GDPR

Oprema Open

Ormar za kemikalije

Ormar za kemikalije

 • Oprema
Ovaj specijalizirani ormar prvenstveno je namijenjen za sigurnu pohranu raznih kemikalija. Ormar je napravljen od iznimno kvalitetnog čeličnog lima, dok je s vanjske strane zaštićen plastifikacijom. Na krilnim vratima, koja su ojačana za dodatnu sigurnost, nalaze se otvori za prozračivanje.
Alatni ormar MTC.5

Alatni ormar MTC.5

 • Oprema
Ovaj kompaktan model kolica za alat namijenjen je pohrani i čuvanju raznog alata i radnog pribora. Budući da kolica za alat KN2 imaju kotačiće i ručkicu, idealna su za prenošenje alata prilikom vanjskih radova. Ova kolica za alat imaju pet ladica.
Alatni ormar MTC.RD.5

Alatni ormar MTC.RD.5

 • Oprema
Ova praktična i multifunkcionalna kolica s ladicom i ormarićem namijenjena su za pohranu i čuvanje raznih predmeta, alata i radnog pribora. Ova kolica idealna su za sve vrste radionica, od radionica za automobile do bravarija. Kolica se sastoje od pet ladica i jednog ormarića.
Alatni ormar MTC.10

Alatni ormar MTC.10

 • Oprema
Ova multifunkcionalna kolica za alat s ladicom namijenjena su pohrani i čuvanju raznog alata i radnog pribora. Ova kolica prvenstveno su dizajnirana za upotrebu u radionicama te prilikom vanjskih radova na montaži. Kolica imaju deset ladica, a zaključavanje se obavlja putem master ključa.
Radionički stol RS

Radionički stol RS

 • Oprema
Ovaj model radioničkog stola namijenjen je za teže radove gdje su moguća veća optećenja. Stol je čvrst i stabilan te odgovara svim potrebama radnika. U ladicama se mogu pohraniti i čuvati razni pribori i alati, a donja polica stola može poslužiti za odlaganje većih predmeta.
Radionički stol PL

Radionički stol PL

 • Oprema
Ovaj model radioničkog stola odgovara svim potrebama radnika. Stol je napravljen od metalne konstrukcije s drvenom radnom pločom, što jamči čvrstoću i stabilnost. Stol je pogodan za teže radove i može podnijeti veća opterećenja. Idealan je za radionice svih vrsta.
Radionički stol L

Radionički stol L

 • Oprema
Ovaj model radioničkog stola napravljen je od iznimno čvrste metalne konstrukcije koja jamči visoku razinu stabilnosti. Na radnoj ploči od drveta mogu se obavljati teži radovi jer stol može podnijeti velika opterećenja. Ovaj radionički stol idealan je za sve vrste radionica.
Radionički stol PU+L

Radionički stol PU+L

 • Oprema
Model radioničkog stola PU+L namijenjen je za teže radove. Napravljen je od vrlo kvalitetne metalne konstrukcije koja može podnijeti veća opterećenja. Ladica može poslužiti za pohranu i čuvanje alata, dok se na donjoj polici stola mogu odlagati veći predmeti. Odličan je za radionice svih vrsta.
Metalne kutije - RK

Metalne kutije - RK

 • Oprema
Na akciji: RK4 - 76,00 kn + PDV (122,00 kn + PDV) Metalne kutije RK služe kao spremnici za razne vrste robe. Metalne kutije dolaze u različitim veličinama te predstavljaju optimalan izbor za skladištenje i prijevoz robe. Metalne kutije RK napravljene su od vrlo kvalitetnog metala što osigurava sigurnost robe prilikom skladištenja ili transporta.
Transportna kolica TR-1

Transportna kolica TR-1

 • Oprema
Ovaj model transportnih kolica omogućava lako i jednostavno prenošenje robe (kutije, sanduci, bačve, vreće, namještaj, itd.). Kolica su napravljena kombiniranjem materijala - moderna plastika ojačana posebnim vlaknima, aluminij i čelične cijevi. Transportna kolica neizostavan su dio opreme svakog skladišta.
Plato kolica sa čelnim stranicama

Plato kolica sa čelnim stranicama

 • Oprema
Ova robusna kolica namijenjena su prijevozu manjeg tereta na kraće udaljenosti. Konstrukcija kolica napravljena je od kvalitetnog i čvrstog metala. Kolica imaju velike kotače što je od iznimne važnosti jer omogućavaju lako guranje punih kolica. Idealna su za upotrebu u skladištima, industrijskim pogonima, tržnicama, lukama, kolodvorima, itd.
Kolica sa mrežastom kutijom

Kolica sa mrežastom kutijom

 • Oprema
Ova specijalizirana kolica namijenjena su za prijevoz manjeg tereta. Kolica su napravljena od kvalitetnog i čvrstog metala što jamči trajnost i sigurnost. Glavna značajka kolica su veliki kotači koji omogućavaju jednostavno i lagano guranje punih kolica. Predviđena su za korištenje u skladištima, tržnicama, industrijskim pogonima, zračnim lukama, poštama, itd.
Spremnik za palet 15

Spremnik za palet 15

 • Oprema
Ovaj model spremnika za palete omogućava brzo i jednostavno uskladištenje i iskladištenje paleta bez upotrebe električnog viličara. Idealan je za primjenu u raznim skladištima, industrijskim pogonima i trgovinama. Spremnik se jednostavno koristi, ima pneumatski pogon te je vrlo izdržljiv. Može primiti i do 15 EUR ili IND paleta.
Spremnik za palete 50

Spremnik za palete 50

 • Oprema
Ovaj model spremnika za palete omogućava jednostavno uskladištenje i iskladištenje paleta bez upotrebe električnog viličara. Spremnik može biti smješten i na otvorenom, prilikom čega jamči zaštitu protiv krađe te održava palete suhima. Zaslon prikazuje broj pohranjenih paleta, a željeni broj paleta za utovar ili istovar može biti odabran pritiskom na gumb.
Specijalni otirači za čišćenje

Specijalni otirači za čišćenje

 • Oprema
Specijalni otirači za čišćenje postavljaju se na ulaze u skladišta i razne industrijske pogone. Specijalni otirači za čišćenje omogućavaju čistoću u proizvodnji, industrijskim prostorima i skladištima te učinkovitiju zaštitu okoliša. Održavanje otirača je jednostavno, a pružaju i veću zaštitu na radu.