GDPR

Brojači novčanica Open

Brojač novčanica DORS 600

Brojač novčanica DORS 600

  • Brojači novčanica
Profesionalni brojač novčanica DORS 600 je dizajniran za brojanje novčanica različitih valuta. Prednost ovog brojača je što istodobno broji i kontrolira veličinu novčanica. Izrađen je od kvalitetnih materijala i komponenti koje omogućuju dugotrajni rad u zahtijevnijim uvjetima. Ukoliko uređaj uoči grešku, brojanje novčanica se zaustavlja, te se prikazuje greška (zalijepljene novčanice, dvostruke novčanice, te oštečene novčanice s velikim dijelom koji nedostaje).
Brojač novčanica GTM-10

Brojač novčanica GTM-10

  • Brojači novčanica
Profesionalni brojač novčanica namjenjen je radu u poslovnicama (na šalterima). Izrađen od kvalitetnih materijala i komponenti koje omogućuju kontinuirani i dugotrajni rad u zahtijevnijim uvjetima. Modernog je dizajna te je jednostavan za upotrebu. Uređaj je opremljen sistemom senzora koji omogućuju precizno brojanje bez obzira na stanje novčanica. Ovaj model brojača novčanica ima mogućnost detekcije ''pola'' novčanice, ''duple'' novčanice i ''povezane'' novčanice. Pomoću UV/MG senzora povećana je pouzdanost detekcije krivotvorina. 
Brojač novčanica GTM-20

Brojač novčanica GTM-20

  • Brojači novčanica
Profesionalni brojač novčanica namjenjen je radu u poslovnicama (na šalterima). Brojač novčanica je izrađen od kvalitetnih materijala i komponenti što omogućuju dugotrajni rad. Modernog je dizajna te je jednostavan za upotrebu. Brojač novčanica je opremljen senzorima koji omogućuju brojanje bez obzira na stanje novčanica. Mogućnost detekcije "pola", "duple" i "povezane" novčanice. Koristeći UV/MG senzore, brojaču novčanica poboljšana je detekcija krivotvorina.