Zapošljavanje

Zapošljavanje

Ukoliko su dizajn, uređenje i opremanje interijera ono gdje nalazite svoj interes, ukoliko ste spremni na rad u dinamičnoj okolini i spremni na brzu prilagodbu izazovnim situacijama, i ponajviše od svega, ako ste vrijedni, uporni i ustrajni - tada je Primat Logistika tvrtka za Vas!

OTVORENE POZICIJE
1. Voditelj projekata / komercijalist u odjelu uređenja interijera (m/ž)

Tvrtka Primat Logistika djeluje na tržištu već više od 30 godine, gdje smo prepoznati kao pouzdan partner, koji svoj rast i razvoj temelji na vrhunskoj kvaliteti usluga i promišljenoj poslovnoj politici. Tvrtka postiže zavidne poslovne rezultate, a najvažniji segment kulture kompanije čini briga o našim zaposlenicima, koji su temelj na kojem gradimo sadašnjost i planiramo budućnost.

Ako je opremanje poslovnih prostora područje Vašeg interesa, te ste ambiciozni, željni rada na kvalitetnim projektima i tražite radnu sredinu u kojoj se cijeni i adekvatno plaća stručnost i gaje kvalitetni odnosi između zaposlenika i menadžmenta, prijavite se za ovu poziciju.

Pročitaj UVJETE I OPIS OTVORENE POZICIJE - Voditelj projekata / komerijalist u odjelu uređenja interijera (m/ž).

Natječaj za otvorenu poziciju traje do 25.05.2022.godine. Kao prijavu potrebno je poslati životopis na e-mail info@primatlogistika.hr.

2. Prodajni inženjer skladišne opreme i sustava (m/ž)

Primat Logistika d.o.o. je tvrtka koja se bavi prodajom, projektiranjem i instaliranjem arhivske, skladišne i industrijske opreme.

Radi povećanja opsega posla u potrazi smo za novim članom tima za radno mjesto prodajni inženjer skladišne opreme i sustava, stoga ukoliko zadovoljavate tražene uvjete i spremni ste na nova iskustva, pošaljite svoj životopis, te nam se pridružite.

Pročitaj UVJETE I OPIS OTVORENE POZICIJE - Prodajni inženjer skladišne opreme i sustava (m/ž).

Natječaj za otvorenu poziciju traje do 15.04.2022.godine. Kao prijavu potrebno je poslati životopis na e-mail info@primatlogistika.hr.

3. Monter (m/ž)

Primat Logistika d.o.o. je tvrtka koja se bavi prodajom, projektiranjem i instaliranjem arhivske, skladišne, sigurnosne, garderobne i industrijske opreme, te opremanjem svih vrsta poslovnih prostora.

Radi povećanja opsega posla u potrazi smo za novim članovima tima za radno mjesto monter, stoga ukoliko zadovoljavate tražene uvjete i spremni ste na nova iskustva, pošaljite svoj životopis, te nam se pridružite.

Pročitaj UVJETE I OPIS OTVORENE POZICIJE - Monter (m/ž).

Natječaj za otvorenu poziciju traje do daljnjega. Kao prijavu potrebno je poslati životopis na e-mail info@primatlogistika.hr.

OTVORENE MOLBE

Svoju otvorenu molbu, zajedno sa životopisom možete nam poslati na mail: info@primatlogistika.hr

Slanjem otvorene molbe pristajete na uvjete korištenja.

Cookie policy

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam neophodno PRIHVAĆAM