GDPR

Uredske stolice Open

Uredska stolica Iris

Uredska stolica Iris

 • Uredske stolice
Dizajnerska uredska stolica po mjeri suvremenog menagera. Zaobljene i mekane linije daju ovoj stolici moderan i privlačan izgled. Kromirani rukonasloni na uredskoj stolici dodatno su obloženi mekanim materijalom kako bi pružili udobnu i mekanu podršku rukama tijekom rada.
Uredska stolica Newnet

Uredska stolica Newnet

 • Uredske stolice
Moderna uredska stolica dostupna u velikom broju kombinacija i boja. Mekano i udobno sjedište presvučeno u tkaninu ili kožu dostupno je u bijeloj, zelenoj, crnoj ili bež boji. Naslon za leđa uredske stolice presvučen je u mrežu privlači pozornost svojim elegantnim zaobljenim crtama, a nagib naslona može se podešavati. Naslon za leđa moguće je dodatno pojačati podrškom za lumbalni dio kralježnice.
Uredska stolica Flamingo

Uredska stolica Flamingo

 • Uredske stolice
Managerska stolica modernog dizajna, jasnih i elegantnih zaobljenih linija. Uredska stolica dostupna je u bijeloj i u crnoj boji. Sjedište i naslon za leđa tapecirani su vrhunskom negorivom tkaninom. Baza s pet krakova i rukonasloni od aluminija daju ovoj stolici posebno moderan izgled. Na zahtjev kupca moguće uredsku stolicu presvući u drvo trešnje ili oraha radi dodatnog daška luksuza.
Uredska stolica Jump

Uredska stolica Jump

 • Uredske stolice
Jednostavna i moderna uredska stolica s rukonaslonima podesivima po visini koji pružaju odmor rukama tijekom dugotrajnog rada na računalu. Stolica je dostupna u više boja – crvenoj, bijeloj ili crnoj. Naslon za leđa i sjedište mogu biti presvučeni u tkaninu ili kožu, ovisno o željama kupca. Naslon za glavu u ponudi kao dodatna opcija.
Uredska stolica Xenon

Uredska stolica Xenon

 • Uredske stolice
Funkcionalna uredska stolica za ljude koji većinu vremena na poslu provode sjedeći. Moderni naslon za leđa dostupan je prevučen u tkaninu ili kožu. Uredsku stolicu je moguće dodatno prilagoditi potrebama kupca pomoću opcija naslona za glavu i rukonaslona podesivih po visini.
Uredska stolica Ice

Uredska stolica Ice

 • Uredske stolice
Izuzetno moderna uredska stolica plijeni pozornost svojom bijelom bojom i ultratankim dizajnom. Kromirana baza, rukonasloni i rubovi naslona za leđa daju stolici luksuzan i suvremen izgled. Uredska stolica je podesiva po visini, a sjedište i naslon za leđa mogu biti presvučeni u mrežu ili u kožu.
Uredska stolica Croma

Uredska stolica Croma

 • Uredske stolice
Kvalitetna dizajnerska uredska stolica koja se ističe svojom jednostavnošću i elegancijom. Dostupna u bijeloj ili u crnoj boji, omogućava udobnost i dugotrajan rad bez umaranja leđa i nogu. Dodatna podstava na rukonaslonima omogućava udoban položaj ruku tijekom dužeg rada. Uredska stolica je podesiva po visini.
Uredska stolica Moby

Uredska stolica Moby

 • Uredske stolice
Ova vrhunska managerska stolica privlači poglede svojim robusnim i suvremenim dizajnom. Aluminijski rukonasloni dodatno su tapecirani kako bi pružili udobnost i odmor rukama tijekom rada. Uredsku stolicu je moguće podešavati po visini.
Uredska stolica Xenon Net

Uredska stolica Xenon Net

 • Uredske stolice
Vrhunska radna uredska stolica suvremenog i privlačnog dizajna. Zbog mekanog tapeciranog sjedišta i mrežastog naslona za leđa ovo je savršena stolica za 24 satno sjedenje. Uredska stolica ima srebrnu PVC bazu s crnim detaljima plijeni pozornost svojim suvremenim dizajnom. Uredska stolica ima mogućnost proširivanja rukonaslona što osigurava odmor za ruke i mogućnost dužeg rada bez umaranja.
Uredska stolica Light Up

Uredska stolica Light Up

 • Uredske stolice
Elegantna uredska stolica koja se ističe svojim modernim zaobljenim linijama. Naslon za leđa može biti mrežasti ili tapecirani. Poglede privlače mrežasti naslon za leđa, dok je mehanizam uredske stolice syncro. 
Uredska stolica Paris

Uredska stolica Paris

 • Uredske stolice
Managerska ergonomska stolica za 24 satno sjedenje. Suvremene zaobljene linije i kromirani detalji daju ovoj stolici luksuzni izgled. Stolica ima tapecirano sjedište i naslon za leđa koji svojom debljinom i ojačanom konstrukcijom omogućavaju dugotrajan rad uz vrhunsku udobnost. Rukonasloni i baza uredske stolice mogu prema željama kupca biti presvučeni i u luksuzno drvo trešnje ili oraha.
Uredska stolica Arca

Uredska stolica Arca

 • Uredske stolice
Dizajnerska uredska stolica po mjeri suvremenog menagera. Zaobljene i mekane linije daju ovoj stolici moderan i privlačan izgled. sUredska stolica ima syncro mehanizam s mogućnošću da se prilagodi otpornost naslona na masu osobe koja sjedi.
Uredska stolica Active

Uredska stolica Active

 • Uredske stolice
Spoj uredske stolice i uredske fotelje koja je ujedno modernog i klasičnog dizajna. Moderna aluminijska baza s kotačićima omogućava lako pokretanje stolice po mekanim podlogama. Tapecirani naslon za leđa, sjedište i rukonasloni nude veliku udobnost, a njihov dizajn se odlikuje zaobljenim klasičnim crtama. Nasloni za leđa su dostupni presvučeni u tkaninu ili u kožu.