GDPR

Opremanje objekata Open

Ormarić s pretincima

Ormarić s pretincima

 • Uredski namještaj
Namjena: Ormarić služi za pohranu raznih predmeta kao što su npr.mobilni uređaji….. Osnovne značajke: Izveden je u kombinaciji iverala ( boja po izboru ) i prozirnog pleksiglasa. Unutrašnji dio ormarića podijeljen je horizontalno i vertikalno na pretince koji se zaključavaju cilindar bravom, a same pregrade su izrađene od pleksiglasa. Broj pretinaca te njihove dimenzije mogu se izvesti prema potrebi kupca.
Vješalica za odlaganje odjeće

Vješalica za odlaganje odjeće

 • Uredski namještaj
Ova samostalna vješalica modernog i elegantnog dizajna namijenjena je za odlaganje odjeće. Atraktivna vješalica napravljena je od vrlo kvalitetnog materijala te će se uklopiti u svaki prostor, privatni ili poslovni. Vanjski dio vješalice je površinski zaštićen elektrostatskom plastifikacijom.
Garderobni ormar za osobe s invaliditetom

Garderobni ormar za osobe s invaliditetom

 • Uredski namještaj
Garderobno ormari namijenjeni korištenju osobama s invaliditetom dimenzionirani su tako da omogućuju lagan pristup i jednostavno korištenje. 
Uredski ladičari

Uredski ladičari

 • Uredski namještaj
Uz uredski stol i uredsku stolicu, uredski ladičar jedan je od najvažnijih elemenata uredskog namještaja prilikom opremanja ureda. Uredski ladičari s 4 ladice je praktičan način za odlaganje dokumenata i uredskog pribora. Osim velikog prostora za pohranu, standardni pokretni ladičari imaju malu visinu pa su praktični, te se mogu smjestiti ispod svakog uredskog stola čime se ušteđuje na površini ureda. Ladičari su najčešće opremljeni kotačima pa je jednostavno premjestiti ih na drugo mjesto, te se sastoje od korpusa s četiri ladice (3 duboke + 1 plitka gornja). Uredski ladičari bez kotačića nisu lako premjestivi što ih čini mjesto na koje se može staviti printer ili neki drugi uređaj koji je potrebno odložiti na stabilno mjesto.
Uredski ormari

Uredski ormari

 • Uredski namještaj
Uredski ormar, visoki dvokrilni, sastoji se od  zatvorenog korpusa s  policama. Uredski ormar izrađen je od iverala oplemenjenog visokokvalitetnom, melaminskom folijom u boji svjetlog hrasta ili slično, po dogovoru s naručiteljem. Police unutar ormara napravljene su od iverala, pričvršćene ekscentrima minifix.  Vratna krila ormara izrađena su od iverala, glatka, zaokretna s cilindričnom bravicom, opremljena kvalitetnim prihvatnicima  iz mat svijetlog aluminija montiranim okomito na podnu plohu.  Napomena, mogućnost izrade uredskih ormara prema potrebama kupca. Uredski ormari mogu biti izrađeni od iverala, iverice oplemenjene furnirom, MDF ploča.
Konferencijski stolovi

Konferencijski stolovi

 • Uredski namještaj
Radna površina konferencijskog stola može biti izrađena od iverala, iverice oplemenjene furnirom, MDF ploča i masivnog drveta. Noge konferencijskog stola su metalne izvedbe. Napomena, mogućnost izrade konferencijskih stolova prema potrebama kupca. 
Uredski stolovi

Uredski stolovi

 • Uredski namještaj
Ukoliko tražite uredski stol za tvrtku ili kućni ured, bilo da Vam je potreban operativni ili menadžerski uredski stol, Primat Logistika ima razna riješenja za Vas. Uredski stolovi izrađuju se prema mjeri i želji naručitelja, pa su veličina, boja i material uredskog stola prilagodljivi.  Standardni materijal izvedbe je iveral oplemenjen visokokvalitetnom melaminskom folijom, dekor izbijeljenog hrasta, bukve ili slično po naknadnom dogovoru s naručiteljem.   Napomena, uredski stol može biti izrađen od iverala, iverice oplemenjene furnirom, MDF ploča i masivnog drveta
Uredski stol s elektronskim podešavanjem visine

