Dizajn interijera

Dizajn interijera

U svom programu opremanja objekata nudimo opremanje svih vrsta poslovnih objekata s kompletnom uslugom od projekta do realizacije pri čemu se velika pozornost posvećuje dizajnu, izboru materijala, praćenju novih trendova te naravno, zakonskim regulativama, a sve to kako bi vaš prostor ostvario optimalnu iskoristivost prostora i maksimalnu funkcionalnost.

Kako bi vidjeli kako će vaš objekt izgledati prije nego što krenemo u rad, za vas izrađujemo idejna rješenja i 3D vizualizaciju. Nakon toga, u suradnji s vama, izrađujemo glavni projekt i troškovnik.

Naš stručan kadar brine o svim zahtjevima naših investitora s nastojanjem da naši proizvodi i usluge budu u skladu s modernim trendovima na tom području.

U mogućnosti smo dizajnirati te proizvesti tipski i pojedinačni drveni namještaj za svaku vrstu namjene i svih dimenzija.

Bogato iskustvo i realizirane projekte opremanja objekata pogledajte u među našim referencama.

1

Cookie policy

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam neophodno PRIHVAĆAM