GDPR

PSS sustavi

pLog*PSS je moderan računalni sustav koji omogućuje kontrolu logističkih procesa u proizvodnji i proizvodnim skladištima te njihovo upravljanje bez papira.

PSS podržava rad (obilježavanje i evidenciju) različitih pakiranja roba (kutije, sanduci, gajbe, palete i slično). Svaka od ovih vrsta pakiranja može biti obilježena na način prilagođen vrsti pakiranja i u skladu s preporukama EAN organizacije. Sustav distribuira naloge prema radnim mjestima i/ili logističkim grupama roba. Na taj način moguće je pokriti cijelu paletu zahtjeva od paletnih, visoko-regalnih, komisionih do automatskih proizvodnih skladišta. Distribucija po logističkim grupama daje mogućnost upravljanja posebnim grupama roba, kao što su npr. sirovine ili materijali, dok distribucija prema radnim mjestima daje mogućnost balansiranja opterećenosti radnih mjesta skladišta. Moguća je i kombinacija oba načina distribucije.

PSS podržava prioritet grupnih pakiranja prilikom prikupljanja robe za proizvodnju, prednost cijelih paeta, kao i prioritetan redoslijed iskladištavanja iz skladišta sirovina ili poluproizvoda. Time je osigurano da se najprije iskladištavaju cijele paete, a zatim roba komisionira u skladištu.
Sustav je baziran na upotrebi RF tehnologije i barkodova za sve skladišne operacije koje se odvijaju izvan uredskih prostorija.

Automatska razmjena podataka s nadređenim sustavom definirana je protokolom. Ovim protokolom osigurano je da se dokumenti unose samo jednom u sustav i distribuiraju tamo gdje su potrebni, čime se osigurava točnost podataka i efikasnost upotrebe resursa.

pLog*PSS omogućuje upravljanje ljudskim resursima proizvodnog skladišta i proizvodnje kroz dodjelu uloga i područja rada te izvješćivanje o obavljenom poslu. Ovime je omogućeno praćenje efikasnosti ljudskih resursa skladišta.

Prednosti

  • osigurano je da se dokumenti unose samo jednom u sustav i distribuiraju tamo gdje su potrebni, čime se osigurava točnost podataka i efikasnost upotrebe resursa
  • pLog*PSS omogućuje upravljanje ljudskim resursima proizvodnog skladišta i proizvodnje kroz dodjelu uloga i područja rada te izvješćivanje o obavljenom poslu
  • Ovime je omogućeno praćenje efikasnosti ljudskih resursa skladišta