GDPR

Regali Open

Arhivsko-skladišni regal LB6

Arhivsko-skladišni regal LB6

 • Regali
Ovaj skladišni regal odličan je za skladištenje raznih sitnih artikala. Ima široku primjenu te se može koristiti za pohranu knjiga, registratora, alata i raznih drugih artikala tako da je ujedno i arhivski regal. Regal je u cijelosti zaštićen plastifikacijom protiv korozije i udaraca. Montaža bez vijaka obavlja se brzo i lagano. Razmak između polica arhivskog regala može se podesiti.
Regali lake izvedbe, model Primarak

Regali lake izvedbe, model Primarak

 • Regali
Ovi iznimno kvalitetni metalni regali lake izvedbe vrlo su čvrsti i stabilni, što ih čini idealnima za pohranu raznih vrsta artikala. Budući da se radi o montažnoj izvedbi, regalni sklopovi mogu se proizvoljno sastaviti te vrlo jednostavno premjestiti, razmontirati i ponovno montirati na drugom mjestu.
Regali lake izvedbe, model LZ-50

Regali lake izvedbe, model LZ-50

 • Regali
Ovaj model regala lake izvedbe je pocinčan, statistički izračunat te u potpunosti testiran. Radi se o vrlo kvalitetnom sustavu montažnih regala koji omogućava jednostavno premještanje, demontažu i ponovno sastavljanje. Također postoji mogućnost površinske zaštite u plastificiranoj izvedbi u raznim bojama.
Regali lake izvedbe, model Pikorack

Regali lake izvedbe, model Pikorack

 • Regali
Ovaj model regala lake izvedbe odličan je za skladištenje manjih i srednje teških artikala. Konstrukcija regala je jednostavna i elegantna, ali pritom i iznimno stabilna i čvrsta. Trajnost sustava osigurana je vrlo kvalitetnom izradom te površinskom zaštitom s praškastom bojom. Nosači polica mogu se vertikalno pomjerati što omogućava prilagođavanje skladišnog mjesta trenutnim potrebama.
Paletni regali

Paletni regali

 • Regali
Paletni regali najčešći su oblik skladištenja širokog asortimana razne robe na paletama. Paletni regali prilagođavaju se zahtjevima i potrebama korisnika. Najveća prednost ovakvog načina skladištenja je omogućavanje izravnog pristupa svakoj paleti. Posebne inačice paletnih regala mogu nositi palete s teretom težine i do nekoliko tona.
Polični regali

Polični regali

 • Regali
Polični regali namijenjeni su skladištenju raznih manjih artikala. Polični regali vrlo su jednostavni za sastavljanje i rastavljanje. Odlični su jer se police mogu podešavati po visini prilikom montaže ili naknadno. Budući da polični regali dolaze u različitim dimenzijama, prikladni su za upotrebu u svim skladišnim uvjetima.
Protočni regali

Protočni regali

 • Regali
Protočni regali napravljeni su po FIFO (first in - first out) principu. To znači da roba koja je prva uložena u regal, također prva izlazi van. Takav sustav omogućuju valjci koji spuštaju robu prema izlazu iz regala. Savršeni su za skladištenje robe s velikim prometom. Također je bitno istaknuti uštedu vremena prilikom pripreme za skladištenje.
Protočne police

Protočne police

 • Regali
Protočne police funkcioniraju po FIFO principu (roba koja je prva uložena u regal, također prva izlazi van). FIFO princip omogućava veliki prihvatni kapacitet, više artikala na prednjoj strani police te uštedu vremena prilikom pripreme za skladištenje. Valjci reguliraju brzinu kretanja robe te se roba sigurno zaustavlja na kraju trake.
Konzolni regali

Konzolni regali

 • Regali
Konzolni regali idealni su za skladištenje robe dugih dimenzija kao što su cijevi, ploče, profili, drvena građa i limovi. Konzolni regali mogu biti jednostrani ili dvostrani. Mogu se ugraditi u zatvorene i otvorene prostore. Također, etaže konzolnih regala mogu se po potrebi popločati te poslužiti za odlaganje razne druge robe.
Drive-in regali

Drive-in regali

 • Regali
Drive-in regali idealni su za skladištenje velikih količina robe iste vrste i dugog roka trajanja. Palete se uvoze u regale pomoću posebnog viličara napravljenog upravo za tu funkciju. Prednosti ovakvog regalnog sustava uključuju optimalnu iskorištenost skladišnog prostora i dobru kontrolu uskladištene robe.
Regalni samonosivi sustav

Regalni samonosivi sustav

 • Regali
Ovaj sustav namijenjen je za posebne projekte u kojima regalni sustav čini cjelokupnu konstrukciju građevine. Investicijski troškovi su znatno niži u usporedbi s tradicionalnom izgradnjom skladišnog objekta, izgradnja je brža i jednostavija, a velika prednost je i potpuna iskorištenost skladišnog prostora.
Pokretni regalni sustav

Pokretni regalni sustav

 • Regali
Pokretni regali najbolje su rješenje za potpunu uštedu skladišnog prostora. Ulaganje u pokretne regale često je ekonomičnije od investiranja u proširenje skladišnog prostora. Konstrukcija regala montira se na masivno podnožje koje se kreće po tračnicama pomoću ručnog ili električnog pogona.
Podestna regalna konstrukcija

Podestna regalna konstrukcija

 • Regali
Podestna regalna konstrukcija je vrlo jednostavno i isplativo rješenje u svrhu stvaranja dodatnih podnih površina u postojećem skladištu. Podestna regalna konstrukcija je preseljiva i samostojeća. Podestne regalne konstrukcije mogu biti projektiranje prema zahtjevima i potrebama naručitelja zahvaljujući mnoštvu različitih dimenzija elemenata sustava.