Zapošljavanje

Zapošljavanje

Ukoliko su dizajn, uređenje i opremanje interijera ono gdje nalazite svoj interes, ukoliko ste spremni na rad u dinamičnoj okolini i spremni na brzu prilagodbu izazovnim situacijama, i ponajviše od svega, ako ste vrijedni, uporni i ustrajni - tada je Primat Logistika tvrtka za Vas!

OTVORENE POZICIJE
1. Specijalist za unapređenje i razvoj prodaje (m/ž)

Poduzeće Primat-Logistika d.o.o. sa sjedištem u Zagrebu je prisutna na tržištu više od 30 godina.

Sa svojih 42 zaposlenih djelatnika, mladim i dinamičnim kadrom, odgovornim poslovodstvom i kontinuiranim ulaganjem u znanje, jedan smo od lidera u segmentu arhivske i garderobne opreme te sefova i ormara.
Sa rekordnim prodajnim rezultatima koji su ostvareni u 2020-oj godini, širimo naš tim i u potrazi smo za zaposlenikom na poziciji Specijalist za unapređenje i razvoj prodaje.

Pročitaj UVJETE I OPIS OTVORENE POZICIJE - Specijalist za unaprijeđenje i razvoj prodaje (m/ž).

Natječaj za otvorenu poziciju traje do daljnjega. Kao prijavu potrebno je poslati životopis na e-mail info@primatlogistika.hr.

2. Monter (m/ž)

Primat Logistika d.o.o. je tvrtka koja se bavi prodajom, projektiranjem i instaliranjem arhivske, skladišne, sigurnosne, garderobne i industrijske opreme, te opremanjem svih vrsta poslovnih prostora.

Radi povećanja opsega posla u potrazi smo za novim članovima tima za radno mjesto monter, stoga ukoliko zadovoljavate tražene uvjete i spremni ste na nova iskustva, pošaljite svoj životopis, te nam se pridružite.

Pročitaj UVJETE I OPIS OTVORENE POZICIJE - Monter (m/ž).

Natječaj za otvorenu poziciju traje do daljnjega. Kao prijavu potrebno je poslati životopis na e-mail info@primatlogistika.hr.

OTVORENE MOLBE

Svoju otvorenu molbu, zajedno sa životopisom možete nam poslati na mail: info@primatlogistika.hr

Slanjem otvorene molbe pristajete na uvjete korištenja.

1

Cookie policy

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam neophodno PRIHVAĆAM