Proizvodi i sustavi

Arhivska oprema

U programu "Arhivska oprema" Primat Logistika svojim kupcima nudi opremu i iskustvo koja će im pomoći u optimalnom postavljanju organizacije "upravljanja dokumentima".

Sigurnosna oprema

Već dugi niz godina Primat Logistika nudi usluge savjetovanja, projektiranja i instaliranja sigurnosne opreme (protuprovalni trezor, sef, kasa, vatrootporni ormar, sigurnosni ormar i dr.) te oprema objekte prema najrazličitijim zahtjevima i potrebama pojedinih investitora. 

Garderobna oprema

Program "Garderobna oprema" tvrtke Primat Logistika uključuje osim klasičnih garderobnih ormara također i ormare sa fiksnom pregradom, ormare sa dvostrukim vratima ili kako ih mi volimo zvati "Z vratima" te garderobne klupe.

Opremanje objekata

Primat Logistika ima bogato iskustvo na području opremanja objekata. Izvodimo kompletne radove vezano za gradnju, adaptaciju i opremanje vašeg poslovnog prostora. Nudimo široki asortiman uredskog namještaja i opremanje objekata po sistemu "ključ u ruke".

Skladišna oprema

Skladišta, poslovne i radne prostore opremamo arhivskim te skladišnim regalima i policama namijenjenim širokoj primjeni kod odlaganja različitih artikala.

Skladišni uređaji i sustavi

Primat Logistika nudi usluge savjetovanja, projektiranja i instaliranja skladišnih sustava kao što su automatizirani regal lektriver, okretni regal megamat, automatizirani skladišni uređaj shuttle, transportnih sustava, automatiziranih skladišnih sustava i drugih skladišnih rješenja.

Oprema za označavanje

Dugi niz godina na tržištu smo prisutni sa rješenjima iz područja automatskog označavanja. Naši uređaji i sustavi rade u čitavom nizu industrija u regiji. Bilo da se radi o etiketirkama ili PrintApply ("ispiši i zalijepi") uređajima u mogućnosti smo našim korisnicima ponuditi projektiranje, implementaciju i održavanje opreme kao i redovnu isporuku potrošnog materijala (samoljepljive etikete i riboni).

Stolice i fotelje

Primat Logistika nudi široki asortiman stolica prepoznatljivog dizajna i kvalitete za sve vaše potrebe. Uredske stolice, managerske i operativne stolice, konferencijske stolice i radne stolice kao i fotelje za sve vrste prostora.

Mogućnost dostave
Vrhunska kvaliteta
Brza isporuka
Servisna podrška

Cookie policy

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke
Odbijam Prihvaćam sve PRIHVAĆAM