Skladišni sustavi

Proizvoda: 10

Transportni sustavi

Transportni sustavi i oprema

Optimiranjem unutarnjeg transporta pružaju se velike mogućnosti za poboljšanje proizvodnog sustava i smanjenje troškova proizvodnje. 

Software

Logistički i informatički sustav (WMS)

Informatička podrška automatiziranim skladišnim uređajima omogućuje povećanje stupnja efikasnosti, a samim time i velike novčane uštede. Sustav upravljanja skladištem (Warehouse Managment System - WMS), je cjelovito rješenje za praćenje i kontrolu svih skladišnih procesa. 

Vertikalni regal Lektriever

Vertikalni regal - KARDEX LEKTRIEVER

Okretni regal tip Lektriever je suvremeni sistem za odlaganje dokumenata, koji radi na okretnom principu. Optimalno koristi raspoloživi prostor od poda do stropa. Na pritisak odgovarajuće tipke, polica s željenim dokumentom u vrlo kratkom vremenu (za nekoliko sekundi), dolazi u radnu poziciju.

Horizontalni Karusel

Horizontalni Karuseli - KARDEX

Horizontalni Karusel je automatizirani skladišni uređaj, koji nudi racionalizaciju skladišnog poslovanja, kada raspolažemo s relativno niskim, uskim i dugačkim skladišnim prostorom. U odnosu na statičku opremu i organizaciju, ostvaruje se dinamički sustav s idealnim principom "roba k čovjeku”

Okretni regal Megamat

Vertikalni Karusel - KARDEX MEGAMAT

Megamat radi na principu kretanja polica u vertikalnoj ravnini, uz optimiranje najkraćeg puta, u oba smjera. U odnosu na statičku opremu i organizaciju ostvaruje se dinamički sustav s idealnim principom “roba k osobi-čovjeku-djelatniku”.

Shuttle NT, XP i XPlus

Vertikalni podizni moduli - KARDEX SHUTTLE

Kardex shuttle-ovi su vertikalni automatski modularni uređaji opremljeni modernim elektroničkim upravljačkim sustavom koji rade na principu “roba ili dokument k osobi-čovjeku-djelatniku”.

Automatizirani skladišni sustavi

Automatizirani skladišni sustavi

Automatizirani skladišni sustavi projektiraju se namjenski za skladištenje različitih vrsta artikala odnosno transportno skladišnih jedinica (TSJ) – palete, kutije, tacne...

Automatizirani skladišni uređaji za kutije

Automatizirani skladišni uređaj za kutije - KARDEX

Vertikalni podizni uređaji

Vertikalni podizni uređaj - KARDEX INTERMAT

Kardex Intermat radi na principu kretanja polica u vertikalnoj ravnini, uz optimiranje najkraćeg puta, u oba smjera. U odnosu na statičku opremu i organizaciju ostvaruje se dinamički sustav s idealnim principom “roba k osobi-čovjeku-djelatniku”.

Vertikalni podizni uređaji

Vertikalni podizni uređaj - KARDEX TOWERMAT

Towermat je vertikalni automatski modularni (VLM) uređaj za pohranu velike i teške robe (razne šipke, cijevi i profili ili teške kutije i palete) opremljen modernim elektroničkim upravljačkim sustavom koji rade na principu “roba k osobi-čovjeku-djelatniku”.

Cookie policy

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam neophodno PRIHVAĆAM