Oprema za etiketiranje Open

Ostalo

Ostalo

  • Dodatna oprema
Sekcije za djelomično ili potpuno omatanje cilindričnih proizvoda. Bočni i vertikalni stabilizatori nestabilnih proizvoda. Razdvajači proizvoda - u slučaju proizvodnje bez razmaka među proizvodima. Poravnači proizvoda - u slučaju neravnomjernog kretanja jediničnih proizvoda. Transporteri sa gumenom trakom i lančanom trakom tipa Delrin. Kabineti/kućišta za smještaj etiketirki i zaštitu od vanjskih utjecaja/oštećenja sa regulacijom temp. i vlage.
Potrošni materijal

Potrošni materijal

  • Dodatna oprema
Potrošni materijal uključuje više vrsta materijala koji se koriste prilikom proizvodnje i ispisa etiketa. To su standardne samoljepive etikete (standardni ili termo papir, PE, PP), samoljepive etikete bez pozadinskog papira (eng. linerless) i riboni.
Trake za narukvice

Trake za narukvice

  • Potrošni materijali
Plastične trake za izradu narukvica. Izrađene od materijala podobnoga za termo-transfer tisak na termalnim printerima. Moguć tisak tekstualnih podataka, barkodova i dr. Oštećivanje u slučaju namjernoga skidanja. Prvenstveno su namijenjene evidenciji posjetitelja (npr. ulazak na koncerte i priredbe), za identifikaciju pacijenata u bolnicama i klinikama, te kontroli pristupa (npr. različita postrojenja i sl.). 
Postojanost na vlagu, temperaturu i kemikalije

Postojanost na vlagu, temperaturu i kemikalije

  • Potrošni materijali
PVC ili kartonske privjesnice (tagovi). Tekstilne trake za izradu ušivnih etiketa.
Potrošni materijal u rolama

Potrošni materijal u rolama

  • Potrošni materijali
Za korisnike termo-transfer printera osiguravamo papirnate i kartonske trake u rolama, samoljepljive naljepnice iz različitih materijala (TTS/Chrom/Vellum) ili termo (osjetljive na toplinu) etikete, one otporne na vanjske uvjete i/ili nisku temperaturu (PE/PP materijal), kao i tagove (privjesnice) za označavanje metalne, kožne ili betonske galanterije. Bianco ili etikete s tiskom (vaš logotip i sl.), za ispis na bilo kojem tipu termalnog printera.
Riboni i folije

Riboni i folije

  • Potrošni materijali
Nudimo ribone i folije različitih dimenzija i boja koji odgovaraju svim tipovima termo-transfer printera na tržištu. Različit sastav premaza osigurava tisak na različite vrste materijala za sve uvjete korištenja (papirnate ili PE/PP etikete, narukvice, privjesnice i dr.). Folije za vrući tisak (tzv. hot stamp) koriste se za tisak na materijalima poput papira, plastike, kože, i dr.)