Posebne ponude

Uredski namještaj

Elektropodizni uredski stol

Elektromotorom osigurano je prilagođavanje visine radnog stola svakom zaposleniku i statodinamičko rasterećenje pri radu, čime se povećava produktivnost zaposlenika i čuva zdravlje.
2.952,00 kn + PDV (4.921 kn+PDV )
40%

Uredske stolice

Uredska stolica HAG CAPISCO

HÅG Capisco je ikona među dizajnerskim stolicama koja i dalje izdržava test vremena. Svojim sveukupnim jedinstvenim oblikom nudi bezbroj načina za sjedenje ili polu stajanje što Vas potiče da tijekom dana promijenite svoj položaj – sjedenje sa prednje strane, sa stražnje strane ili bočno.
6.804,00 kn + PDV (9.720 kn+PDV )
30%

Uredske stolice

Uredska stolica LOGICA

Funkcionalna uredska stolica koja spaja elemente klasičnog i suvremenog dizajna. Dostupna je u nekoliko boja i pruža velike mogućnosti prilagođavanja korisniku. Udobno sjedište uredske stolice moguće je podešavati po visini, a nagib naslona za leđa po visini i nagibu. Oblik rukonaslona moguće je prilagoditi željama kupca.
crna i siva boja - 528,50 kn + PDV (755 kn+PDV )
30%

Uredske stolice

Uredska stolica ZEUS H

Kvalitetna uredska stolica koja privlači pozornost svojom bijelom bojom i ultratankim dizajnom. Uredska stolica je podesiva po visini, a sjedište i naslon za leđa mogu biti presvučeni u mrežu ili u kožu.
siva boja - 822,50 kn + PDV ( 1.175,00 kn + PDV )
30%

Ormari

Garderobni ormar dvodjelni (po visini) - DV

Ovaj garderobni ormar u cijelosti je izrađen od visoko kvalitetnog čeličnog lima te je podijeljen po visini. Namijenjen je za odlaganje odjeće, obuće i drugih manjih osobnih stvari.
već od 491,00 kn + PDV!
30%

Oprema

Ormar za kemikalije

Ovaj specijalizirani ormar prvenstveno je namijenjen za sigurnu pohranu raznih kemikalija. Ormar je napravljen od iznimno kvalitetnog čeličnog lima, dok je s vanjske strane zaštićen plastifikacijom. Na krilnim vratima, koja su ojačana za dodatnu sigurnost, nalaze se otvori za prozračivanje.
OK-1: 999,00 kn + PDV ( 1.842 kn+PDV )! Isporuka odmah!
50%

Primopredajni pultevi i ladice

Sigurnosna ladica s vremenskom odgodom otvaranja, model SL

Sigurnosna ladica s vremeskom odgodom otvaranja koristi se kao klizni pretinac u koji se pohranjuje novac za svakodnevno poslovanje pri uplatno-isplatnim transakcijama. Sigurnosna ladica se najčešće nalazi u/na stolu, ladičarima, primopredajnim pultevima i ormarima kao dio uredskog namještaja ili blagajne.
već od 1.522,00 kn + PDV ( 2.695 kn+PDV )! Isporuka odmah!
50%

Sefovi i ormarići za pohranu ključeva

Ormarić za ključeve za hitne slučajeve, model Filex KBH

Ormarići namijenjen za čuvanje ključa u hitnim slučajevima. Otvaranje ormarića moguće je obaviti ključem ili čekićem. U unutrašnjosti ormarića nalazi se jedna kukica za ključeve.
84,00 kn + PDV! Isporuka odmah!
20%

Metalni ormari raznih namjena

Arhivski ladičari za velike formate - L

Ovaj specijalizirani arhivski ladičar namijenjen je za odlaganje i pohranu raznih karata, plakata, crteža i sl. u razvijenom formatu (od A4 do A0).
već od 1998,00 kn + PDV! Isporuka odmah!
30%

Cookie policy

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam neophodno PRIHVAĆAM