Opremanje objekata

Proizvoda: 46

Uredski namještaj

Akustična kabina za sastanke

Akustične kabine (sobe) instalirane u zajedničkim uredskim prostorima prikladna su područja privatnosti u kojima možete razmjenjivati ideje ili održavati sastanke.

Uredski namještaj

Elektropodizni uredski stol EPUS-PL

Elektromotorom osigurano je prilagođavanje visine radnog stola svakom korisniku i statodinamičko rasterećenje pri radu, čime se povećava produktivnost i čuva zdravlje.
431,00 € + PDV
Dostupno sa zalihe!
35%

Uredski namještaj

Podizni uredski stol EPUS PL-L

Pomoću tri elektromotora, radni stol osigurava prilagodbu visine svakom korisniku, čime se poboljšava produktivnost i štiti zdravlje mijenjajući radnu poziciju između sjedećeg i stojećeg položaja.
660,00 € + PDV (825 € + PDV)
Dostupno sa zalihe!
25%

Uredski namještaj

Zvučna pregrada za stolove Akustik

Zvučna pregrada Akustik razvijena je kako bi vam pomogla u upravljanju privatnošću između radnih mjesta.

Uredski namještaj

Uredski stolovi

Ukoliko tražite uredski stol za tvrtku ili kućni ured, bilo da Vam je potreban operativni ili menadžerski uredski stol, Primat Logistika ima razna riješenja za Vas.

Uredski namještaj

Konferencijski stolovi

Radna površina konferencijskog stola može biti izrađena od iverala, iverice oplemenjene furnirom, MDF ploča i masivnog drveta. Noge konferencijskog stola su metalne izvedbe.

Uredski namještaj

Uredski ormari

Uredski ormar, visoki dvokrilni, sastoji se od  zatvorenog korpusa s  policama. Uredski ormar izrađen je od iverala oplemenjenog visokokvalitetnom, melaminskom folijom u boji po odabiru naručitelja.

Uredski namještaj

Uredski ladičari

Uz uredski stol i uredsku stolicu, uredski ladičar jedan je od najvažnijih elemenata uredskog namještaja prilikom opremanja ureda.

Uredski namještaj

Garderobni ormar za osobe s invaliditetom

Garderobni ormari namijenjeni korištenju osobama s invaliditetom, dimenzionirani su tako da omogućuju lagan pristup i jednostavno korištenje. 

Uredski namještaj

Ormarić s pretincima

Ormarić služi za pohranu raznih predmeta kao što su npr. mobilni uređaji.

Uredski namještaj

Vješalica za odlaganje odjeće

Ova samostalna vješalica modernog i elegantnog dizajna namijenjena je za odlaganje odjeće.

Školski namještaj

Školska klupa

Školska klupa u namjene za obrazovni sustav, ali može se koristiti i privatno. Klupe su standardnih dimenzija kakve se mogu naći u svim školskim ustanovama diljem Hrvatske. Uz standardne dimenzije, nude i dodatnu mogućnost kuke za vješanje školskih torbi.

Školski namještaj

Školska stolica

Sklopivi stolovi

Sklopivi stol Gate Training

Preklopna baza stola Gate Training idealna je za učionice, predavaone i prostorije sličnih namjena. Izrađena je od čelika površinski obrađenog elektrostatskim postupkom u boji prema odabiru iz palete proizvođača.

Sklopivi stolovi

Sklopivi stol Tilting

Preklopna baza stola Tilting u cijelosti izrađena od čelika na kotačićima. Površinska obrada izvedena je elektrostatskim postupkom u boji prema odabiru iz palete proizvođača.

Cookie policy

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam neophodno PRIHVAĆAM