Primat Logistika d.o.o.

Primat Logistika - Opremanje koje čini razliku od 1991. godine!

Gradeći svoju strategiju na visokoj kvaliteti proizvoda i usluga, suvremenim tehnologijama te zahvaljujući 30-godišnjem iskustvu u proizvodnji, projektiranju i instaliranju arhivske, skladišne, sigurnosne i industrijske opreme, skladišnih i informatičkih sustava te opremanja objekata tvrtka Primat logistika je danas jedna od vodećih hrvatskih tvrtki.

Stalnim ulaganjem u razvoj ljudskih potencijala i intelektualnog kapitala tvrtke, osiguravamo kontinuitet pružanja visokokvalitetnih rješenja s područja logistike te opremanja objekata.

Primat Logistika - team

Veliku korist za naše klijente predstavlja upravo savjetodavna i projektantska pomoć pri svakom projektu, koja u konačnici stvara efikasna rješenja i uštede. Ponosni smo na naša ostvarenja i vodilje, prema kojima smo i prepoznati, a to su: kvaliteta i vrijednost naših proizvoda te vrhunska izvedba svakog projekta. U skladu s našom misijom želja nam je nastaviti putem modernizacije ponude, sustavnog rada, inovacija i razvoja te time i podrške razvoju hrvatskog gospodarstva i društva u cjelini.

Misija

  • Stalnim unapređenjem svojih proizvoda i usluga kupcima svakodnevno pružati moderna tehnološka rješenja prilagođena njihovim željama i potrebama. 

Vizija

  • Biti najveća tvrtka na području opremanja objekata i interijera, građevinsko obrtničkih radova te projektiranja i razvoja sigurnosne i bankarske opreme te logističkih sustava čime ćemo pridonositi uspješnosti svojih partnera i korisnika.

Partneri

  • Naši dugogodišnji poslovni partneri renomirane su svjetske tvrtke na području logističkih sustava i opreme, te informatičke podrške tim sustavima.
    Surađujemo sa poslovnim partnerima iz raznih sektora; od financijskog sektora, trgovine, graditeljstva, telekomunikacija, energetike i naftne industrije, farmaceutske industrije te raznih drugih. Zahvaljujući zajedničkom naporu da stvorimo zadovoljnog korisnika u mogućnosti smo ponuditi rješenja prilagođena svim Vašim zahtjevima i potrebama.

KORPORATIVNE VRIJEDNOSTI

Inovativnost

Inovativnost je, prije svega, rezultat vlastitog truda i znanja. Ponekad može biti dio snažne strateške orijentacije ili ključ uspjeha, a čak i ona najmanja ideja može nas odvesti do cilja! Potičemo naše zaposlenike i partnere da bez straha od pogreške budu inovativni, drukčiji i skloni testiranju novoga. Toleriramo eventualne pogreške nastale tijekom samog procesa kao sastavni dio inovativnosti, a najbolje ideje prepoznajemo i nagrađujemo uložen trud.

Suradnja

Za nas je suradnja ključan faktor za odgovoran i kvalitetan zajednički rad, temeljen na stručnosti i povjerenju, koji nas vodi prema ostvarenju naših ciljeva i ideja. Njegujemo razmjenu mišljenja kao sastavni oblik kvalitetne suradnje, a primjerena i poslovna komunikacija čvrst je temelj svakog poslovnog odnosa.

Primat Logistika - Opremanje koje čini razliku!

Kvaliteta

Da bismo odradili dobar posao na zadovoljstvo svih uključenih strana, posebnu pozornost pridajemo kvaliteti. Usredotočeni smo na izvrsnost te korisniku isporučujemo rješenja i usluge najvišeg standarda. Vjerujemo da samo na taj način možemo ispoštovati ugovorene rokove, isporučiti dodanu vrijednost te biti pouzdan i poželjan partner.

Povjerenje

Povjerenje je jedna od ključnih vrijednosti i preduvjet za uspješnu suradnju. Često puta se dio posla oslanja samo na povjerenje i tada je važno znati da je sve u dobrim rukama. Bez obzira radi li se o našim zaposlenicima ili partnerima, sve poslovne odnose temeljimo na obostranom povjerenju i činjenici da se možemo osloniti jedni na druge.

Odgovornost

Za nas je odgovornost svijest o tome da sami imamo utjecaj na ono što se događa nama i u našem poslovnom okruženju. Odgovornost iskazujemo brigom za zaposlenike i partenere te brigom za njihov društveni i poslovni razvoj. Odgovornost se ogleda i u jasno definiranim poslovnim potrebama i zadacima koji omogućavaju da se projekti izvrše učinkovito i u roku. Također, odgovorno preuzimamo posljedice uspjeha i neuspjeha te stojimo iza rezultata svoga rada.

Zadovoljstvo korisnika

Motivirani zajedničkim uspjehom, štitimo privatnost i sigurnost svih uključenih strana te uvijek dajemo svoj maksimum. Individualnim pristupom svojim klijentima značajno smanjujemo rizik od neuspjeha te pomažemo da se maksimiziraju potencijali i izbjegnu eventualne propuštene mogućnosti. Od samog osnutka osiguravamo zadovoljstvo korisnika stalnim poboljšanjem naših proizvoda i usluga po svjetskim standardima.

Mogućnost dostave
Vrhunska kvaliteta
Brza isporuka
Servisna podrška

Cookie policy

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke
Odbijam Prihvaćam sve PRIHVAĆAM