Skladišni uređaji i sustavi

Proizvoda: 20

Viličari

Ručni paletni viličar - HPT25

Ručni paletni viličar naše je pristupačno početno rješenje koje nudi pouzdanu potporu pri prijevozu paleta težine do 3000 kg.
432,00 € + PDV
Dostupno sa zalihe!

Viličari

Paletni elektro viličar sa Li-ion baterijom - EDGE PTE

Elektro paletni viličari su lagani i okretni, a mogu se lako transportirati u dostavnim vozilima i kamionima.
1.485,00 € + PDV (1.980 € + PDV)
Dostupno sa zalihe!
25%

Viličari

Paletni elektro viličar sa Li-ion baterijom - ATOM PTE15-20Q2

Prednosti potpuno električnog rukovanja paletama su očite, štedite vrijeme i trud, a istovremeno povećavate svoju produktivnost.
od 1.264,00 € + PDV (1.580 € + PDV)
Model: Atom PTE15Q2 dostupan sa zalihe!
20%

Viličari

Paletni elektro viličar sa Li-ion baterijom i vagom - PTE15N SC

Prednosti potpuno električnog rukovanja paletama su očite, štedite vrijeme i trud, a istovremeno povećavate svoju produktivnost.
2.811,00 € + PDV (3.124 € + PDV)
10%

Viličari

Električni visoko podizni viličar s Li-ion baterijom - PSE12N

Elektro visoko podizni viličar Noblelift PSE 12N početni je model u našoj ponudi električnih viličara s Li-ion tehnologijom. Ovaj svestrani viličar dizajniran je za lakše aplikacije koje uključuju unutarnje rukovanje paletama na kratkim udaljenostima.
4.440 € + PDV
Dostupno sa zalihe!

Viličari

Visoko podizni elektro viličar za teže aplikacije - PS16-20L

Ovi svestrani viličari dizajnirani su za srednje i teže aplikacije rada koje uključuju unutarnje rukovanje paletama na srednjim i dužim udaljenostima.
8.256,00 € + PDV (10.320 € + PDV)
Model: PS 16L, dostupno sa zalihe!
20%

Viličari

Čeoni elektro viličari - FE3D16-20N

Njihova svestranost, visoka nosivost i sposobnost rada na različitim visinama čine ih nezamjenjivim pomagalima u logistici i proizvodnji. Mogu raditi na otvorenom i zatvorenom prostoru. Zadnjih desetak godina korisnici čeonih viličara sve više se odlučuju za elektro varijante čeonih viličara.
model FE3D16N: 19.980,00 € + PDV (22.200 € + PDV), model FE3D20N: 22.482,00 € + PDV (24.980 € + PDV)
Dostupno sa zalihe!
10%

Automatizirani skladišni uređaji - Kardex

Vertikalni podizni moduli - Kardex Shuttle

Kardex shuttle-ovi su vertikalni automatski modularni uređaji opremljeni modernim elektroničkim upravljačkim sustavom koji rade na principu “roba ili dokument k djelatniku”. Sastoje se od dvije paralelne kolone s policama, na kojima se skladišti roba, te središnjeg prolaza za dizalo (shuttle/extractor) koje vrši odlaganje, izuzimanje i transport polica (tablara).

Automatizirani skladišni uređaji - Kardex

Automatizirani skladišni uređaj za kutije - Kardex LR35

Kardex LR35 su vertikalni automatski modularni uređaji za skladištenje laganih proizvoda opremljeni modernim elektroničkim upravljačkim sustavom koji rade na principu “roba ili dokument k djelatniku”.

Automatizirani skladišni uređaji - Kardex

Horizontalni karuseli - Kardex

Horizontalni karusel je automatizirani skladišni uređaj, koji nudi racionalizaciju skladišnog poslovanja, kada raspolažemo s relativno niskim, uskim i dugačkim skladišnim prostorom. U odnosu na statičku opremu i organizaciju, ostvaruje se dinamički sustav s idealnim principom "roba k čovjeku”

Automatizirani skladišni uređaji - Kardex

Vertikalni karusel - Kardex Megamat

Megamat radi na principu kretanja polica u vertikalnoj ravnini, uz optimiranje najkraćeg puta, u oba smjera. U odnosu na statičku opremu i organizaciju ostvaruje se dinamički sustav s idealnim principom “roba k djelatniku”.

Automatizirani skladišni uređaji - Kardex

Vertikalni podizni uređaj - Kardex Intermat

Kardex Intermat radi na principu kretanja polica u vertikalnoj ravnini, uz optimiranje najkraćeg puta, u oba smjera. U odnosu na statičku opremu i organizaciju ostvaruje se dinamički sustav s idealnim principom “roba k djelatniku”.

Automatizirani skladišni uređaji - Kardex

Vertikalni podizni uređaj - Kardex Towermat

Towermat je vertikalni automatski modularni uređaj za pohranu velike i teške robe (razne šipke, cijevi i profili ili teške kutije i palete) opremljen modernim elektroničkim upravljačkim sustavom koji rade na principu “roba k djelatniku”.

Automatizirani skladišni uređaji - Kardex

Vertikalni karusel - Kardex Megamat 115/120 (Lektriver)

Okretni regal tip Lektriever je suvremeni sistem za odlaganje dokumenata, koji radi na okretnom principu. Optimalno koristi raspoloživi prostor od poda do stropa. Na pritisak odgovarajuće tipke, polica s željenim dokumentom u vrlo kratkom vremenu (za nekoliko sekundi), dolazi u radnu poziciju.

Automatizirani skladišni sustavi

Automatizirani skladišni sustavi

Automatizirani skladišni sustavi projektiraju se namjenski za skladištenje različitih vrsta artikala odnosno transportno skladišnih jedinica (TSJ) – palete, kutije, tacne i ostalo.
Mogućnost dostave
Vrhunska kvaliteta
Brza isporuka
Servisna podrška

Cookie policy

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke
Odbijam Prihvaćam sve PRIHVAĆAM