AC/DC motorom.
Bluetooth i wireless konekcija

Bluetooth i wireless konekcija

 • Dodatna oprema
Ovaj eksterni bluetooth modul služi za spajanje industrijskih pisača s računalom putem bluetooth ili bežične veze. Modul se umeće u serijski ulaz pisača. Krajnji korisnik može brzo i jednostavno ugraditi i programirati ovaj eksterni bluetooth modul kako bi se koristio pisačem bežičnom vezom.
Eksterna tipkovnica

Eksterna tipkovnica

 • Dodatna oprema
Ova eksterna tipkovnica namijenjena je za samostalno upravljanje pisačem. Tipkovnica može poslužiti kao računalo, može se programirati i koristiti za prijenos podataka. Također omogućava izravno upravljanje različitim pisačima. Priključuje se putem PS/2 konekcije pisača i omogućava promjenu varijabilnih dijelova rasporeda etikete.
Rezač etiketa

Rezač etiketa

 • Dodatna oprema
Ovaj linerni (giljotina) ili rotacijski rezač etiketa namijenjen je rezanju trake raznih vrsta papira ili etiketa. Rezač etiketa omogućava čisto, brzo i precizno rezanje pojedinačnih deklaracija. Ovisno o vašem pisaču, rezač etiketa moguće je montirati na prednji kraj pisača. Također može poslužiti kao eksterni uređaj koji se postavlja u liniji s pisačem.
Podni nosači

Podni nosači

 • Dodatna oprema
Različiti tipovi podnih nosača za horizontalno (bočno) ili vertikalno (odozgo ili odozdo) etiketiranje.
Mehanizmi za podešavanje

Mehanizmi za podešavanje

 • Dodatna oprema
Mehanizmi za podešavanje namijenjeni su za podešavanje etikerki u odnosu na oblik ili veličinu proizvoda. Mogu biti ručnog ili motoriziranog tipa. Ručni modeli ne zahtijevaju upotrebu posebnih alata prilikom podešavanja, koje se obavlja pomoću navojnih vretena i milimetarskih skala. Moguće je podešavanje visine, razmaka i nagiba.
Aplikatori

Aplikatori

 • Dodatna oprema
Aplikatori izvršavaju lijepljenje etikete na površinu proizvoda na principu "zadnja ispisana etiketa je i prva koja se lijepi". Postoje pneumatski cilindri tipa ispuši i zalijepi (eng. tamp-blow), ventilatori za puhanje etiketa Air-Jet, moduli za odljepljivanje (eng. peeler) i lijepljenje prilikom prolaska proizvoda.
Upravljačke jedinice i software

Upravljačke jedinice i software

 • Dodatna oprema
Integrirane ili izdvojene upravljačke jedinice opremljene su membranskom tipkovnicom, LCD ekranom s pozadinskim osvjetljenjem i sučeljima osjetljivim na dodir. Složenije upravljačke jedinice imaju ugrađenu programsku aplikaciju za validaciju proizvoda, ispis u stvarnom vremenu (eng. real-time) te sljedivost u proizvodnji i isporuci.
Ostalo

Ostalo

 • Dodatna oprema
Sekcije za djelomično ili potpuno omatanje cilindričnih proizvoda. Bočni i vertikalni stabilizatori nestabilnih proizvoda. Razdvajači proizvoda - u slučaju proizvodnje bez razmaka među proizvodima. Poravnači proizvoda - u slučaju neravnomjernog kretanja jediničnih proizvoda. Transporteri sa gumenom trakom i lančanom trakom tipa Delrin. Kabineti/kućišta za smještaj etiketirki i zaštitu od vanjskih utjecaja/oštećenja sa regulacijom temp. i vlage.
Potrošni materijal

Potrošni materijal

 • Dodatna oprema
Potrošni materijal uključuje više vrsta materijala koji se koriste prilikom proizvodnje i ispisa etiketa. To su standardne samoljepive etikete (standardni ili termo papir, PE, PP), samoljepive etikete bez pozadinskog papira (eng. linerless) i riboni.