Opremanje poslovnih prostora

Opremanje poslovnih prostora

U svom programu opremanja objekata nudimo opremanje svih vrsta poslovnih i javnih prostora s kompletnom uslugom od sudjelovanja u projektiranju i izradi troškovnika do realizacije.

  1. Opremanje uredskih prostora (∇)
  2. Opremanje obrazovnih institucija (∇)
  3. Opremanje HoReCa (∇)
  4. Opremanje zdravstvenih ustanova i farmacije (∇)
  5. Opremanje muzeja, knjižnica, galerija i arhiva (∇)
  6. Opremanje konferencijskih i kazališnih dvorana (∇)

Velika pozornost posvećuje se dizajnu, ergonomiji, izboru materijala, praćenju novih trendova te naravno, zakonskim regulativama, a sve to kako bi vaš prostor ostvario optimalnu iskoristivost prostora i maksimalnu funkcionalnost.

Kako bi vidjeli kako će vaš objekt izgledati prije nego što krenemo u rad, za vas izrađujemo idejna rješenja i 3D vizualizaciju. Nakon toga, u suradnji s vama, izrađujemo glavni projekt i troškovnik.

Naš stručan kadar brine o svim zahtjevima naših investitora s nastojanjem da naši proizvodi i usluge budu u skladu s modernim trendovima na tom području.

U mogućnosti smo dizajnirati te proizvesti tipski i pojedinačni drveni namještaj za svaku vrstu namjene i svih dimenzija.

Bogato iskustvo i realizirane projekte opremanja objekata pogledajte u među našim referencama.

Opremanje uredskih prostora

U našem bogatom iskustvu opremili smo veliki broj poslovnih ureda iz svih grana djelatnosti.

Sa svojih 50 zaposlenika - specijalista: arhitekata, inženjera građevine, inženjera drvne tehnologije, informatike, strojarstva te ostalih struka, uz vlastitu dostavu i montažu reagiramo u kratkom roku na sve vaše zahtjeve.

Radimo s visokokvalitetnim materijalima i proizvodima od iverala, furnira, MDF-a, kvalitetnog mediapana i metala rađenim po mjeri i želji kupca.

Prilikom projektiranja poslovnih prostora vodimo se načelom jedinstvenog prostora – korištenjem istih materijala, boja i vrsta namještaja postižemo da prostor „diše kao jedan". Osim što je to bitno za vizualni izgled vašeg prostora, bitno je i za radnu  atmosferu. Tako jedinstven prostor stvara osjećaj cjeline i ozbiljnosti, a ima pozitivan utjecaj na zajedništvo i timski rad. 

Osim što se prilagođavamo svim vašim potrebama, vodimo se i pozitivnim praksama u dizajniranju prostora; primjerice preporuke da se u većim prostorijama s velikim brojem radnika radne jedinice odvoje pregradama od cca 160 cm ili postavljanjem staklenih pregradnih stijena koje doprinose otvorenosti i povezanosti unutar timova.  

Izvodimo i sve vrste obrtničkih i graditeljskih radova, na upit i po želji klijenta.

Reference: Centar za poduzetništvo i nove tehnologije Trokut - Šibenik

Opremanje uredskih prostora

Opremanje obrazovnih institucija

Od našeg utemeljenja radimo na opremanju obrazovnih ustanova, kao što su osnovne i srednje škole, fakulteti i sveučilišta te drugi prosvjetni i znanstveni objekti.

Stalno stručno usavršavanje naših zaposlenih, posjeti stručnim sajmovima i partnerski kontakti s proizvođačima i dobavljačima omogućuju nam davanje stručnih savjeta prilikom izrade idejnog rješenja i vizualizacije projekta.

Škole

Naše višegodišnje iskustvo u opremanju osnovnih i srednjih škola jamstvo je visoke kvalitete i pouzdanosti, a sve za potpuno zadovoljstvo naših krajnjih korisnika – školaraca. 

Kako smo često puta ograničeni skromnim budžetom, posebice ako se radi o javnim ustanovama, moramo biti inventivni i usmjereni maksimalnoj optimizaciji prostora. Uz sve to, naravno, moramo brinuti o poštivanju svih standarda usmjerenih prema djecu, a posebice brinemo o stolovima i stolicama koji moraju biti izrađeni u skladu s antropometrijskim kriterijima. 

