GDPR

Transportni sustavi i oprema

Optimiranjem unutarnjeg transporta pružaju se velike mogućnosti za poboljšanje proizvodnog sustava i smanjenje troškova proizvodnje. 

Unutrašnji transport u industriji predstavlja dio sustava toka materijala u proizvodno skladišnom procesu, a ima funkciju prijenosa svih materijala (sirovina, poluproizvoda, gotove robe, proizvoda, alata, naprava, rezervnih dijelova i otpadnog materijala), sredstava za proizvodnju i radnika u proizvodnom procesu.

Značajke unutrašnjeg transportnog sustava u velikoj mjeri ovise od tipa industrijske proizvodnje te skladišne opreme i sustava.

Naš stručni tim u mogućnosti je ponuditi Vam projektiranje i izvedbu transportnih sustava, što podrazumijeva unutrašnju transportnu opremu za neprekidni tok materijala kao što su:

• trakasti transporteri
• valjčani transporteri
• lančani transporteri
• vertikalne podizne teretne platforme
• i ostala transportna sredstva

Prenosila kontinuirane dobave (konvejeri) su specijalna sredstva unutrašnjeg transporta koja omogućuju optimiranje unutarnjeg transporta odnosno pružaju velike mogućnosti za poboljšanje proizvodnog/skladišnog sustava i smanjenje troškova proizvodnje i skladištenja.

U mogućnosti smo dati rješenja za sva područja industrije i distribucije, bilo da se radi o horizontalnom, vertikalnom ili kosom transportu.