Zaštitite svoje vrijednosti dok ste na odmoru kupnjom sefa

Želite li zaštititi svoj novac, nakit, dokumente, vrijednosne papire ili oružje najbolji način je ugradnja visokokvalitetnih sefa, koji se mogu razlikovati po veličini, namjeni...

Kod kupovine sefa prvo je pitanje što se želi u njega pohraniti. Ako su to predmeti poput novca, nakita, slike i ostalih vrijednosti preporučujemo protuprovalni certificirani sef (kasu) koji su testirani u priznatim laboratorijima i posjeduju atest. Kao dodatnu opciju može se naručiti da sef bude i vatrootporan te će pružiti zaštitu od požara od 30 do 60 minuta

Međutim, ako su to vrijednosti poput kućne dokumentacije, rezervnih ključeva  i „manje“ vrijednih stvari dostupni su jeftiniji modeli koji su bez certifikata.

Sef je poželjno sakriti od pogleda, bilo u ormaru, ostavi ili nekom teže dostupnijem mjestu kako bi otežali neželjenim „gostima“ pristup.

Sef se može zaključati ključ bravom ili elektronskom bravom, sigurnost je ista samo je pitanje želite li imati ključ ili zapamtiti šifru. Svaki sef se može usidriti (pričvrstiti) u pod specijalnim vijkom te je tako otežano odnošenje istog.

Mogućnost dostave
Vrhunska kvaliteta
Brza isporuka
Servisna podrška

Cookie policy

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke
Odbijam Prihvaćam sve PRIHVAĆAM