GDPR

Paletni regali

Paletni regali najčešći su oblik skladištenja širokog asortimana razne robe na paletama. Paletni regali prilagođavaju se zahtjevima i potrebama korisnika. Najveća prednost ovakvog načina skladištenja je omogućavanje izravnog pristupa svakoj paleti. Posebne inačice paletnih regala mogu nositi palete s teretom težine i do nekoliko tona.

Standardni paletni regali su često najbolje rješenje za široki asortiman različitih roba na paletama ili komadno. Širok spektar različitih profila regalne konstrukcije kao i dodatnih elemenata omogućuje prilagodbu svim zahtjevima investitora (mase i gabariti paletizirane robe, raspoloživa površina i visina skladišta, raspoloživa transportna sredstva). Prednosti ovakvog načina skladištenja su diraktan pristup svakoj paleti, prilagodba svim veličinama i težinama paleta. Elementi konstrukcije zaštićeni su od utjecaja atmosferilija plastifikacijom ili cinčanjem (galvanski ili toplo) što omogućuje izvedbu u različitim sredinama (na otvorenom, u hladnjačama, u raznim agresivnim uvjetima i sl.).

MINI

Sustav lakih regala MINI pogodan je za polično skladištenje, ali i za skladištenje lakših paleta. Vertikalne stranice sastavljene su iz dva stupa povezana horizontalnim i dijagonalnim komponentama čineći rešetku. Perforacije na stupovima (svakih 50 mm) omogučuju podešavanje etaĹľa po visini. Presjek stupova je u obliku Ω profila. Horizontalni nosači izvode se u dva oblika: pravokutnog i L poprečnog presjeka. Na obje vrste nosača moguće je postaviti metalne ili drvene ispune (police).

Široki spektar različitih dimenzija elemenata konstrukcije omogučuje velik broj kombinacija raznih visina, duljina, dubina i nosivosti ovog tipa regala što ih čini pogodnim za zadovoljenje raznih potreba skladištenja (rezervni djelovi, automobilski pneumatici, gotovi proizvodi raznih vrsta i namjena, podestna skladišta i sl.) Standardno su bojani u toploj kombinaciji plave (stranice) i narančaste boje (nosači).

Prednosti

  • diraktan pristup svakoj paleti
  • prilagodba svim veličinama i težinama paleta