U suradnji s ravnateljima, dajemo prijedloge u razmještaju prostora i izrađujemo idejno riješenje opremanja pomoću skica i računalne grafike temeljem zadanih dimenzija i specifičnih zahtjeva baziranih na pedagoškim kriterijima i drugim zahtjevima nastavnog plana i programa. Školski namještaj tako mora biti optimiziran i osmišljen da odgovara i izvođenju praktične nastave u specijaliziranim učionicama. 

Pri opremanju škola osnovna nam je vodilja poboljšanje uvjeta rada i života učenika i djelatnika škole.  

Reference: Osnovna škola August Šenoa - Zagreb, Dječja kuća Rijeka

Opremanje škola

Fakulteti i učilišta

Na fakultetima i učilištima studenti provode velik dio svojeg dnevnog vremena tijekom akademske godine, tu se druže, objeduju, uče, strahuju pred ispitnim rokovima. Iz tog razloga bitno je da prostorije budu opremljene kako bi pružile studentima udoban, praktičan i funkcionalan ambijent. Isto tako, važno je da prostor bude maksimalno iskoristiv te da može primiti veći broj studenata, posebice zajednički prostori kao što su dvorane, aule, knjižnice, prostori za učenje, referade, menze. 

Opremanje vršimo uvijek u suradnji s dekanatom te se trudimo dati i svoje ideje u okviru zadanog budžeta. Obzirom da se radi o ustanovama koje su prvenstveno za mlade-studente, bitno je da prostor bude privlačan i prilagođen upravo njima. Većina dvorana na fakultetima i učilištima je amfiteatarskog oblika, koje studentima pružaju poseban ambijent i mogućnost praćenja predavanja i izlaganja iz svih dijelova dvorane.

Reference: Ekonomski institut, Pomorski fakultet u Splitu, Studentski dom Dubrovnik

Opremanje Fakulteta

Opremanje HoReCa

U svom programu opremanje objekata Primat Logistika nudi opremanje hotela, restorana i kafića sa kompletnom uslugom od projekta do realizacije pri čemu se velika pozornost posvećuje dizajnu, izboru materijala, praćenju novih trendova te naravno, zakonskim regulativama. A sve to kako bi Vaš prostor ostvario optimalnu iskoristivost prostora i funkcionalnost.

Kako bi vidjeli kako će Vaš objekt izgledati prije nego što krenemo u rad za Vas izrađujemo idejna rješenja te 3D vizualizaciju. Nakon toga u suradnji sa Vama izrađujemo glavni projekt te troškovnik.

U ponudi imamo opremu i proizvode gotovo svih boljih hrvatskih proizvođača od kojih odabiremo najpovoljniju i najkvalitetniju za Vas te također nudimo talijansku opremu vodećih svjetskih proizvođača.

Osim što hotele, restorane i kafiće opremamo namještajem po mjeri i sigurnosnom opremom, u mogućnosti smo pružiti i potpuno opremanje profesionalnih kuhinja.

Standardni program profesionalne ugostiteljske opreme uključuje sve elemente potrebne za funkcioniranje ugostiteljskog objekta. Opremu i namještaj izrađujemo od inoxa, metala i drveta po potrebama i željama naručitelja, a sve u skladu s HACCP uvjetima.

Opremanje HoReCa

Opremanje zdravstvenih ustanova i farmacije

Naše dugogodišnje iskustvo u proizvodnji namještaja za sve vrste industrija ugradili smo i u projektiranje i izradu namještaja te nabavu potrebne opreme za opremanje bolnica, domova za starije osobe, labaratorija i ljekarni, vodeći računa o specifičnostima u pojedinih medicinskih sektora.

Bolnice, stomatološke ordinacije i domovi za starije

Pri opremanju bolnica i domova za starije osobe uvijek se susrećemo s velikim izazovima. Često se radi o zamijeni dotrajale imovine i popratnim građevinsko-obrtničkim radovima, uz vrlo malen budžet, kako se većinom radi o javnim ustanovama.

