Profim Hrvatska

Tvrtka Profim svoje poslovanje i priču o uspjehu započinje 1991. godine u gradu Turek - Poljska. Od 2018. godine Profim postaje dijelom Flokk grupe, vodećeg brenda u dizajnu, razvoju i proizvodnji uredskog namještaja u Europi. Tvrtka Profim sinonim je za kvalitetu i vrhunski dizajn uredskog sjedećeg programa.

Primat Logistika generalni je zastupnik Flokk grupacije za područje Hrvatske. Flokk grupaciju čine brendovi - HAG, RH, RBM, BMA, Offecct, Giroflex, 9to5 Seating i Profim.

Nit vodilja u poslovanju Profima je konstantno osmišljavanje i stvaranje proizvoda koji će zadovoljiti sve potrebe korisnika - dizajn, ergonomija i aktivno sjedenje.

Dizajn

Za zaposlenike Profima dizajn ne znači samo brigu o stilu i izvornom karakteru proizvoda.

Dizajn također znači da je osigurana pravilna interakcija između objekata i korisnika. Od samog početka postojanja tvrtke razvili su desetke jedinstvenih kolekcija u suradnji s međunarodnom skupinom renomiranih dizajnera. Inovativne tehnologije i iskusan tim inženjera omogućuju implementaciju čak i najsofisticiranijih oblika.

Zahvaljujući odjelu za metal, vlastitom pogonu za kromiranje, trgovini praškastim bojama i odjelu lijevane pjene, u mogućnosti su samostalno proizvesti većinu komponenti za stolice i fotelje. To znači potpunu kontrolu procesa i ispunjavanje čak i najviših zahtjeva kvalitete.

Lounge - Profim

Ergonomija i aktivno sjedenje

Profim je prepoznao izazov ergonomije i aktivnog sjedenja kao mehanizam zaštite zdravlja svojih korisnika. Moderan način života i rada, diktira tempo u kojem mnogi od nas provedu svakodnevno 8 - 10 sati u sjedećem položaju, što može ostaviti ozbiljne posljedice na zdravlje, ukoliko radna stolica na kojoj sjedimo, nije ergonomski prilagođena.

Uz ergonomiju, kao alat očuvanja zdravlja, Profim kod svojih uredskih stolica implementira inovacije u cilju omogućavanja aktivnog i dinamičnog sjedenja.

Stolice za aktivno sjedenje razvijale su se po uzoru na poznate lopte za vježbanje kojima su zbog praktičnosti dodane noge, a kasnije i fleksibilni potporanj za leđa. Takvi se tipovi stolica vrlo uspješno mogu koristiti  za rad koji zahtijeva slobodu pokreta, u uredu, uz strojeve, pri učenju ili uz računala. 

Profim Office - Primat Logistika

Nagrade

Uredske i konferencijske stolice tvrtke Profim, prepoznate su u svijetu kao iznimno kvalitetne stolice vrhunskog dizajna i ergonomije. Upravo tu kvalitetu dokazuju brojne nagrade koje su stolice osvojile:

Uredska stolica ElliePRO - German Design Award 2020.
Uredska stolica LightUp - Top design award 2015.
Uredska stolica Violle - German Design Award 2018.
Uredska stolica Xenon - Top design award 2014.
Konferencijska stolica Zoo - RedDot design award 2015.

Primat Logistika i Profim

Primat Logistika generalni je zastupnik i distributer svih brendova Flokk grupe. Profim, kao najveća tvrtka u grupaciji Flokk, već godinama je prepoznata na tržištu Hrvatske i regije, kao vodeći proizvođač kvalitetnog i cjenovnog prihvatljivog uredskog namještaja, odnosno sjedećeg uredskog programa. U svojoj ponudi Profim nudi veliki izbor uredskih stolica, konferencijskih stolica, stolice za sobe za sastanke, fotelje i stolice za lounge kao i kompletni sjedeći program za hotele, restorane i kafiće.

Sve stolice iz tvornice Profim posjeduju valjane certifikate i garanciju kvalitete.

Primat Logistika osim distribucije, odnosno prodaje, vrši i servis te održavanje svih vrsta stolica iz programa Profim. Za sve upite stojimo na raspolaganju - kontaktirajte nas!

Flokk - Office - Lounge

Mogućnost dostave
Vrhunska kvaliteta
Brza isporuka
Servisna podrška

Cookie policy

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke
Odbijam Prihvaćam sve PRIHVAĆAM