GDPR

Skladišna oprema Open

Polični skladišni regal LB

Polični skladišni regal LB

 • Regali
Polični regali imaju široku primjenu kod skladištenja različitih artikala “manjih” masa i volumena. Dimenzijama i dodatnom opremom prilagodljivi su svakom obliku skladišnog prostora. Polični regal je najfleksibilniji i najsvestraniji sustav za skladištenje i rukovanje sitnom robom. Elegantna konstrukcija sustava omogućuje jednostavnu i brzu montažu i demontažu bez upotrebe alata. Zbog velikog izbora dimenzija i dodatne opreme, te svoje modularnosti, prilagođava se svakom prostoru te dimenzijama i težini robe za skladištenje. Stupovi i police izrađeni su od visokokvalitetnog čelika te su u cijelosti zaštićeni plastifikacijom koja ih čuva od korozije.
Paletni shuttle regali (multi deep)

Paletni shuttle regali (multi deep)

 • Regali
Multi deep regalni sustavi (tunelski “satelite" regalni sustavi) predstavljaju regalni sustav izveden iz drive-in regala, gdje se palete (EUR, Euro-box ili kontejneri) postavljaju, jedna iznad druge, na specijalne nosače (vodilice / konzole) u tunele, a odvoz paleta u dubinu tunela se odvija pomoću posebnog uređaja - shuttle-a. Shuttle uređaj se postavlja s prednje prilazne strane regala na konzole (vodilice), uz pomoć viličara i/ili regalne dizalice (automatiziranog sustava). Konzole (vodilice) s prednje prilazne strane se nalaze na početku kanala (tunela). Pomoću naredbe s daljinskog upravljača, shuttle preuzima (podiže) paletu i odvozi duž regalnog tunela te smješta paletu dublje na poziciju (u regalu) ili je doprema iz regala, na prednju stranu, gdje ju preuzima viličar i/ili dizalica.
Regali lake izvedbe, model Primarak

Regali lake izvedbe, model Primarak

 • Regali
Ovi iznimno kvalitetni metalni regali lake izvedbe vrlo su čvrsti i stabilni, što ih čini idealnima za pohranu raznih vrsta artikala. Budući da se radi o montažnoj izvedbi, regalni sklopovi mogu se proizvoljno sastaviti te vrlo jednostavno premjestiti, razmontirati i ponovno montirati na drugom mjestu.
Regali lake izvedbe, model LZ-50

Regali lake izvedbe, model LZ-50

 • Regali
Ovaj model regala lake izvedbe je pocinčan, statistički izračunat te u potpunosti testiran. Radi se o vrlo kvalitetnom sustavu montažnih regala koji omogućava jednostavno premještanje, demontažu i ponovno sastavljanje. Također postoji mogućnost površinske zaštite u plastificiranoj izvedbi u raznim bojama.
Regali lake izvedbe, model Pikorack

Regali lake izvedbe, model Pikorack

 • Regali
Ovaj model regala lake izvedbe odličan je za skladištenje manjih i srednje teških artikala. Konstrukcija regala je jednostavna i elegantna, ali pritom i iznimno stabilna i čvrsta. Trajnost sustava osigurana je vrlo kvalitetnom izradom te površinskom zaštitom s praškastom bojom. Nosači polica mogu se vertikalno pomjerati što omogućava prilagođavanje skladišnog mjesta trenutnim potrebama.
Paletni regali

Paletni regali

 • Regali
Standardni (klasični) paletni regali su najčešći oblik skladištenja robe, raznog asortimana na paletama (standardne & nestandardne). Paletni regalni sistem karakterizira visoka fleksibilnost i modularnost izvedbe te višestruke mogućnosti ugradnje dodatnih elemenata. Svako regalno polje u osnovi se sastoji od regalnih stranica i nosača paleta.
Polični regali

Polični regali

 • Regali
Polični regali namijenjeni su skladištenju raznih manjih artikala. Polični regali vrlo su jednostavni za sastavljanje i rastavljanje. Odlični su jer se police mogu podešavati po visini prilikom montaže ili naknadno. Budući da polični regali dolaze u različitim dimenzijama, prikladni su za upotrebu u svim skladišnim uvjetima.
Protočni regali

