Arhiviranje dokumentacije učinkovitije je 70% s pokretnim regalima

Čuvanje i arhiviranje poslovne dokumentacije i predmeta zakonska je obveza pravnih subjekata u Hrvatskoj. Kako ne biste gomilali papire i zauzimali velik prostor potreban za poslovanje, odaberite pokretne regale koji povećavaju kapacitet arhiva za 70%. Osim toga, imaju još niz benefita u odnosu na klasične statične regale.

Iako je digitalizacija odavno tu među nama, papiri su naša stvarnost.

Hrvatski poslovni subjekti dužni su knjigovodstvene isprave, poslovne knjige i raznu drugu dokumentaciju čuvati u rokovima propisanim računovodstvenim, poreznim, carinskim, deviznim, i ostalim propisima, a rok čuvanja ovisi o vrsti dokumentacije. Poslovne knjige i knjigovodstvene isprave trebaju se čuvati čak 11 godina!

Za dokumentaciju čiji rok čuvanja nije propisan zakonskom regulativom poduzetnik treba rok čuvanja utvrditi sam internim aktom.

Dokumenti u većim tvrtkama mogu zauzeti ogroman prostor već nakon dvije godine te su mnogi menadžeri u potrazi za rješenjima koji će im uštedjeti na prostoru za čuvanje.

Knjižnice, muzeji, bolnice, veliki uredi… mnogo je poslovnih subjekata koji imaju potrebu za pametnim arhivskim rješenjima.

Pokretni regal Compactus

Više je razloga zašto su pokretni regali idealno rješenje za arhiviranje dokumentacije i predmeta:

  1. Možete maksimalno iskoristiti prostor
  2. Stvorite dodatan prostor
  3. Više vremena:  lakše upravljanje dokumentacijom
  4. Posebne zaštite PIN-ovima i RFID ključevima
  5. Centralizirajte skladištenje
  6. Izgledaju profesionalno

MAKSIMALIZIRAJTE KORIŠTENJE PROSTORA

Pokretni arhivski regali spas su za sve koji se bore s pitanjem gdje spremiti silnu poslovnu dokumentaciju, ali i predmete koje trebaju čuvati godinama, nekad i više od desetljeća.

Borite li se s manjkom prostora, staromodnim načinima čuvanja dokumentacije i predmeta, razmislite o pokretnim regalima. Vrlo je široka primjena tih uređaja – knjižnice, muzeji, arhive, uredi, bolnice, itd., a njihova glavna prednost nad klasičnim policama/arhivskim regalima je da imaju puno veću uštedu prostora.

Mobilni regali spas su za mnoge subjekte.

Primjerice, arhivski pokretni regal Compactus može pohraniti građe na raznim vrstama zapisa (papir, mikro film, nosač zvuka, audio i video kasete), pri čemu štedi nevjerojatnih 70% prostora u odnosu na klasična statična rješenja. Kako?

Zbog modularne konstrukcije prilagođavaju se svakom obliku arhivske građe visinom i dubinom, odnosno bilo kojim dimenzijama raspoloživog arhivskog prostora pa doslovno možete iskoristiti svaki kutak.

I nisu teški za „hendlanje“. Naime, kretanje regala vrši se po tračnicama koje mogu biti ugrađene u ili na pod.

Zbog mogućnosti pokretanja više nemate potrebe za prolazima između regala već ih možete spojiti u jednu cjelinu. Kada zatrebate nešto, samo pomaknete onaj dio do kojeg vam treba pristup.

Pokretni regal Compactus - ušteda

STVORITE DODATAN PROSTOR

Sad kad ste kupili pokretne regale, odjednom ćete imati dodatan prostor. Sav onaj ogroman prostor koji je nekad prije bio pretrpan papirima i kojekakvim predmetima, koji je bio zagušen u prašini, postaje prostor u koji možete smjestiti  druge stvari. Ali i pretvoriti ih u funkcionalan ured širite li poslovanje!

 LAKŠE UPRAVLJANJE DOKUMENTACIJOM

Smanjite vrijeme dohvata arhivske građe, ali i smanjite mogućnost ozljeda. Do svakog predmeta dolazi se puno lakše, građa je organiziranija i dohvatljivija.

Novi pokretni regali poput Compactusa bolja su rješenja i u zdravstvenom pogledu za vaše zaposlenike.

Umjesto statičnih i često teških regala, pokretni regali smješteni su na tračnice,  te se jednostavno i brzo pokreću regala bez ikakvog napora. Time smanjujete mogućnost da se netko prilikom upravljanja građom ozlijedi.

POSEBNA ZAŠTITA PIN-om

Imate li posebno osjetljivu dokumentaciju koju treba dodatno zaštititi od pristupa trećih strana, ovi pametni arhivski regal imaju mogućnost da građu zaključate putem personaliziranog pristupa pomoću PIN-a ili RFID ključa.

Zaštitite se od krađe i neovlaštenog uvida u dokumentaciju, kompletno ili parcijalno po odjelima skladišnog prostora.

CENTRALNO SKLADIŠTENJE

Kada imate pokretne regale koji štede prostor, više ne morate „izmišljati“ stalno gdje ćete pohraniti nešto novo. Arhiva tako postaje centraliziranija i organiziranija. Manja je mogućnost da se nešto zagubi.

PROFESIONALAN IZGLED

Klasični regali nisu baš privlačni izgledom. Nove moderne pokretne regale možete prilagoditi bojom, grafikom ili panelima vašem radnom prostoru kako bi se što bolje uklopili, čak postali nevidljivi.

Pogledajte i video te se upoznajte s Compactus pokretnim regalima!

Ne brinite više o tome kako čuvati potrebnu poslovnu dokumentaciju i predmete na dugi rok. Pokretni regali su ono što tražite.

Vezane datoteke

Mogućnost dostave
Vrhunska kvaliteta
Brza isporuka
Servisna podrška

Cookie policy

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke
Odbijam Prihvaćam sve PRIHVAĆAM