Medicinski namještaj koji izrađujemo po mjeri namijenjen je klinikama, ordinacijama, domovima za starije i nemoćne osobe, prostorima u laboratorijima. Takav namještaj mora biti dizajniran kako bi zadovoljio potrebe medicinskog osoblja i korisnika (pacijenata) te je od iznimne važnosti izbor materijala, pojedine komponente namještaja i dizajn radnih ploha. Namještaj za medicinske objekte mora biti iznimno funkcionalan, praktičan i treba se moći lako održavati.

Reference: Dental centar MostaracDom za starije "Domenico Pergolis" - Rovinj, Opća bolnica Dubrovnik, Dom zdravlja Zagreb Centar - stomatološka ordinacija

Dental centar Mostarac

Ljekarne

Oprema i namještaj u ljekarnama često puta je jednostavna i jasna u svojem dizajnu. Većinom prevladavaju svijetli tonovi, posebice bijela boja, u kontrastu s nekom drugom bojom, a kombiniraju se drveni i stakleni elementi. Koristimo samo najkvalitetnije materijale u okviru zadanog budžeta.

Za opremanje modernih i funkcionalnih ljekarni potreban je namještaj i oprema izrađena po visokim zahtjevima kvalitete, funkcionalnosti, dizajna i izdržljivosti. Rješenja poput metalnih ljekarničkih ladičara (profesionalnih ladičara za pohranu lijekova) od osobite su važnosti pri opremanju ljekarni. Zbog čestog otvaranja i zatvaranja tijekom svakodnevnog rada ljekarnika one moraju biti čvrste i izdržljive te otporne na trošenje tijekom vremena.

Reference: Galenski laboratirij Ljekarni Splitsko-dalmatinske županije, Gradska ljekarna Dubrava, Ljekarna Velika Gorica

Opremanje zdravstvenih ustanova i ljekarni

Opremanje muzeja, knjižnica, galerija i arhiva

Kada imamo priliku raditi na projektima kulturnih ustanova i objekata, to nam je uvijek iznimna čast. U našem dugogodišnjem iskustvu opremili smo zaista velik broj muzeja, knjižnica, arhiva i galerija te drugih izložbenih prostora.  

Muzeji i galerije

Za opremanje muzeja i galerija nudimo izvanredna riješenja kao što su izvlačni okviri za smještaj slika te staklene vitrine i ladičari za pohranu umjetnina. Na taj način svi vrijedni artefakti i umjetnine mogu biti sačuvani od vanjskih utjecaja te ostati sačuvane i za sljedeće generacije, a mi smo ponosni kad možemo biti dio toga. 

U muzejima i galerijama, slike se obično pohranjuju u posebno dizajniranim okvirima za slike, prema željama investitora. Nudimo vam savršeno rješenje za pohranu vrijednih i nezamjenjivih zbirki umjetnina, a to su tri vrste okvira za slaganje slika - izvučni, mobilni i fiksni okviri za slike.

Namjena okvira je da se raspoloživi volumen prostora depoa iskoristi za kvalitetni smještaj što većeg broja umjetnina. Kako bi se to postiglo, panoi se svojim dimenzijama prilagođavaju mjerama depoa. Osim toga primjenom izvlačnih panoa ostvaruje se i bolji pregled i nadzor nad deponiranim umjetninama. Okviri za smještaj slika izrađuju se prema željama investitora. Na vaš upit izradit ćemo idejno rješenje razmještaja panoa s izračunom korisne površine koja bi se postigla primjenom takvog rješenja.

Staklene vitrine su namijenjene prezentaciji i čuvanju izloženih predmeta od mogućeg oštećenja. Sve vitrine izrađuju se u dimenzijama, boji ili eloksirano, prema želji i potrebama investitora.

Referece: Muzej Cetinske krajine - Sinj, Memorijalna soba Domovinskog rata - Gospić

Opremanje muzeja

Knjižnice i arhive

Knjižnica predstavlja kulturno i informacijsko središte, mjesto gdje se okupljaju ljudi i razmjenjuju znanja.

Knjižnica je mjesto za sve, raspoloživa je svima, svim uzrastima, bez obzira na društveni sloj. Ovdje uz simboličnu godišnju naknadu korisnik ima pravo na obilan pristup informacijama i podacima.

