GDPR

Bolnice, ljekarne i laboratoriji Open

Ladičari za pohranu lijekova

Ladičari za pohranu lijekova

  • Bolnice, ljekarne i laboratoriji
Prilikom opremanja ljekarni, najčešće se koriste rješenja poput metalnih ljekarničkih ladičara (profesionalni ladičari za pohranu lijekova). Radi se o zidnim ili samostojećim rješenjima gdje se odlažu lijekovi. Ladičari za ljekarne izrađuju se po mjeri tako da postoji široki izbor mogučnosti poput: izvedbe sa i bez sustava zaključavanja, označavanje ladica s prednje strane zbog lakše organizacije lijekova, prozirna, matirana ili mrežasto dno izvedba, postolje za lakši pristup gornjim ladicama, uzdužne i poprečne pregrade po ladicama i razne druge mogućnosti. Ladice su podjeljene po kolonama u koje se pohranjuju lijekovi, te kolone imaju plastične razdjelnike za odvajanje lijekova. 
Medicinski ormar

Medicinski ormar

  • Bolnice, ljekarne i laboratoriji
Na akciji: 1.142,00 kn + PDV (cijena bez popusta 1.438,00 kn + PDV) Medicinski ormar namijenjen je pohrani i čuvanju razne medicinske opreme. Ormar je napravljen od kvalitetnog i čvrstog metala. Vanjski dio ormara zaštićen je plastifikacijom. Funkcionalna staklena vrata omogućavaju pregled unutrašnjosti bez otvaranja ormara. Zaključavanje ormara obavlja se putem master ključa.
Noćni ormarić

Noćni ormarić

  • Bolnice, ljekarne i laboratoriji
Noćni ormarić namijenjen je pohrani i čuvanju različitih vrsta predmeta. Napravljen je od vrlo kvalitetnog metala. Gornja ploča noćnog ormarića napravljena je od drveta te može poslužiti kao mala radna ploha ili za odlaganje predmeta. Noćni ormarić se sastoji od jedne ladice i police s vratima.
Metalni krevet

Metalni krevet

  • Bolnice, ljekarne i laboratoriji
Ovaj metalni krevet namijenjen je čestoj i redovitoj upotrebi. Konstrukcija kreveta napravljena je od iznimno kvalitetnog metala što osigurava trajnost i postojanost. Na zaglavlju metalnog kreveta nalazi se drveni naslon za glavu. Ovaj krevet idealan je za škole, vrtiće, bolnice, klinike, itd.
Stalak za infuziju

Stalak za infuziju

  • Bolnice, ljekarne i laboratoriji
Stalak za infuziju je medicinsko pomagalo namijenjeno osobama kojima je potrebna infuzija. Ovaj samostojeći stalak za infuziju ima dva držača za tekućinu te se može podešavati po visini. Stalak za infuziju napravljen je od vrlo kvalitetnog nehrđajućeg čelika.