Primat Logistika d.o.o.

Primat Logistika - Opremanje koje čini razliku od 1991. godine!

Gradeći svoju strategiju na visokoj kvaliteti proizvoda i usluga, suvremenim tehnologijama te zahvaljujući 30-godišnjem iskustvu u proizvodnji, projektiranju i instaliranju arhivske, skladišne, sigurnosne i industrijske opreme, skladišnih i informatičkih sustava te opremanja objekata tvrtka Primat logistika je danas jedna od vodećih hrvatskih tvrtki.

Stalnim ulaganjem u razvoj ljudskih potencijala i intelektualnog kapitala tvrtke, osiguravamo kontinuitet pružanja visokokvalitetnih rješenja s područja logistike te opremanja objekata.

Veliku korist za naše klijente predstavlja upravo savjetodavna i projektantska pomoć pri svakom projektu, koja u konačnici stvara efikasna rješenja i uštede. Ponosni smo na naša ostvarenja i vodilje, prema kojima smo i prepoznati, a to su: kvaliteta i vrijednost naših proizvoda te vrhunska izvedba svakog projekta. U skladu s našom misijom želja nam je nastaviti putem modernizacije ponude, sustavnog rada, inovacija i razvoja te time i podrške razvoju hrvatskog gospodarstva i društva u cjelini.

Misija

  • Stalnim unapređenjem svojih proizvoda i usluga kupcima svakodnevno pružati moderna tehnološka rješenja prilagođena njihovim željama i potrebama. 

Vizija

  • Biti najveća tvrtka na području opremanja objekata i interijera, građevinsko obrtničkih radova te projektiranja i razvoja sigurnosne i bankarske opreme te logističkih sustava čime ćemo pridonositi uspješnosti svojih partnera i korisnika.

Partneri

  • Naši dugogodišnji poslovni partneri renomirane su svjetske tvrtke na području logističkih sustava i opreme, te informatičke podrške tim sustavima.
    Surađujemo sa poslovnim partnerima iz raznih sektora; od financijskog sektora, trgovine, graditeljstva, telekomunikacija, energetike i naftne industrije, farmaceutske industrije te raznih drugih. Zahvaljujući zajedničkom naporu da stvorimo zadovoljnog korisnika u mogućnosti smo ponuditi rješenja prilagođena svim Vašim zahtjevima i potrebama.

 

KORPORATIVNE VRIJEDNOSTI

Inovativnost

Inovativnost je, prije svega, rezultat vlastitog truda i znanja. Ponekad može biti dio snažne strateške orijentacije ili ključ uspjeha, a čak i ona najmanja ideja može nas odvesti do cilja! Potičemo naše zaposlenike i partnere da bez straha od pogreške budu inovativni, drukčiji i skloni testiranju novoga. Toleriramo eventualne pogreške nastale tijekom samog procesa kao sastavni dio inovativnosti, a najbolje ideje prepoznajemo i nagrađujemo uložen trud.

Suradnja

Za nas je suradnja ključan faktor za odgovoran i kvalitetan zajednički rad, temeljen na stručnosti i povjerenju, koji nas vodi prema ostvarenju naših ciljeva i ideja. Njegujemo razmjenu mišljenja kao sastavni oblik kvalitetne suradnje, a primjerena i poslovna komunikacija čvrst je temelj svakog poslovnog odnosa.

Kvaliteta

Da bismo odradili dobar posao na zadovoljstvo svih uključenih strana, posebnu pozornost pridajemo kvaliteti. Usredotočeni smo na izvrsnost te korisniku isporučujemo rješenja i usluge najvišeg standarda. Vjerujemo da samo na taj način možemo ispoštovati ugovorene rokove, isporučiti dodanu vrijednost te biti pouzdan i poželjan partner.

Povjerenje

Povjerenje je jedna od ključnih vrijednosti i preduvjet za uspješnu suradnju. Često puta se dio posla oslanja samo na povjerenje i tada je važno znati da je sve u dobrim rukama. Bez obzira radi li se o našim zaposlenicima ili partnerima, sve poslovne odnose temeljimo na obostranom povjerenju i činjenici da se možemo osloniti jedni na druge.

Odgovornost

Za nas je odgovornost svijest o tome da sami imamo utjecaj na ono što se događa nama i u našem poslovnom okruženju. Odgovornost iskazujemo brigom za zaposlenike i partenere te brigom za njihov društveni i poslovni razvoj. Odgovornost se ogleda i u jasno definiranim poslovnim potrebama i zadacima koji omogućavaju da se projekti izvrše učinkovito i u roku. Također, odgovorno preuzimamo posljedice uspjeha i neuspjeha te stojimo iza rezultata svoga rada.

Zadovoljstvo korisnika

Motivirani zajedničkim uspjehom, štitimo privatnost i sigurnost svih uključenih strana te uvijek dajemo svoj maksimum. Individualnim pristupom svojim klijentima značajno smanjujemo rizik od neuspjeha te pomažemo da se maksimiziraju potencijali i izbjegnu eventualne propuštene mogućnosti. Od samog osnutka osiguravamo zadovoljstvo korisnika stalnim poboljšanjem naših proizvoda i usluga po svjetskim standardima.

Cookie policy

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam neophodno PRIHVAĆAM