Projektiranje skladišnih prostora

Projektiranje skladišnih prostora

Primat Logistika pruža uslugu projektiranja skladišnih prostora na temelju specifičnih ulaznih inputa (parametara) Vašeg skladišta.

Usluga projektiranja skladišnih prostora uključuje:

  • izmjeru prostora
  • izradu tehničkog rješenja
  • izradu troškovnika.

Izmjera skladišnog prostora

Prvi korak u projektiranju skladišnog prostora čini izmjera skladišnog prostora, koju vrše djelatnici Primat Logistike.

Važno je utvrditi točne dimenzije skladišnog prostora, kao i postoje li određeni elementi (npr. protupožarna infrastruktura, ventilacija, itd.) prema kojima treba prilagoditi izradu tehničkog rješenja.

Svi elementi se pažljivo kotiraju i ucrtavaju, kako bi stručnjaci iz Primat Logistike u sljedećoj fazi mogli ponuditi optimalno rješenje.

Izrada tehničkog rješenja

Stručnjaci iz Primat Logistike, ovlašteni inženjeri strojarstva, nakon izmjere skladišnog prostora i prikupljanja podataka o specifikaciji robe koja će se skladištiti, načinu rukovanja robom i utvrđivanja komunikacijski trasa kako unutar skladišta, tako i prema zonama utovara i istovara robe, kreću s izradom (projektiranjem) tehničkog rješenja skladišne opreme i/ili sustava.

Cilj kvalitetne izrade tehničkog rješenja je:

  • osigurati rad na siguran način
  • maksimalnu iskoristivost dostupnog kapaciteta
  • ostvariti uštede u poslovanju zbog mogućnosti brzog i kvalitetnog skladištenja robe.

Ovisno o karakteristikama robe koja se skladišti i potrebama klijenta, u mogućnosti smo projektirati od klasičnih poličnih ili regalih rješenja do kompleksnih automatiziranih skladišnih sustava u kojima roboti i skladišnih software u potpunosti zamjenjuju prisutnost ljudske ruke.

Jedina smo hrvatska firma koja je projektirala i izvela potpuno automatizirana skladišta - Narodne novine i DBT.

Optimalno pozicioniranje skladišne opreme u prostoru

Važan dio u fazi izrade tehničkog rješenja skladišne opreme je i pravilno pozicionirati opremu unutar skladišnog prostora, kako bi se iskoristio puni kapacitet skladišta, ali i omogućio manipulativni prostor kao i komunikacijske rute prema zonama utovara i istovara.

Izrada troškovnika skladišne opreme i sustava

Izrada troškovnika je važan alat u upravljanju financijama koji omogućuje planiranje investicije i osiguravanje novčanih sredstava za realizaciju opremanja skladišnog prostora.

Djelatnici Primat Logistike izraditi će detaljan troškovnik po stavkama prethodno definiranog tehničkog rješenja skladišne opreme i/ili sustava.

Rješenja za skladištenje (proizvodi)

Sve upite i informacije vezano uz projektiranje skladišne opreme možete uputiti na e-mail: skladisna@primatlogistika.hr ili na broj +385 1 5551 263.

Mogućnost dostave
Vrhunska kvaliteta
Brza isporuka
Servisna podrška

Cookie policy

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke
Odbijam Prihvaćam sve PRIHVAĆAM