GDPR

Oprema Open

Alatni ormar sa 3 ladice

Alatni ormar sa 3 ladice

 • Oprema
Ovaj alatni ormar namijenjen je odlaganju i čuvanju alata. Ormar također može biti dio radioničkog stola. Ormar sadrži tri ladice. 
Alatni ormar G1

Alatni ormar G1

 • Oprema
Ovaj alatni ormar namijenjen je odlaganju i čuvanju alata. Ormar također može biti dio radioničkog stola. U svakoj ladici nalazi se po jedna pregrada za jednostavije i preglednije sortiranje alata. Ormar sadrži pet ladica. Alatni ormar G1 može se naručiti u izvedbi s ili bez kotačića.
Alatni ormar 25-50

Alatni ormar 25-50

 • Oprema
Alatni ormar 25-50 namijenjen je za odlaganje i čuvanje različitog pribora i alata, uključujući alatne strojeve i uređaje. U osnovnoj izvedbi ormar dolazi s jednom ladicom i dvije police. Prema potrebi, moguće su i druge kombinacije. Gornji dio ormara presvučen je gumenom oblogom.
Ormar za kemikalije

Ormar za kemikalije

 • Oprema
Ovaj specijalizirani ormar prvenstveno je namijenjen za sigurnu pohranu raznih kemikalija. Ormar je napravljen od iznimno kvalitetnog čeličnog lima, dok je s vanjske strane zaštićen plastifikacijom. Na krilnim vratima, koja su ojačana za dodatnu sigurnost, nalaze se otvori za prozračivanje.
Radionički stol RS

Radionički stol RS

 • Oprema
Ovaj model radioničkog stola namijenjen je za teže radove gdje su moguća veća optećenja. Stol je čvrst i stabilan te odgovara svim potrebama radnika. U ladicama se mogu pohraniti i čuvati razni pribori i alati, a donja polica stola može poslužiti za odlaganje većih predmeta.
Radionički stol PL

Radionički stol PL

 • Oprema
Ovaj model radioničkog stola odgovara svim potrebama radnika. Stol je napravljen od metalne konstrukcije s drvenom radnom pločom, što jamči čvrstoću i stabilnost. Stol je pogodan za teže radove i može podnijeti veća opterećenja. Idealan je za radionice svih vrsta.
Radionički stol L

Radionički stol L

 • Oprema
Ovaj model radioničkog stola napravljen je od iznimno čvrste metalne konstrukcije koja jamči visoku razinu stabilnosti. Na radnoj ploči od drveta mogu se obavljati teži radovi jer stol može podnijeti velika opterećenja. Ovaj radionički stol idealan je za sve vrste radionica.
Radionički stol PU+L

Radionički stol PU+L

 • Oprema
Model radioničkog stola PU+L namijenjen je za teže radove. Napravljen je od vrlo kvalitetne metalne konstrukcije koja može podnijeti veća opterećenja. Ladica može poslužiti za pohranu i čuvanje alata, dok se na donjoj polici stola mogu odlagati veći predmeti. Odličan je za radionice svih vrsta.
Metalne kutije - RK

Metalne kutije - RK

 • Oprema
Na akciji: RK-4 76,00 kn + PDV (popusta 122,00 kn + PDV)cijena bez Metalne kutije RK služe kao spremnici za razne vrste robe. Metalne kutije dolaze u različitim veličinama te predstavljaju optimalan izbor za skladištenje i prijevoz robe. Metalne kutije RK napravljene su od vrlo kvalitetnog metala što osigurava sigurnost robe prilikom skladištenja ili transporta.
Plastične skladišne kutije

Plastične skladišne kutije

 • Oprema
Plastične skladište kutije dostupne su u više modela i dimenzija što znači da mogu služiti kao spremnici za razne vrste alata i druge robe. Ove plastične skladišne kutije predstavljaju optimalan izbor za skladištenje i prijevoz robe.
Transportna kolica TR-1

Transportna kolica TR-1

 • Oprema
Ovaj model transportnih kolica omogućava lako i jednostavno prenošenje robe (kutije, sanduci, bačve, vreće, namještaj, itd.). Kolica su napravljena kombiniranjem materijala - moderna plastika ojačana posebnim vlaknima, aluminij i čelične cijevi. Transportna kolica neizostavan su dio opreme svakog skladišta.
Plato kolica sa čelnim stranicama

Plato kolica sa čelnim stranicama

 • Oprema
Ova robusna kolica namijenjena su prijevozu manjeg tereta na kraće udaljenosti. Konstrukcija kolica napravljena je od kvalitetnog i čvrstog metala. Kolica imaju velike kotače što je od iznimne važnosti jer omogućavaju lako guranje punih kolica. Idealna su za upotrebu u skladištima, industrijskim pogonima, tržnicama, lukama, kolodvorima, itd.
Kolica sa mrežastom kutijom

Kolica sa mrežastom kutijom

 • Oprema
Ova specijalizirana kolica namijenjena su za prijevoz manjeg tereta. Kolica su napravljena od kvalitetnog i čvrstog metala što jamči trajnost i sigurnost. Glavna značajka kolica su veliki kotači koji omogućavaju jednostavno i lagano guranje punih kolica. Predviđena su za korištenje u skladištima, tržnicama, industrijskim pogonima, zračnim lukama, poštama, itd.
Višenamjenski skladišni regal

Višenamjenski skladišni regal

 • Oprema
Ovaj višenamjenski skladišni regal može poslužiti za pohranu i skladištenje različitih predmeta. Regal je napravljen od vrlo kvalitetnog metala. Regal je u potpunosti otvoren i ima pregrade koje omogućavaju jednostavniji pregled i sortiranje pohranjenih predmeta. Idealan je za upotrebu u bilo kojem skladištu, radionici ili industrijskom pogonu.
Zidni alatni ormar

Zidni alatni ormar

 • Oprema
Ovaj zidni alatni ormar namijenjen je pohrani i čuvanju raznog alata i pribora. Ormar se montira na zid zbog brzog i jednostavnog pristupa. Zidni alatni ormar napravljen je od vrlo kvalitetnog i čvrstog metala. Ormar se zaključava putem master ključa.
Radionički stol za PC

Radionički stol za PC

 • Oprema
Ovaj radionički stol za PC sadrži prostor za odlaganje PC uređaja. Također ima ormar koji može poslužiti za pohranu i čuvanje raznih predmeta, pribora i alata. Stol je prvenstveno namijenjen za korištenje u radionicama. Stol je u potpunosti metalne izvedbe te je zaštićen plastifikacijom. Zaključavanje stola vrši se putem cilindar brave i master ključa.