Protočni regali

 • Regali
Protočni regali napravljeni su po FIFO (first in - first out) principu. To znači da roba koja je prva uložena u regal, također prva izlazi van. Takav sustav omogućuju valjci koji spuštaju robu prema izlazu iz regala. Savršeni su za skladištenje robe s velikim prometom. Također je bitno istaknuti uštedu vremena prilikom pripreme za skladištenje.
Protočne police

Protočne police

 • Regali
Protočne police funkcioniraju po FIFO principu (roba koja je prva uložena u regal, također prva izlazi van). FIFO princip omogućava veliki prihvatni kapacitet, više artikala na prednjoj strani police te uštedu vremena prilikom pripreme za skladištenje. Valjci reguliraju brzinu kretanja robe te se roba sigurno zaustavlja na kraju trake.
Konzolni regali

Konzolni regali

 • Regali
Konzolni regali su idealni za skladištenje dugačke i pločaste robe te predmeta, kao što su šipke, cijevi, drvena građa /namještaja, limovi i sl., jer se nosač (konzola = ručica) kači (pričvršćuje) samo na jedan noseći stup. Konzolni regalni sistem karakterizira visoka fleksibilnost i modularnost izvedbe te višestruke mogućnosti ugradnje dodatnih elemenata, npr. ugradnjom podnica (ispuna) mogu se uskladištiti i sitni artikli na konzolne regale
Drive-in regali

Drive-in regali

 • Regali
Drive-in regali (tunelski regali) predstavljaju regalni sustav, izveden iz klasičnih paletnih regala, gdje se palete (EUR, Euro-box ili kontejneri) postavljaju jedna iznad druge, na nosačima (konzolama), u tunele. Punjenje/pražnjenje regala paletama je sa s prednje prilazne strane regala pa tako paleta koja uđe prva, posljednja izlazi iz sustava, zbog čega se Drive-in regali često nazivaju FILO (First in last out), odnosno LIFO (Last in first out).
Regalni samonosivi sustav

Regalni samonosivi sustav

 • Regali
Ovaj sustav namijenjen je za posebne projekte u kojima regalni sustav čini cjelokupnu konstrukciju građevine. Investicijski troškovi su znatno niži u usporedbi s tradicionalnom izgradnjom skladišnog objekta, izgradnja je brža i jednostavija, a velika prednost je i potpuna iskorištenost skladišnog prostora.
Pokretni regalni sustav

Pokretni regalni sustav

 • Regali
Pokretni regali najbolje su rješenje za potpunu uštedu skladišnog prostora. Ulaganje u pokretne regale često je ekonomičnije od investiranja u proširenje skladišnog prostora. Konstrukcija regala montira se na masivno podnožje koje se kreće po tračnicama pomoću ručnog ili električnog pogona.
Podestna regalna konstrukcija

Podestna regalna konstrukcija

 • Regali
Podestna regalna konstrukcija predstavlja regalni sustav koji je izveden iz klasičnih regala (paletni, polični i/ili konzolni), gdje se regalna konstrukcija koristi kao nosiva potkonstrukcija, na koju se u prolazima (radnim hodnicima) postavlja potkonstrukcija kako bi se dobile šetnice = podest, što omogućuje visinsku podjelu prostora, radi dobivanja dodatnih etaža (katova). Podne površine popunjavaju se metalnim podnicama (gazištima) ili drvenim elementima.
Ormar za kemikalije

Ormar za kemikalije

 • Oprema
Ovaj specijalizirani ormar prvenstveno je namijenjen za sigurnu pohranu raznih kemikalija. Ormar je napravljen od iznimno kvalitetnog čeličnog lima, dok je s vanjske strane zaštićen plastifikacijom. Na krilnim vratima, koja su ojačana za dodatnu sigurnost, nalaze se otvori za prozračivanje.
Alatni ormar MTC.5

Alatni ormar MTC.5

 • Oprema
Ovaj kompaktan model kolica za alat namijenjen je pohrani i čuvanju raznog alata i radnog pribora. Budući da kolica za alat KN2 imaju kotačiće i ručkicu, idealna su za prenošenje alata prilikom vanjskih radova. Ova kolica za alat imaju pet ladica.