Uredski stol s elektronskim podešavanjem visine

 • Uredski namještaj
Elektromotorom osigurano je prilagođavanje visine radnog stola svakom zaposleniku i statodinamičko rasterećenje pri radu. Metalna konstrukcija podiznog stola izvedena je tako da nema prepreka ispod stola za sve položaje tijela radnika pri sjedenju čime se dobiva povećana slobodna površina i ispod stola.
Pokretni okviri za smještaj slika

Pokretni okviri za smještaj slika

 • Knjižnice i muzeji
U arhivima, muzejima i galerijama, slike se obično pohranjuju u posebno dizajniranim okvirima za slike. Primat Logistika nudi savršeno rješenje za pohranu vrijednih i nezamjenjivih zbirki umjetnina. Nudimo tri vrste okvira za slaganje slika, izvučni, mobilni i fiksni okviri za slike. Namjena okvira je da se raspoloživi volumen prostora depoa iskoristi za kvalitetni smještaj što većeg broja umjetnina. Kako bi se to postiglo, panoi se svojim dimenzijama prilagođavaju mjerama depoa. Osim toga primjenom izvlačnih panoa ostvaruje se i bolji pregled i nadzor nad deponiranim umjetninama. Okviri za smještaj slika izrađuju se prema željama investitora.
Knjižni regal Sysco

Knjižni regal Sysco

 • Knjižnice i muzeji
Knjižni regal model Sysco u cijelosti je metalne izvedbe, zaštičen plastifikacijom. Knjižni regal namijenjen je za pohranu razne literature, a najčešće se koristi u knjižnicama, muzejima, arhivima, školama i drugim kulturnim ustanovama. Stranice regala su pune, perforirane ili s horizontalnim prorezima, a moguća je staklena i drvena obloga stranica. Razmak između polica je podesiv, bez alata, u koracima po 20 mm.
Knjižni regal KR-1

Knjižni regal KR-1

 • Knjižnice i muzeji
Ovaj knjižni regal namijenjen je za pohranu razne literature poput književnosti, beletristike, školskih knjiga, stripova i časopisa. Stranice regala napravljene su od čvrste i pouzdane čelične cijevi koja je površinski zaštićena praškastom bojom. Položaj polica je podesiv bez upotrebe alata. Knjižni regal je dostupan u nekoliko različitih dimenzija.
Knjižni regal KR-3

Knjižni regal KR-3

 • Knjižnice i muzeji
Knjižni regal koristi se za smještaj i čuvanje razne literature.
Staklene vitrine

Staklene vitrine

 • Knjižnice i muzeji
Namjena staklenih vitrina Staklene vitrine su namijenjene prezentaciji i čuvanju izloženih predmeta od mogućeg oštećenja. Sve vitrine izrađuju se u dimenzijama, boji ili eloksirano, prema želji i potrebama investitora.
Ostala oprema za knjižnice

Ostala oprema za knjižnice

 • Knjižnice i muzeji
Primat Logistika u svom programu opremanja knjižnica nudi već gotov asortiman za potpuno opremanje knjižnica.
Drveni stolovi

Drveni stolovi

 • Knjižnice i muzeji
Radna ploča i noge stola izrađeni od iverala, iverice oplemenjene furnirom, MDF ploča i masivnog drveta
Kolica za arhive

Kolica za arhive

 • Knjižnice i muzeji
Ova funkcionalna kolica služe za prijenos raznih dokumenata i literature poput pošte ili časopisa. Ovakva kolica idealna su za knjižnice, velike urede i razne druge poslovne prostore u kojima radi veliki broj ljudi. Konstrukcija kolica napravljena je od metala dok su police drvene. Zakretni kotači odgovarajuće veličine omogućuju jednostavan i brz prijevoz arhive po različitim podlogama.