Etiketiranje

Proizvoda: 25

Print & Apply

Urano N

PRINT&APPLY (ispis i aplikacija) etiketa na zaustavljene ili pokretne proizvode. Sustav ispisa i primjene u stvarnom vremenu  s pneumatskim aplikatorom. Za samoljepljive naljepnice na stojeće ili pokretne proizvode, koje nude različite mogućnosti pozicioniranja naljepnica.

Etiketiranje

Saturno 2T

Sustav označavanja u liniji za primjenu djelomično ili potpuno preklapajućih naljepnica te sigurnosnih naljepnica: namijenjen cilindričnim, koničnim i šesterostranim proizvodima od stakla, aluminija i plastike.

Sustavi za etiketiranje

Primjena etiketiranja u farmaceutskoj industriji

Poluautomatski aplikatori etiketa

Arca - WrapAround 200

Poluautomatski aplikatori etiketa

Primera - AP-Serija aplikatora etiketa

Sustavi za etiketiranje

Linije za etiketiranje

Važan dio automatizacije etiketiranja su linije za etiketiranje koje služe privođenju i namještanju proizvoda kako bi samo etiketiranje bilo što uspješnije i kvalitetnije. Ovisno o složenosti zadatka etiketiranja razlikujemo linije:  Light, Solid i Skytech.

Sustavi za etiketiranje

Sustav etiketiranja Arca - Skytech Open Frame

SKYTECH OPEN FRAME je proširivi sustav za apliciranje od 1 do 4 etikete na isti proizvod. Tipičan primjer je etiketiranje s obje strane kutije lijekova (npr. preko ruba kutije radi zaštite od otvaranja) + apliciranje odozgora porezne markice (‘vignette’).

Print & Apply

Print & Apply sustavi

Arca Print & Apply uređaji su učinkoviti, jednostavni za rukovanje i prikladni za sva industrijska okruženja i sve tipove prizvodnje. Širok raspon pneumatskih uređaja za nanošenje jamči maksimalnu fleksibilnost i mogućnost ispisa u realnom vremenu. Velik izbor nosača, zaštitnih kabineta i dodatne opreme za apliciranje etikete na bilo koju poziciju proizvoda ili pakiranja.

Ručni aplikatori etiketa

Ručni aplikatori etiketa

Aplikatori etiketa iz arka

Aplikatori etiketa iz arka

Poluautomatski aplikatori etiketa

Poluautomatski aplikatori etiketa

Sustavi za etiketiranje

Open Frame sustavi etiketiranja

Print & Apply

Arca - Linerless P&A

Print & Apply

Arca - Linerplus P&A

Vanjski promjer role: 360 mm Unutarnji promjer role: 45 ili 75 mm Maksimalna širina role etiketa: do 183 mm Printanje u realnom vremenu, lijeva i desna orijentacija uređaja Eksterna upravljačka jedinica s grafičkim displejom i naprednim funkcijama Apliciranje na transportna pakiranja ili palete ravnim HPS ili zglobnim PVT aplikatorom Isporučuje se s „U“ nosačem za ovjes uređaja i promjenu položaja etiketiranja Kapacitet etiketirke: do 75 etiketa u minuti (ovisno o tipu printera i izboru aplikatora)

Print & Apply

Arca - Easyliner P&A

Mogućnost dostave
Vrhunska kvaliteta
Brza isporuka
Servisna podrška

Cookie policy

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke
Odbijam Prihvaćam sve PRIHVAĆAM