Ambijent u kojem se odvijaju takvi procesi treba pružiti osjećaj ugode, to treba biti prostor u koji se rado vraćate i u kojem želite dulje boraviti, stoga je interijer vrlo bitan. Funkcionalnost i privlačnost opreme i namještaja od ključnog je značaja. Privlačnost interijera kombiniramo sa zahtjevima specifičnih prostora poštujući pritom pravila i standarde definirane strukom knjižničarstva.

U fazi izrade projekta opremanja knjižnica vršimo i analizu prostora u kojoj u suradnji s djelatnicima knjižnica ocjenjujemo prikladnost prostora, protočnost kretanja ljudi, olakšavanje kretanja osobama s invaliditetom, funkcionalnost opreme i namještaja te prikladnost za pojedine uzraste (od predškolske djece do umirovljenika).

Opremanje knjižnica zahtjeva funkcionalnost za radnike u knjižnici te jednostavnost i udobnost za korisnike, iz tog razloga kombiniramo spoj klasičnog i modernog namještaja, od stolova za čitatelje, konferencijskih stolica do knjižnih regala Sysco.

Uz opremanje knjižnica, opremili smo i velik broj arhiva. Svake godine sudionici smo i sponzori brojnih skupova arhivara te se trudimo uvijek pratiti struku. Specifičnost arhiva je smještaj velikog broja spisa, dokumenata, časopisa i knjiga na malom prostoru. U opremanju arhiva naš sustav Compactus pokretnih regala prepoznat je među našim klijentima i poznavateljima struke kao najbolje rješenje koje štedi prostor, vrijeme te pridonosi radnoj i prostornoj funkcionalnosti.

Reference: Gradska knjižnica Sveta Nedelja, Gradska knjižnica Ivanić-Grad, Gradska knjižnica Crikvenica, Hrvatski državni arhiv u Kerestincu, Arhiv Primorsko-goranske županije, Ekonomski fakultet u Zagrebu, Sveučilišna knjižnica Split

Opremanje knjižnice

Opremanje konferencijskih i kazališnih dvorana

Zajednička karakteristika kina, kazališta, koncertnih i konferencijskih dvorana su posjetitelji, bez kojih takvih institucija i prostora ne bi bilo. Način na koji ćete osigurati da vam se posjetitelji vrate, izuzev kvalitete usluge koju pružate, jest da dvorane vaših prostora opremite kako bi krajnjim korisnicima - posjetiteljima bile maksimalno udobne i fizički dostupne.

Ono što je specifičnost ovakvih vrsta prostora je mogućnost smještaja što većeg broja posjetitelja, uz poštivanje svih odredbi mjera sigurnosti i zaštite. Maksimalna iskoristivost prostora postiže se sklopivim sjedalicama, odnosno foteljama s preklopnim sjedištem. Isto tako, mora se voditi računa o pristupu osobama s invaliditetom.

Sklopive sjedalice, stolice i fotelje, koje služe za kino dvorane, kazališne, koncertne i konferencijske dvorane jednostavnog su, a opet elegantnog, modernog i profinjenog izgleda te se odlikuju naprednim tehničkim rješenjima, visokom razinom kvalitete i udobnosti.

Sjedalice je moguće postaviti na ravni pod ili pod s nagibom, u ravnim ili zakrivljenim redovima, preklapaju se automatskim mehanizmom, a tehničke karakteristike i svojstva odgovaraju svim važećim europskim normama. Po potrebi, sjedala i redovi mogu se numerirati, a mogu se dodati i nasloni za ruke. Sjedalice je moguće tapecirati prema željama naručitelja, ukoliko se ne radi o klasičnim drvenim sklopivim sjedalicama. 

Svi modeli fotelja za kino dvorane prilagođavaju se željama i potrebama krajnjeg korisnika!

Reference: Zagrebačko gradsko kazalište Komedija, Centar za kulturu Crikvenica, Gradska vijećnica Crikvenica

Opremanje konferencijske dvorane

Mogućnost dostave
Vrhunska kvaliteta
Brza isporuka
Servisna podrška

Cookie policy

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke
Odbijam Prihvaćam sve PRIHVAĆAM