GDPR

Oprema Open

Kolica za alat sa ladicom

Kolica za alat sa ladicom

  • Oprema
Ova multifunkcionalna kolica za alat s ladicom namijenjena su pohrani i čuvanju raznog alata i radnog pribora. Ova kolica prvenstveno su dizajnirana za upotrebu u radionicama te prilikom vanjskih radova na montaži. Kolica imaju deset ladica, a zaključavanje se obavlja putem master ključa.
Kolica sa ladicom i ormarićem

Kolica sa ladicom i ormarićem

  • Oprema
Ova praktična i multifunkcionalna kolica s ladicom i ormarićem namijenjena su za pohranu i čuvanje raznih predmeta, alata i radnog pribora. Ova kolica idealna su za sve vrste radionica, od radionica za automobile do bravarija. Kolica se sastoje od pet ladica i jednog ormarića.
Kolica za alat KN2

Kolica za alat KN2

  • Oprema
Ovaj kompaktan model kolica za alat namijenjen je pohrani i čuvanju raznog alata i radnog pribora. Budući da kolica za alat KN2 imaju kotačiće i ručkicu, idealna su za prenošenje alata prilikom vanjskih radova. Ova kolica za alat imaju pet ladica.
Spremnik za palet 15

Spremnik za palet 15

  • Oprema
Ovaj model spremnika za palete omogućava brzo i jednostavno uskladištenje i iskladištenje paleta bez upotrebe električnog viličara. Idealan je za primjenu u raznim skladištima, industrijskim pogonima i trgovinama. Spremnik se jednostavno koristi, ima pneumatski pogon te je vrlo izdržljiv. Može primiti i do 15 EUR ili IND paleta.
Spremnik za palete 50

Spremnik za palete 50

  • Oprema
Ovaj model spremnika za palete omogućava jednostavno uskladištenje i iskladištenje paleta bez upotrebe električnog viličara. Spremnik može biti smješten i na otvorenom, prilikom čega jamči zaštitu protiv krađe te održava palete suhima. Zaslon prikazuje broj pohranjenih paleta, a željeni broj paleta za utovar ili istovar može biti odabran pritiskom na gumb.
Specijalni otirači za čišćenje

Specijalni otirači za čišćenje

  • Oprema
Specijalni otirači za čišćenje postavljaju se na ulaze u skladišta i razne industrijske pogone. Specijalni otirači za čišćenje omogućavaju čistoću u proizvodnji, industrijskim prostorima i skladištima te učinkovitiju zaštitu okoliša. Održavanje otirača je jednostavno, a pružaju i veću zaštitu na radu.