GDPR

Uredski namještaj Open

Vješalica za odlaganje odjeće

Vješalica za odlaganje odjeće

  • Uredski namještaj
Ova samostalna vješalica modernog i elegantnog dizajna namijenjena je za odlaganje odjeće. Atraktivna vješalica napravljena je od vrlo kvalitetnog materijala te će se uklopiti u svaki prostor, privatni ili poslovni. Vanjski dio vješalice je površinski zaštićen elektrostatskom plastifikacijom.
Garderobni ormar za osobe s invaliditetom

Garderobni ormar za osobe s invaliditetom

  • Uredski namještaj
Garderobno ormari namijenjeni korištenju osobama s invaliditetom dimenzionirani su tako da omogućuju lagan pristup i jednostavno korištenje. 
Uredski ladičari

Uredski ladičari

  • Uredski namještaj
Uz uredski stol i uredsku stolicu, uredski ladičar jedan je od najvažnijih elemenata uredskog namještaja prilikom opremanja ureda. Uredski ladičari s 4 ladice je praktičan način za odlaganje dokumenata i uredskog pribora. Osim velikog prostora za pohranu, standardni pokretni ladičari imaju malu visinu pa su praktični, te se mogu smjestiti ispod svakog uredskog stola čime se ušteđuje na površini ureda. Ladičari su najčešće opremljeni kotačima pa je jednostavno premjestiti ih na drugo mjesto, te se sastoje od korpusa s četiri ladice (3 duboke + 1 plitka gornja). Uredski ladičari bez kotačića nisu lako premjestivi što ih čini mjesto na koje se može staviti printer ili neki drugi uređaj koji je potrebno odložiti na stabilno mjesto.
Uredski ormari

Uredski ormari

  • Uredski namještaj
Uredski ormar, visoki dvokrilni, sastoji se od  zatvorenog korpusa s  policama. Uredski ormar izrađen je od iverala oplemenjenog visokokvalitetnom, melaminskom folijom u boji svjetlog hrasta ili slično, po dogovoru s naručiteljem. Police unutar ormara napravljene su od iverala, pričvršćene ekscentrima minifix.  Vratna krila ormara izrađena su od iverala, glatka, zaokretna s cilindričnom bravicom, opremljena kvalitetnim prihvatnicima  iz mat svijetlog aluminija montiranim okomito na podnu plohu.  Napomena, mogućnost izrade uredskih ormara prema potrebama kupca. Uredski ormari mogu biti izrađeni od iverala, iverice oplemenjene furnirom, MDF ploča.
Konferencijski stolovi

Konferencijski stolovi

  • Uredski namještaj
Radna površina konferencijskog stola može biti izrađena od iverala, iverice oplemenjene furnirom, MDF ploča i masivnog drveta. Noge konferencijskog stola su metalne izvedbe. Napomena, mogućnost izrade konferencijskih stolova prema potrebama kupca. 
Uredski stolovi

Uredski stolovi

  • Uredski namještaj
Ukoliko tražite uredski stol za tvrtku ili kućni ured, bilo da Vam je potreban operativni ili menadžerski uredski stol, Primat Logistika ima razna riješenja za Vas. Uredski stolovi izrađuju se prema mjeri i želji naručitelja, pa su veličina, boja i material uredskog stola prilagodljivi.  Standardni materijal izvedbe je iveral oplemenjen visokokvalitetnom melaminskom folijom, dekor izbijeljenog hrasta, bukve ili slično po naknadnom dogovoru s naručiteljem.   Napomena, uredski stol može biti izrađen od iverala, iverice oplemenjene furnirom, MDF ploča i masivnog drveta
Uredski stol s elektronskim podešavanjem visine

Uredski stol s elektronskim podešavanjem visine

  • Uredski namještaj
Elektromotorom osigurano je prilagođavanje visine radnog stola svakom zaposleniku i statodinamičko rasterećenje pri radu. Metalna konstrukcija podiznog stola izvedena je tako da nema prepreka ispod stola za sve položaje tijela radnika pri sjedenju čime se dobiva povećana slobodna površina i ispod stola.
Ormar za CD i DVD sa staklenim vratima

Ormar za CD i DVD sa staklenim vratima

  • Uredski namještaj
Osnovna namjena ovog ormara jest pohrana, čuvanje i izlaganje nosača zvuka i slike. Vrata ormara izrađena su od stakla što omogućuje pregledavanje robe bez otvaranja vrata. U unutrašnjosti ormara nalazi se osam polica za pohranu nosača zvuka i slike. Svaka je polica postavljena na klizne vodilice koje omogućavaju izvlačenje police te lakši pregled i odabir CD-ova i DVD-ova.
Pohranjuje:
CD, DVD