GDPR

Sustav etiketiranja Arca AS Vignette Block

Sustav označavanja velike brzine za apliciranje etiketa na gornju površinu kutijica sa lijekovima (formirana pakiranja).

Sustav sadrži sve funkcije koje ima sustav etiketiranja AS Vignette Open Frame uključujući i dodatne zaštite i funkcije.

Konstrukcija omogućuje bočni pristup sa jedne strane linije, opremljen je s potpunim sustavom zaštite u transparentnom polikarbonatnom kabinetu, zajedno s gornjim poklopcem za zaštitu od prašine i sigurnosnim mikroprekidačem.

Pogledajte video na YouTube servisu.

Konstrukcija od nehrđajućeg čelika sa pločama koje štite i donji dio uređaja. Sve električne komponente motora i pneumatika smještene su u zaštitno kućište (u području rada uređaja nema motora niti pokretnih dijelova/mehanizama).

Karakteristike opreme:

  • Integrirani sigurnosni prekidači u transparentnom polikarbonatu, uključen gornji poklopac za zaštitu od prašine i sigurnost mikroprekidač. Vertikalno otvaranje klizanjem bočnih vrata bez zadiranja u ostale funkcija prostora.
  • Ergonomski smješteni držači koluta potrošnoga materijala (opremljeni sa motoriziranim pred-odmotačima) promjera 380 mm.
  • Role potrošnoga materijala te sva podešenja dostupna su operateru, bez potrebe za otvaranjem i pokretanjem sigurnosnih prekidača.
  • Dužina bloka je 730 mm (konvejer dužine 880 mm ili 1000 mm, ukoliko sadrži razdvajač proizvoda), širina 940 mm (1020 mm uključujući sekciju za izbacivanje proizvoda).

 

Mogućnost IQ/OQ validacije prema GAMP propisima.

Osiguran PDI ('Pre-Delivery Inspection') test u prisustvu kupca prije isporuke uređaja.

Osigurano puštanje u rad, podešavanje uređaja i školovanje korisnika za rad sa opremom od strane ovlaštenog zastupnika Primat Logistika d.o.o.